ΣΤΟ ΓΚΡΟΥΠ ΤΩΝ ΙΣΧΥΡΩΝ ΦΙΛΟΔΟΞΟΥΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΟΙ «ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΙ» ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΙΤΛΟ

Ανεβάζει τον πήχυ ο Αετός Μακρυχωρίου

Ν. ΜΗΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ: ΦΙΛΟΔΟΞΟΥΜΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ * Τ. ΖΙΑΚΑΣ: ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ

Δημοσίευση: 30 Ιουλ 2008 3:24 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:24
Επαναπροσδιορίζοντας τους στόχους του μετά από μία αγχώδη χρονιά ο Αετός Μακρυχωρίου θα επιδιώξει φέτος να ανεβάσει τον πήχυ και να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΛ. Μπορεί ο πρωταθλητισμός να μην αποτελεί αυτοσκοπό για τους «κιτρινόμαυρους» όμως οι μέχρι τώρα κινήσεις που έγιναν αποκαλύπτουν ότι αν τους δοθεί η ευκαιρία δεν θα την αφήσουν να περάσει ανεκμετάλλευτη. Σε μια χρονιά πολλών και σημαντικών αλλαγών αρχής γενομένης από την τεχνική ηγεσία, ο Αετός Μακρυχωρίου ήταν από τις ομάδες που κινήθηκαν δραστήρια στο φετινό μεταγραφικό παζάρι στοιχείο που αν μη τι άλλο δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο, μετατρέποντας έτσι την ομάδα του Τηλέμαχου Ζιάκα σ’ έναν εκ προοιμίου ισχυρό αντίπαλο.
«Αφού κάναμε τις απαραίτητες μεταγραφικές κινήσεις και με κριτήριο την περσινή χρονιά που θα έλεγα μας δίδαξε πολλά, γιατί ήταν η πρώτη μας χρονιά σαν διοίκηση, φιλοδοξούμε να δημιουργήσουμε ένα σύνολο ανταγωνιστικό που να παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο και κυρίως να προωθήσουμε τα νέα παιδιά κάτι που πέρυσι λόγω της κατάστασης δεν μπορέσαμε να κάνουμε στο βαθμό που θα θέλαμε. Σίγουρα είναι ένας δύσκολος στόχος αλλά όχι ακατόρθωτος», επισήμανε ο πρόεδρος του Αετού, Νίκος Μητσογιάννης αναλύοντας τη φιλοσοφία των ανθρώπων του συλλόγου και πρόσθεσε:
«Το περσινό πάθημα μας έγινε μάθημα. Πέρυσι δεν είχαμε τον απαιτούμενο χρόνο να κινηθούμε μεταγραφικά έτσι όπως θέλαμε γιατί αναλάβαμε αργά τη διοίκηση της ομάδας. Φέτος ωστόσο είχαμε όλο το χρόνο μπροστά μας. Έτσι πρώτη μας κίνηση ήταν να κλείσουμε έγκαιρα τον προπονητή ώστε και αυτός να μας βοηθήσει να πάρουμε τους παίκτες που είχαμε στοχεύσει και που και αυτός ήθελε».
Ερωτηθείς για το αν μέσα στους στόχους της ομάδας είναι και ο πρωταθλητισμός ο πρόεδρος του Αετού απάντησε:
«Δεν θα το έλεγα αλλά όταν προσπαθείς και κάνεις όλες τις απαραίτητες κινήσεις πάντα ελπίζεις ότι κάτι καλό μπορεί να βγει στην πορεία. Αν λοιπόν ο πρωταθλητισμός έρθει στην πορεία δεν θα πούμε όχι αλλά δεν αποτελεί τον πρωταρχικό μας στόχο».
Τέλος μιλώντας για το φίλαθλο κόσμο της ομάδας ο κ. Μητσογιάννης επισήμανε:
«Θέλουμε τον κόσμο κοντά μας. Φυσικά τον ευχαριστούμε πάρα πολύ γιατί και την περσινή χρονιά έδειξε ότι είναι κοντά μας τόσο οικονομικά όσο και με την παρουσία του στο γήπεδο και θα θέλαμε να είναι συνεχώς δίπλα μας. Τελειώνοντας θα ήθελα να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλες τις ομάδες του νομού».
Τ. ΖΙΑΚΑΣ: Ο ΝΕΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ
Η αλλαγή στην ευρύτερη φιλοσοφία του συλλόγου προανήγγειλε την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία. Έτσι η διοίκηση του Αετού βρήκε στο πρόσωπο του Τηλέμαχου Ζιάκα τον άνθρωπο που θα υλοποιήσει τους νέους στόχους της ομάδας. Μια επιλογή απόλυτα δικαιολογημένη αν αναλογιστεί κανείς ότι τη σεζόν που μας πέρασε ο Τηλέμαχος Ζιάκας πραγματοποίησε εντυπωσιακή χρονιά στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΛ στον πάγκο της τότε νεοσύστατης ομάδας της Ελασσόνας.
«Οι βασικοί στόχοι της ομάδας είναι να δημιουργήσουμε ένα αξιόμαχο σύνολο, ανταγωνιστικό, να μπορέσουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και από ’κει και πέρα ό,τι καλύτερο έρθει για την ομάδα. Δεν μπορούμε να πούμε ότι θα πάρουμε πρωτάθλημα ή ότι θα τερματίσουμε στη δεύτερη ή την τρίτη θέση. Όλα είναι σχετικά» είπε χαρακτηριστικά ο Τηλέμαχος Ζιάκας μιλώντας για τη νέα χρονιά και συνέχισε:
«Νομίζω ότι θα γίνει το καλύτερο πρωτάθλημα των τελευταίων χρόνων γιατί είναι αρκετές οι ομάδες που έχουν στόχο τον πρωταθλητισμό και έχουν ενισχυθεί σημαντικά. Θα είναι πρωτάθλημα ταχυτήτων δηλαδή θα είναι 4-5 ομάδες που θα διεκδικήσουν το πρωτάθλημα θα υπάρχουν κάποιες άλλες που μετά τον α’ γύρο θα είναι κάπως αδιάφορες και φυσικά θα έχουμε και ορισμένες ομάδες που δεν θα μπορέσουν να ακολουθήσουν το φετινό ρυθμό του πρωταθλήματος. Όλο αυτό μένει να αποδειχθεί στην πράξη».
Τέλος, σε ό,τι αφορά στις πρώτες του εντυπώσεις από τη νέα του ομάδα ο Τηλέμαχος Ζιάκας επισήμανε:
«Το κλίμα είναι πάρα πολύ καλό. Είμαστε σαν μια οικογένεια και πιστεύω ότι έτσι θα συνεχίσουμε».
ΤΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ
Οι αλλαγές που έγιναν φέτος στο έμψυχο δυναμικό του συλλόγου όπως προαναφέρθηκε ήταν σημαντικές. Πιο συγκεκριμένα αποκτήθηκαν οι Πουτσιάκας, Μαλαχτάρης, Μοσχοβίτης (Συκούριο), Τζατζάκης, (Ομόνοια), Μπατζανούλης (Λαρισαϊκός), Κατσούλης (ΠΑΕΔ Πλατυκάμπου), Μπιτσαράς, Ρούμπος (Πυργετός), Ν. Φουσίκας (Αθήνα) και Τσιόπας (Διαγόρας Πατρών). Αντίθετα από τον Αετό αποχώρησαν οι Τσιούρβας (Παραπόταμος), Τσαδήμος (Δήμητρα Αγιάς), Γουγουλούλης (Γαλανόβρυση), Πάτας (Όλυμπος Λάρ.), Βασίλεφ (Δόξα Αργυροπουλίου), Κελεπούρης, Βαζδέκης, Ευστρατίου (Προμηθέας), Γαρυφαλλόπουλος (Συκούριο), Μπαρός και Μπλιώνας (Παραπόταμος).
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΙΚΤΩΝ
Μιλώντας για τη νέα χρονιά παλιοί και νέοι παίκτες του Αετού Μακρυχωρίου δήλωσαν τα εξής:
Δ. ΜΑΛΑΧΤΑΡΗΣ: «Εύχομαι να γίνει ένα καλό πρωτάθλημα με ωραίο ποδόσφαιρο που θα το απολαύσουμε και εμείς και ο κόσμος Πιστεύω θα έχουμε μία πολύ καλή πορεία και ότι θα είμαστε στο γκρουπ των ισχυρών. Το κλίμα είναι πάρα πολύ καλό στην ομάδα και με το υπάρχον έμψυχο υλικό μπορούμε να υλοποιήσουμε τους στόχους μας».
Π. ΡΟΥΜΠΟΣ: «Ήταν μία επιθυμία δική μου να έρθω στον Αετό καθώς λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων έπρεπε να αποχωρήσω από τον Πυργετό. Ήρθα σ’ ένα σωματείο νοικοκυρεμένο η διοίκηση του οποίου με ήθελε από την αρχή. Υπήρχε πολύ καλό υλικό στην ομάδα και φέτος έγιναν εντυπωσιακές μεταγραφές που πιστοποιούν ότι θα μπορέσουμε να δημιουργήσουμε μία ισχυρή ομάδα».
Α. ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ: «Πιστεύουμε ότι η φετινή χρονιά θα είναι καλύτερη από την περσινή στην οποία οριακά σωθήκαμε. Φέτος έχουμε πιο ποιοτικό ρόστερ γι’ αυτό και η πορεία που αναμένουμε να έχουμε θα είναι καλύτερη, δηλαδή θα είμαστε στην πεντάδα».
Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
Η προετοιμασία του Αετού θα πραγματοποιηθεί σε απογευματινές προπονήσεις στα γήπεδα Γόννων και Παραποτάμου (η διοίκηση του Αετού ευχαριστεί τους ανθρώπους του Παραποτάμου για την παραχώρηση του γηπέδου). Τα φιλικά θα ξεκινήσουν στις 14/8 με αντίπαλο το Φαλανιακό και θα ακολουθήσουν σε πρώτη φάση τα παιχνίδια 19/8 με Βουκεφάλα, 21/8 με Τοξότη Λάρισας και 23/8 με Φιλοκτήτη Μελιβοίας.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass