ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Αποστολίδης: Με παραπάνω κίνητρο...

«ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕ ΟΛΟΥΣ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ»

Δημοσίευση: 03 Δεκ 2008 2:29 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 15:06
Χωρίς αμφιβολία ο παίκτης για τον οποίο σημαίνει κάτι παραπάνω ο αγώνας του Σαββάτου (5 μ.μ.) μεταξύ ΑΕΛ ΓΣ-Ολυμπιακού είναι ο Γιώργος Αποστολίδης που αποκτήθηκε πριν δύο χρόνια από τον Ολυμπιακό αλλά και τις δύο χρονιές δόθηκε δανεικός, αρχικά στον Πανελλήνιο και μετά στην ΑΕΛ ΓΣ.Το Σάββατο λοιπόν θα βρεθεί αντίπαλος με την ομάδα στην οποία ανήκουν τα δικαιώματά του. Τι σημαίνει γι’ αυτόν; Ο πάντα χαμογελαστός Γιώργος μας λέει: «Απλά έναν επιπλέον λόγο να παίξω καλύτερα και αποδείξω ότι αξίζω να είμαι στην ομάδα του Ολυμπιακού. Άλλωστε το παράδειγμα του πρώην συμπαίκτη μου Πρίντεζη (σ.σ. στην Ολύμπια) είναι για όλους το καλύτερο παράδειγμα.Θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για μένα αλλά και για την ομάδα».
*Μήπως επειδή ο Αλεξανδρής μίλησε για αποχωρήσεις παικτών;
«Η αλήθεια είναι ότι ο κόουτς τον οποίο όλοι εκτιμάμε και σεβόμαστε μας προβλημάτισε γι’ αυτά που είπε και θέλουμε να αλλάξουμε τη γνώμη του όχι με λόγια άλλά με πράξεις μέσα στο γήπεδο».
*Πώς σχολιάζεις μέχρι τώρα την πορεία της ομάδας;
«Νομίζω ότι αν είχαμε κερδίσει τον Κολοσσό Ρόδου θα είχαμε κάνει μία που καλή πορεία. Αυτή η ήττα μας στοίχισε αλλά νομίζω ότι μπορούμε να καλύψουμε το χαμένο έδαφος. Βελτιωνόμαστε κάθε παιχνίδι και στο τέλος θα διεκδικούμε νίκες και σε παιχνίδια που θεωρούνται μεγάλου βαθμού δυσκολίας».
*Εσύ είσαι πλέι μέικερ η γκαρντ;
«Μπορώ να παίξω και τις δύο θέσεις, η αλήθεια είναι ότι είχα να αγωνιστώ τρία χρόνια πλέι μέικερ αλλά δεν είναι πρόβλημα . Με τον Αλεξανδρή έπαιζα πλέι μέικερ και στην Ολύμπια. Απλά άλλος είναι ο ρόλος σαν πλέι μέικερ και άλλος σαν γκαρντ»
*Υπάρχουν πιθανότητες νίκης με τον Ολυμπιακό;
«Πριν τρία χρόνια παίζοντας στην Ολύμπια πάλι με τον Αλεξανδρή προπονητή είχαμε κερδίσει και τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό. Τώρα βέβαια όλοι έρχονται υποψιασμένοι. Εμείς αυτό που θέλουμε είναι να γεμίσει το κλειστό της Νεάπολης, ο κόσμος να δει θέμα και αν μπορέσουμε να πάρουμε τη νίκη θα είναι καλό για όλους. Όμως δεν είναι εύκολο αν κερδίσεις το φετινό Ολυμπιακό. Αυτό που υποσχόμαστε είναι να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας».
ΣΗΜΕΡΑ ΑΓΩΝΑΣ
Αγωνιστική δράση στην Α1 Ανδρών στο μπάσκετ σήμερα, στο κλειστό της Καλαμίτσας, με τη διεξαγωγή της εξ αναβολής αναμέτρησης, Καβάλα-Τρίκαλα στις 17:00, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής. Οι δύο ομάδες, στην παρθενική εμφάνισή τους στα «μεγάλα σαλόνια», ισοβαθμούν με 8 βαθμούς στην ουρά του βαθμολογικού πίνακα, με τους γηπεδούχους του Κώστα Πιλαφίδη να έχουν έναν αγώνα λιγότερο εν συγκρίσει με τα Τρίκαλα. Η Καβάλα θα επιδιώξει την τρίτη νίκη της σε 7 αγώνες, αποτέλεσμα που θα την απομακρύνει από τη ζώνη του υποβιβασμού, καθώς τα Τρίκαλα μετρούν μία νίκη σε 7 αγώνες, ενώ το Αιγάλεω έχει συλλέξει μόλις ένα ροζ φύλλο αγώνα σε 8 αναμετρήσεις. Διαιτητές θα είναι οι: Μαστραφτσής, Φούφης και Γκούμας και κομισάριος ο Σιμητόπουλος
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Παναθηναϊκός            15β. 8αγ.
Πανελλήνιος   15β. 8αγ.
Ολυμπιακός   15β. 8αγ.
Άρης 15β.      8αγ.
ΠΑΟΚ 12β.    8αγ.
ΑΕΚ 12β.       8αγ.
Ολύμπια Λ.    11β. 8αγ.
Μαρούσι 11β.            8αγ.
Κολοσσός Ρ. 11β. 8αγ.
ΑΕΛ    10β. 8αγ.
Πανιώνιος       10β. 7αγ.
Αιγάλεω         9β. 8αγ.
Καβάλα          8β. 6αγ.
Τρίκαλα          8β. 7αγ.
 
 
ΕΚΤΑΚΤΟ
ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
 
Σύμφωνα με πληροφορίες χθες η διοίκηση της ΑΕΛ ΓΣ είχε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο στα γραφεία της ομάδας παρουσία του προπονητή Βαγγέλη Αλεξανδρή όπου εκτιμήθηκε η πορεία της ομάδας. Συμφωνήθηκε να παραμείνουν όλοι οι παίκτες μέχρι νεωτέρας και θα δοθούν κάποιες ευκαιρίες σε ορισμένους. Η εκτίμηση είναι ότι μέχρι τώρα η ομάδα έχει πάει αρκετά καλά και αν είχε κερδίσει μέσα στην Καβάλα τώρα όλοι θα έπλεαν σε πελάγη ευτυχίας. Στο παιχνίδι που είχε βάλει το...«χεράκι» της και η διαιτησία...
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass