ΓΙΑ ΤΗ ΦΕΤΙΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Οι τρεις στόχοι της Ολύμπια...

* ΠΡΩΤΗ ΕΞΑΔΑ, ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΒΡΑΒΕΙΟ FAIR PLAY * ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Δημοσίευση: 11 Ιουλ 2008 3:14 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:19
Την παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας της νέας αγωνιστικής περιόδου έκανε χθες η διοίκηση της Ολύμπια σε εκδήλωση που διοργάνωσε στο ξενοδοχείο «Διόνυσος», αλλά παράλληλα ο πρόεδρος της Ολύμπια Γιώργος Μαλάκος μίλησε και για τους στόχους της ομάδας (στην παρουσίαση παρόντες ήταν ακόμα ο πρόεδρος του ιδρύματος «Αριστέας» Μιχάλης Μέρας, ο πρόεδρος του ΚΕΠΕΠ Καρδίτσας κ. Θωμάς Αντωνίου, ο υπεύθυνος του Τμήματος Μάρκετινγκ Γιάννης Μαυρόπουλος και ο υπεύθυνος του Τμήματος Επικοινωνίας Γ. Γιαννακόπουλος).
ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ
Ο πρόεδρος της Ολύμπια, αφού ευχήθηκε καλή αγωνιστική χρονιά, μίλησε αρχικά για τους παρευρισκομένους στο πάνελ κ. Μέρα, Αντωνίου και είπε ότι η Ολύμπια βοηθάει κοινωνικές ομάδες δίνοντας σ’ αυτές χρήματα που παίρνει από τους Λαρισαίους φιλάθλους. Και εκτός από τον «Αριστέα» και το ΚΕΠΕΠ Καρδίτσας, ενισχύει και τον Α.Σ. Θεσσαλό.
Στη συνέχεια αναφέρθηκε στους στόχους της ομάδας λέγοντας ότι είναι τρεις: Ο πρώτος αφορά στην Ελλάδα και το ελληνικό πρωτάθλημα. Η ομάδα θα πρέπει κάθε χρόνο να κάνει το βήμα παραπάνω και φέτος θα πρέπει να τερματίσει στην εξάδα. Μάλιστα, για τις δύο πολύ καλές χρονιές που καταξίωσαν την Ολύμπια στο ελληνικό μπάσκετ (συμμετείχε στα πλέι-οφ) μερίδιο μεγάλο έχει ο τεχνικός Γιώργος Μπαρτζώκας.
Ο δεύτερος στόχος αφορά στην Ευρώπη και είπε ότι θεωρεί καταξίωση και στην Ευρώπη ότι η Ολύμπια πήγε κατευθείαν στους ομίλους του Eurochallenge. Υπάρχει διάθεση να διακριθεί η ομάδα και στην Ευρώπη, όπως πριν δύο χρόνια που έφθασε στα ημιτελικά του Eurocup Challenge.
Ο τρίτος στόχος είναι ηθικός και είπε ότι η ομάδα για τρίτη συνεχόμενη χρονιά θα διεκδικήσει το βραβείο fair play για τη συμπεριφορά των φιλάθλων (φέτος και πέρυσι η ομάδα δεν είχε πάει ούτε στον αθλητικό δικαστή).
ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ - ΓΗΠΕΔΑ
Ο Γιώργος Μαλάκος στην ομιλία του έκανε ιδιαίτερη μνεία στις ακαδημίες του συλλόγου που αριθμούν αυτή τη στιγμή 250 άτομα και έπλεξε το εγκώμιο των υπευθύνων Θεοδώρου Λιάκου, Ξανθής Σακελλαρίου.
Όμως, έριξε βολές κατά του Δήμου Λαρισαίων, υποστηρίζοντας ότι είναι αδιανόητο να μην δίνονται ώρες για προπόνηση στα κλειστά σχολικά γυμναστήρια σε ομάδες που παράγουν αθλητικό έργο και φαίνεται με την προσέλευση των παιδιών.
ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ
ΤΩΝ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ
Οι εκπρόσωποι των δύο θεραπευτικών ιδρυμάτων κ. Μέρας, Αντωνίου ευχαρίστησαν το Γιώργο Μαλάκο για την οικονομική βοήθεια που δίνει η διοίκηση της Ολύμπια σ’ αυτούς.
Τόνισαν μάλιστα ότι τέτοιες ενέργειες πρέπει να βρουν μιμητές.
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
Την παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας έκανε ο υπεύθυνος Μάρκετινγκ Γιάννης Μαυρόπουλος, που ανέφερε τα εξής:
Τα εισιτήρια διαρκείας εξασφαλίζουν πρόσβαση στους 13 αγώνες της ελληνικής Α1, στους 3 αγώνες της φάσης των ομίλων της FIBA Eurochallenge και σε τυχόν αγώνες playoff, κυπέλλου Ελλάδας ή και επιπλέον ευρωπαϊκών αγώνων.
Με την επίδειξη της κάρτας, οι κάτοχοι διαρκείας αποκτούν εκπτώσεις σε 8 καταστήματα της πόλης, ενώ εξασφαλίζουν και μια σειρά από προνόμια, όπως η δωρεάν διανομή του περιοδικού της ΚΑΕ, BrainWashing και του ετήσιου λευκώματος, η συμμετοχή σε διαγωνισμούς και οι ειδοποιήσεις μέσω e-mail και sms.
ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΚΕΤΑ
Η καινοτομία των φετινών εισιτηρίων διαρκείας της Ολύμπια Athienitis συνίσταται στα νέα πακέτα που δημιουργήθηκαν. Προσπαθώντας να προσελκύσει ακόμα περισσότερο τις οικογένειες στο γήπεδο (τομέας στον οποίο η Ολύμπια Athienitis είναι ήδη πρωτοπόρος), το Τμήμα Μάρκετινγκ προσφέρει από φέτος ειδικές τιμές στην αγορά οικογενειακών εισιτηρίων, με εκπτώσεις που φτάνουν έως και 20%.
Παράλληλα, η Ολύμπια Athienitis προσφέρει ειδικές τιμές και παροχές προς τα μέλη συλλόγων μπάσκετ της Λάρισας, προσπαθώντας να «αγκαλιάσει» και να φέρει πιο κοντά την αθλητική οικογένεια της περιοχής.
Τέλος, ειδική μέριμνα υπάρχει για την αγορά ομαδικών εισιτηρίων από συλλόγους, εταιρίες και οργανισμούς, με εκπτώσεις που μπορούν να φτάσουν μέχρι και το 35%.
Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ
Για ακόμα μία χρονιά, η ΚΑΕ Ολύμπια Athienitis δίνει την ευκαιρία στο φίλαθλο κοινό της Λάρισας να επιδείξει την κοινωνική του ευαισθησία, αποδίδοντας 5 ευρώ από την πώληση κάθε εισιτηρίου VIP και Ολύμπια Club στο ΚΕΠΕΠ Καρδίτσας και το Κέντρο Προστασίας ΑμεΑ «Ο Αριστεύς», δύο ιδρύματα με τεράστια κοινωνική προσφορά και δύο πραγματικούς φίλους της ομάδας.
ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
Business 500 ευρώ
VIP 275 ευρώ
Ολύμπια Club 125 ευρώ
Female 70 ευρώ
Κοινωνικό* 50 ευρώ
Schooligan* 40 ευρώ
* To Κοινωνικό εισιτήριο απευθύνεται σε πολυτέκνους, ανέργους, φοιτητές, γονείς ή κηδεμόνες ΑμεΑ, άνδρες και γυναίκες άνω των 65 ετών.
* Το εισιτήριο Schooligan απευθύνεται μόνο σε μαθητές 12-18 ετών.
* Οι παλαιοί κάτοχοι που θα ανανεώσουν έως τις 31 Ιουλίου αποκτούν έκπτωση 10%.
FAMILY PACK
Κατηγορία      Κανονική τιμή Νέα τιμή          Έκπτωση
Οικογενειακό 1+1      165 ευρώ       140 ευρώ       15%
Οικογενειακό 1+2      205 ευρώ       170 ευρώ       16%
Οικογενειακό 1+3      245 ευρώ       200 ευρώ       18%
Οικογενειακό 2+1      235 ευρώ       190 ευρώ       18%
Οικογενειακό 2+2      275 ευρώ       220 ευρώ       20%
Οικογενειακό 2+3      315 ευρώ       250 ευρώ       20%
 
ΠΑΚΕΤΑ ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΜΠΑΣΚΕΤ
Ποσότητα        έκπτωση
(7-10) -15%
(11-15)           -20%
(15-24)           -30%
25+     -35%
 
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΩΝ
- Δίτροχο (15% έκπτωση σε ποδήλατα - αξεσουάρ, 10% σε ανταλλακτικά μοτοσικλέτας)
- Intersport (10% έκπτωση)
- MegaSun solarium and wellness center (20% έκπτωση)
- Safe Travel - ταξιδιωτικό πρακτορείο (10% έκπτωση)
- STAMY’S - restaurant - cafe (10% έκπτωση)
- Restaurant «Εν Λαρίση» (15% έκπτωση)
- Super Market «Λάρισα» (5% έκπτωση για αγορές άνω των 50 ευρώ).
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ - ΑΓΟΡΕΣ
ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑ ATHIENITIS
Πάροδος Ηλιοδώρου 10, Τρίγωνη Πλατεία, Λάρισα
www.olympiabc.gr
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass