Η ΠΡΩΤΗ ΤΡΙΑΔΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ ΤΗΣ Α.Ε.Λ. Γ.Σ.

Ματαλόν, Κακαρούδης, Αποστολίδης

* ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΛΟΓΙΚΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ

Δημοσίευση: 04 Ιουλ 2008 3:09 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:17
Του Σωτ. Κέλλα
Τριπλό μεταγραφικό χτύπημα ετοιμάζει η Α.Ε.Λ. Γ.Σ. μέχρι την Κυριακή, ενόψει της συμμετοχής της στο νέο πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής κατηγορίας, και αυτό αφορά στην απόκτηση των Γιώργου Αποστολίδη, Μάριου Ματαλόν και Κώστα Κακαρούδη.
Αναλυτικά: Ο Γιώργος Αποστολίδης, με δεδομένη την παρουσία στην τεχνική ηγεσία τού Βαγγέλη Αλεξανδρή, αλλά και την προηγούμενη πολύ καλή του εμπειρία για δύο χρόνια στη Λάρισα (στην Ολύμπια), θέλει να έρθει στη Λάρισα και στην Α.Ε.Λ. Γ.Σ. και το μόνο που απομένει είναι η τυπική συναίνεση του Ολυμπιακού για να δοθεί δανεικός.
Ο Μάρκος Ματαλόν θέλει να έρθει στην Α.Ε.Λ. Γ.Σ. και αυτός λόγω Αλεξανδρή και περιμένει το δανεισμό του από τον Άρη (πιθανόν να ανακοινωθεί αύριο). Ο Ματαλόν αυτή τη στιγμή κάνει προετοιμασία με την Εθνική Νέων, ενόψει του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που θα γίνει στη Ρίγα της Λετονίας (έπαιξε χθες και στο φιλικό με τους Αχέπανς).
Και τέλος, για τον Κώστα Κακαρούδη, που ήταν από τους στυλοβάτες τής ανόδου τού Πανοράματος στην Α1 (319 πόντοι, 124 ριμπάουντ), έγινε προχθές το βράδυ πρόταση στον παίκτη και βλέπει θετικά να παίξει στην Α1 (τον διεκδικούν ακόμα ΚΑΟ Δράμας και ΑΓΟ Ρεθύμνου).
Μάλιστα, τόσο για τον Ματαλόν όσο και για τον Κακαρούδη, ο μάνατζέρ τους, Παναγιώτης Καπάζογλου, που βρέθηκε προχθές το βράδυ στη Λάρισα και συζήτησε με τον Βαγγέλη Αλεξανδρή, είπε ότι η Α.Ε.Λ. Γ.Σ. έχει τον πρώτο λόγο, αφού είναι και επιθυμία των παικτών να φορέσουν τη «βυσσινί» φανέλα.
Οι τρεις παίκτες λογικά μέχρι την Κυριακή θα ανακοινωθούν από την Α.Ε.Λ. Γ.Σ.
ΣΤΙΣ 18/8 Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
Στις 18 Αυγούστου θα ξεκινήσει η προετοιμασία τής Α.Ε.Λ. Γ.Σ. και στις 25 η λαρισινή ομάδα θα μεταβεί στο Λιτόχωρο, όπου θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και εκεί η ομάδα θα παραμείνει για δύο εβδομάδες.
ΤΟΥΡΝΟΥΑ
Η Α.Ε.Λ. Γ.Σ. για τα μέσα Σεπτεμβρίου έχει προγραμματίσει τουρνουά, στο οποίο θα συμμετάσχουν τα Τρίκαλα 2000, η Ολύμπια και μία ομάδα από τη Θεσσαλονίκη (πιθανότατα ο Άρης).
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass