ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΤΑΜΙΑΣ ΜΕ ΤΗ ΡΟΔΟ (18.00)

Νέο φιλικό δίνει σήμερα η ΑΕΛ

*ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΡΟΠΟΝΗΘΗΚΑΝ ΚΟΤΣΟΛΗΣ ΚΑΙ ΖΟΥΡΑΦΣΚΙ

Δημοσίευση: 29 Ιουλ 2008 3:07 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:23
Το τρίτο της φιλικό παιχνίδι στο Καρπενήσι, όπου πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, θα δώσει σήμερα και ώρα 6 το απόγευμα η ΑΕΛ, με αντίπαλο τη Ρόδο, που προετοιμάζεται στην ίδια περιοχή.Ο τεχνικός των «βυσσινί» Μαρίνος Ουζουνίδης περιμένει να δει ακόμη καλύτερη εικόνα στην ομάδα και βέβαια να σκοράρει, αφού σε δύο παιχνίδια οι παίκτες της δεν βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Ποταμιάς, όπου προπονείται καθημερινά η ΑΕΛ κατά τη διαμονή της στο Καρπενήσι. Όσο για το τελευταίο φιλικό στο συγκεκριμένο στάδιο προετοιμασίας, θα γίνει αύριο Τετάρτη στις 7 μ.μ. στο ΕΑΚ Καρπενησίου (όπου έγιναν και οι αγώνες με Αστέρα Τρίπολης και Θρασύβουλο), με αντίπαλο τον Παναιτωλικό.Την Πέμπτη η ΑΕΛ θα επιστρέψει στη βάση της και την Κυριακή θα αναχωρήσει από τη θεσσαλική πρωτεύουσα για την Ιταλία, όπου επίσης θα αγωνιστεί σε τρία φιλικά παιχνίδια.
Κατά τα άλλα, μετά το χαλάρωμα της Κυριακής, οι παίκτες της ΑΕΛ επέστρεψαν χθες το πρωί στις προπονήσεις, ακολουθώντας - σε ένα γκρουπ - πρόγραμμα φυσικής κατάστασης με συνεχή χρήση μπάλας, ενώ το απόγευμα κυριάρχησαν οι ασκήσεις τακτικής. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ζουράφσκι συμμετείχε κανονικά σε όλο το πρόγραμμα της προπόνησης, χωρίς με αυτό να σημαίνει ότι θα χρησιμοποιηθεί στα δυο φιλικά, όπως και ο Κοτσόλης, ο οποίος ξεπέρασε ένα σφίξιμο στους κοιλιακούς, που τον ταλαιπώρησε το προηγούμενο τριήμερο. Αντίθετα, ο Μπανούσης δεν πήρε μέρος εξαιτίας ενός τραβήγματος, ο Μπαϊμάκης δεν συμμετείχε μόνο στις αγωνιστικές ασκήσεις, ενώ μόνος έτρεξε ο Βενετίδης στο πλαίσιο του συντηρητικού ατομικού του προγράμματος, πρωί και απόγευμα.
«ΚΛΕΙΝΕΙ» ΠΑΣΤΟΡ
Σύμφωνα με χθεσινές πληροφορίες η ΑΕΛ προτίθεται να αποκτήσει δανεικό για ένα χρόνο με δικαίωμα όψιον αγοράς, τον Ρουμάνο μεσοεπιθετικό Μάριους Παστόρ, που δοκιμάζεται στο Καρπενήσι και έχει αφήσει καλές εντυπώσεις. Θα είναι μια καλή εναλλακτική λύση για τους «βυσσινί» στο νέο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass