ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΣΕΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

Μάχη για επιτελικό χαφ

* ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΤΕΛΣΟΝ ΦΕΡΕΪΡΑ * Ο ΜΑΛΑΡΤΖ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ

Δημοσίευση: 27 Ιουν 2009 3:09 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:07
Αυτή τη στιγμή η ΑΕΛ μπορεί να έχει κάνει επτά μεταγραφές αλλά δεν έχει καλύψει τις τρεις βασικές θέσεις που έχει εισηγηθεί και αυτές είναι του τερματοφύλακα όπου όλα δείχνουν ότι θα είναι ο Αρκάντιους Μάλαρτζ για τον οποίο αυτό που μένει να διευκρινιστεί είναι το ιδιοκτησιακό καθεστώς, η άλλη είναι του επιτελικού χαφ και τη τρίτη είναι του σέντερ φορ.
Αυτή τη στιγμή οι πληροφορίες που υπάρχουν είναι ότι η θέση που κινείται η ΑΕΛ για απόκτηση παίκτη είναι αυτή του επιτελικού χαφ για την οποία υπάρχουν στόχοι αλλά μέχρι τώρα κανένας δεν έχει επιτευχθεί και αν κάποιος δείχνει να έχει συνεχόμενες επαφές είναι ο Φλορίν Τσέρνατ.
Για το θέμα του σέντερ φορ, μετά την απώλεια του Τούρκου Ουμίτ Καράν που υπέγραψε στην Εσκεσιχίρ και τώρα πλέον οι «βυσσινί» θα πρέπει να βρουν άλλο σέντερ φορ. Υπήρξε μία πληροφορία για ένα παίκτη πέρα του Ατλαντικού αλλά πέραν τούτου ουδέν...
Ο ΝΤΕΛΣΟΝ ΦΕΡΕΪΡΑ
Η ΑΕΛ προχθές το βράδυ εξασφάλισε την υπογραφή του Βραζιλιάνου με πορτογαλικό διαβατήριο Ντέλσον Φερέιρα.
Ο Ντέλσον Φερέιρα ήταν ελεύθερος και έχει γεννηθεί στις 26 Ιουλίου 1980 στη Μίνας Γκεραί της Βραζιλίας
Ο Ντέλσον φορούσε τη φανέλα με το νούμερο 6 τα τελευταία πέντε χρόνια στη πορτογαλική Ρίο Άβε και υπέγραψε διετές συμβόλαιο.
Έχει ύψος 1.77 και παίζει στο χώρο της μεσαίας γραμμής. Ξεκίνησε την καριέρα του από την Γκρέμιο Ινουμένσε, ερασιτεχνική ομάδα της πατρίδας του και στη συνέχεια μεταπήδησε στην πορτογαλική Σαλγκέιρος, με την οποία συμπλήρωσε 89 συμμετοχές (το πρώτο επίσημο παιχνίδι στο Πορτογαλικό πρωτάθλημα ήταν στις 16 Σεπτεμβρίου κόντρα στην Μπράγκα όπου κέρδισε η ομάδα του με 1-0), σημειώνοντας δύο γκολ από την περίοδο 2001-2004. Ακολούθησε η μεταγραφή του στη Ρίο Αβε, όπου με γεμάτες χρονιές αριθμεί 110 εμφανίσεις και επτά τέρματα. Να αναφερθεί ότι τη μία χρονιά με τη Ρίο Άβε έπαιξε στη Β’ εθνική κατηγορία (2005-2006)
Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι δεν θα καταλάβει θέση ξένου, καθώς είναι κάτοχος πορτογαλικού διαβατηρίου.
Σύμφωνα με το transfermarket η αξία του κοστολογείται στα 800.000 ευρώ.
Το προφίλ του Ντέλσον Φερέιρα
Ημ. Γέννησης: 26/07/1980. Θέση: Μέσος. Ύψος: 1,77. Βάρος: 72.
Περίοδος Ομάδα Συμμετοχές Γκόλ
1999-01 Γκρέμιο - -
2001-04 Σαλγκουέιρος 89 2
2004-05 Ρίο Άβε 29 1
2005-06 Ρίο Άβε 22 -
2006-07 Ρίο Άβε 27 4
2007-08 Ρίο Άβε 24 2
2008-09 Ρίο Άβε 23 -
ΕΠΟΜΕΝΟΣ Ο ΜΑΛΑΡΤΖ
Επόμενη μεταγραφή της ΑΕΛ που ίσως ολοκληρωθεί ακόμα και σήμερα θα είναι ο Πολωνός τερματοφύλακας του ΠΑΟ Αρκάντιους Μάλαρτζ στον οποίο οι ιθύνοντες της λαρισινής ομάδας κατέληξαν ξανά μετά το «ναυάγιο» με τον Πολωνό Πσιρόφσκι και τον Τσέχο Μίλρες που είχαν υψηλές απαιτήσεις οι ομάδες που αγωνίζονταν (Πολόνια Βαρσοβίας και Μπλάντα αντίστοιχα).
ΑΛΛΑΓΗ ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗ
Νέος φυσιοθεραπευτής θα υπάρχει στην ΠΑΕ ΑΕΛ από την ερχόμενη περίοδο καθώς λύθηκε η συνεργασία με τον Κώστα Καλαμπάκα και στη θέση του θα είναι ο Αποστόλης Μπατζαλέξης. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:
«Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 κάνει γνωστή την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον επί 5ετία επικεφαλής φυσιοθεραπευτή της, κ. Κώστα Καλαμπάκα και τον ευχαριστεί θερμά για τις υπηρεσίες που παρείχε στην ομάδα, συμβάλλοντας τα μέγιστα στις αγωνιστικές της διακρίσεις. Του εύχεται, δε, κάθε επιτυχία και στη συνέχεια της επαγγελματικής του διαδρομής.
Επικεφαλής του αντίστοιχου τμήματος, αναλαμβάνει στο εξής ο κ. Απόστολος Μπατζαλέξης, με συνεργάτες τους κ. Νίκο Ζαντέ και Νίκο Σταυροθεόδωρο».
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass