ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ «ΦΙΛΟΚΤΗΤΗΣ»

Αγώνας κολύμβησης σήμερα στη Βελίκα

ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΣΤΙΣ 15.00 ΚΑΙ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΣΤΙΣ 18.30

Δημοσίευση: 05 Ιουλ 2008 3:17 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:18
Ένα σπουδαίο αθλητικό γεγονός θα συμβεί σήμερα στα παράλια του νομού. Πιο συγκεκριμένα στην παραλία της Βελίκας θα διεξαχθεί ο μαραθώνιος κολύμβησης «Φιλοκτήτης» με τη συμμετοχή δεκάδων σημαντικών αθλητών του χώρου. Ο αγώνας αυτός γίνεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά και σίγουρα είναι πλέον θεσμός για την ευρύτερη περιοχή, αλλά και τους ανθρώπους του αθλήματος. Αναμένεται να καλυφθεί μια απόσταση 6 χιλιομέτρων κατά μήκος της ακτής και σε απόσταση 20 μέτρων από αυτή. Η έναρξη έχει κανονιστεί για τις 15.00 από την Κ. Σωτηρίτσα και ως σημείο τερματισμού έχει οριστεί το «Fun Club Spitaki» της Βελίκας. Ο αγώνας θα θεωρηθεί λήξας μετά από 3,5 ώρες και πιο συγκεκριμένα στις 18.30.
Τον κολυμβητικό αυτό Μαραθώνιο συνδιοργανώνουν οι: ΤΕΔΚ του νομού Λάρισας, η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Λάρισας, ο Δήμος Μελιβοίας, το «Fun Club Spitaki», το Λιμενικό Σώμα Αγιοκάμπου, ο Ναυτικός Αθλητικός Ομιλος «Φιλοκτήτης», η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, οι Εθελοντές Σαμαρείτες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, η Φωτογραφική Λέσχη Λάρισας, ο Σύλλογος Φίλων της Ερασιτεχνικής και Μαραθώνιας Κολύμβησης του νομού Λάρισας και ο Ναυτικός Όμιλος Λάρισας
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass