ΕΙΧΑΝ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΛΑΡΙΣΑΣ ΚΑΙ ΒΟΛΟΥ

Συνάντηση με τον Ζακ Ρογκ

* ΤΙ ΣΥΖΗΤΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΥΣ ΤΟΥ 2013

Δημοσίευση: 27 Ιουν 2009 23:03 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:07
Με τον πρόεδρο της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής κ. Ζακ Ρογκ συναντήθηκαν οι δήμαρχοι Λαρισαίων και Βόλου, κ. Κωνσταντίνος Τζανακούλης και Αλέκος Βούλγαρης, αντίστοιχα. Η συνάντηση αυτή ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να ενημερώσουν τον ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού Κινήματος για τα σχέδια του διπόλου Λάρισας - Βόλου, αλλά και την εκπεφρασμένη βούληση όλων των εμπλεκομένων φορέων ότι η Λάρισα και ο Βόλος θα διοργανώσουν σε τέσσερα χρόνια από σήμερα τους καλύτερους Μεσογειακούς Αγώνες που θα σημάνουν και την αναβάθμιση τους σε όλα τα επίπεδα.
Στο περιθώριο της συνάντησης, είδαν φυσικά και τον πρόεδρο της Δ.Ε.Μ.Α., κ. Αμάρ Αντάντι, ενώ άδραξαν την ευκαιρία να προσκαλέσουν και επίσημα τον κ. Ρογκ στη Λάρισα και τον Βόλο σε μια από τις επόμενες επισκέψεις του κ. Αντάντι, με τον κ. Ρογκ να ανταποκρίνεται θετικά. Διαπιστώθηκε ότι ήδη η Λάρισα και ο Βόλος βρίσκονται σε πολύ καλό επίπεδο προετοιμασίας με το δήμαρχο Λαρισαίων, κ. Κωνσταντίνο Τζανακούλη, να σχολιάζει «ότι από την επομένη της 6ης Ιουλίου οπότε και λήγουν οι αγώνες στην Πεσκάρα, όλοι στο Δήμο Λαρισαίων που ήδη κινείται σε μεσογειακούς ρυθμούς θα αντιληφθούν ότι μετράμε αντίστροφα και θα εντείνουν τις προσπάθειες για τους Αγώνες του 2013» και κατέληξε «η Λάρισα, ως μία από τις δυναμικότερες πόλεις της χώρας βρίσκεται σε μια συνεχή πορεία ανάπτυξης και σ' αυτήν την πορεία έρχεται αρωγός η διοργάνωση των Μεσογειακών Αγώνων του 2013. Ένα τεράστιο γεγονός, που δεν παρουσιάζεται συχνά και με την κατάλληλη προετοιμασία θα αποφέρει πολλαπλά οφέλη για τη Λάρισα. Είμαι φύσει αισιόδοξος και πιστεύω ότι όλη η ελληνική αποστολή θα γυρίσει με πολύτιμες εμπειρίες και ότι το στοίχημα των Μεσογειακών Αγώνων του 2013, που αποκτά πανθεσσαλικο χαρακτήρα, θα κερδηθεί χάρη στη συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων φορέων».
* Τα φωτογραφικά στιγμιότυπα είναι από την τελετή έναρξης των Μεσογειακών Αγώνων που έγινε προχθές το βράδυ στη Πεσκάρα.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass