ΠΗΡΕ ΤΟ ΝΑΙ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΦΗΒΩΝ ΚΩΣΤΑ ΣΛΟΥΚΑ

Μελλοντικός... ηγέτης για την ΑΕΛ ΓΣ

ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ «ΟΚ» Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΠΡΑΪΣ

Δημοσίευση: 31 Ιουλ 2008 3:33 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:24
Σε μια κίνηση με ουσία και βάθος για το... μέλλον φαίνεται πως προχώρησε η ΑΕΛ ΓΣ αφού σύμφωνα με πληροφορίες πήρε το «ναι» του αρχηγού της Εθνικής Εφήβων (που χθες έπαιξε στη επί της Σερβίας σχεδόν 28 λεπτά και σημείωσε 14 πόντους με 3/4 βολές, 4/8 δίποντα και 1/2 τρίποντα με 9 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 2 κλεψίματα) Κώστα Σλούκα. Οι «βυσσινί» σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες τις επόμενες ημέρες θα δώσουν ότι αντάλλαγμα ζητάει ο Μαντουλίδης (η ομάδα του Σλούκα) και θα προχωρήσουν στη σύναψη συμβολαίου (οι αισιόδοξες προβλέψεις κάνουν λόγο ακόμα και για πενταετούς διάρκειας). Ο συγκεκριμένος παίκτης, που φορούσε και το περιβραχιόνιο στην Ισπανία όταν η εθνική κέρδισε το αργυρό μετάλλιο είναι ένας αριστερόχειρας οργανωτής που έχει την ικανότητα να «βλέπει» την κίνηση των συμπαικτών του. Σύμφωνα με τα όσα έχει δείξει τα πάει πολύ καλά στα αμυντικά του καθήκοντα και κερδίζει έξυπνα επιθετικά φάουλ.
Η συγκεκριμένη κίνηση – που εκτός απροόπτου θα πραγματοποιηθεί- ανήκει ολοκληρωτικά στο όνομα του Βαγγέλη Αλεξανδρή. Ο Σλούκας έχει βολιδοσκοπηθεί και από τον Ολυμπιακό όμως ο παίκτης αλλά και ακόμη περισσότερο ο πατέρας του μόλις άκουσαν το όνομα του Βαγγέλη Αλεξανδρή πως βρίσκεται σε αυτούς που τον ζητάνε αμέσως τον εμπιστεύτηκε. Άλλωστε αυτό που ζητάει ο 18χρονος αθλητής είναι χρόνο συμμετοχής, εμπειρίες για να βγάλει αργότερα μια ακόμα καλύτερη μεταγραφή. Ακόμα δεν πρέπει να ξεχνάμε πως επηρεάστηκε και από τον συμπαίκτη του Ματαλόν που πρόσφατα ανακοινώθηκε από τους «βυσσινί».
ΦΡΑΝΣΙΣ ΚΑΙ ΠΡΑΪΣ
Ο ένας Αμερικανός εν τω μεταξύ ακούει στο όνομα του Τορίν Φράνσις (είναι 2.10 και γεννημένος το 1985, πέρσι έπαιζε στην Ιταλία και την Καντού έχοντας μ.ο. 9.9 πόντους και 6.7 ριμπάουντ)
και ο άλλος όπως όλα δείχνουν θα είναι ο Μπρους Πράις (είναι γκαρντ με ύψος 1.91 μ. και είναι απόφοιτος του κολεγίου Τενεσί. Πέρυσι σε 32 αγώνες πέτυχε 562 πόντους, με 151 ριμπάουντ και 160 ασίστ).
Όσον αφορά για τον δεύτερο υπάρχει προφορική συμφωνία για το οικονομικό κομμάτι και το μόνο που μένει είναι να δώσει το οριστικό «ok» ο τεχνικός της ομάδας αφού στις θέσεις επιλογής βρίσκεται πολύ ψηλά από το ξεκαθάρισμα που έχει κάνει με τα dvd ο συνεργάτης του Θρασύβουλος Λιάγκας. Ο Φράνσις το μόνο που μένει είναι να κάνει γνωστό το πότε θα έρθει στη Λάρισα και επίσημα πλέον, για την προετοιμασία.
ΑΚΟΜΑ ΕΝΑΣ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΘΕΙ
Ένα μόλις κομμάτι λείπει για να συμπληρωθεί το παζλ της φετινής ΑΕΛ ΓΣ και αυτό είναι το πιο πιθανό να είναι ένας νεαρός σε ηλικία παίκτης που θα έχει όμως εμπειρία στην κατηγορία.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass