ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ

Η Α.Ε.Λ. κοντά στον Αρκάντιους Μάλαρτζ

* ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΕΡΝΑΤ

Δημοσίευση: 25 Ιουν 2009 3:32 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:07
Στην Α.Ε.Λ. μπορεί τις τελευταίες μέρες να ασχολούνταν με τις εκδηλώσεις της έναρξης των εργασιών για την κατασκευή του γηπέδου που σηματοδοτεί μία νέα εποχή για τη λαρισινή ομάδα αλλά δεν σημαίνει ότι έχουν ατονήσει τα μεταγραφικά για τα οποία γίνονται αρκετές κινήσεις.
Πρώτη προτεραιότητα είναι η κάλυψη της θέσης του τερματοφύλακα για τον οποίο φαβορί είναι ο Πολωνός Αρκάντιους Μάλαρτζ που ανήκει στον Παναθηναϊκό. Σύμφωνα με πληροφορίες αυτό που απομένει για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή είναι το ιδιοκτησιακό καθεστώς του παίκτη καθώς η Α.Ε.Λ. δεν θέλει να τον αποκτήσει δανεικό από την αθηναϊκή ομάδα, αλλά με ελεύθερη μεταγραφή.
Ο Πολωνός ποδοσφαιριστής γεννήθηκε στις 19 Ιουνίου του 1980 στην πόλη Πολτούσκ της Πολωνίας. Αγωνίστηκε σε διάφορες ομάδες της πατρίδας του (με πιο γνωστές την Πολόνια Βαρσοβίας και την Λεχ Πόζναν) πριν έρθει στην Ελλάδα για να αγωνιστεί για λογαριασμό της Ξάνθης τον χειμώνα του 2005. Μετά από 1 1/2 χρόνο στην ακριτική ομάδα, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παναθηναϊκό μέχρι το καλοκαίρι του 2008, οπότε και δόθηκε στην ομάδα του Ο.Φ.Η. με τον οποίο πέρυσι έπαιξε 27 παιχνίδια (έχει συνολικά στη Σούπερ Λίγκα 63 συμμετοχές).
Τέλος, χθες συνεχίστηκαν οι επαφές για την απόκτηση του Ρουμάνου Φλορίν Τσέρνατ, χωρίς όμως μέχρι τώρα να υπάρχει κάποια ουσιαστική εξέλιξη.
Για το θέμα του σέντερ φορ, ο Ουμίτ Καράν δείχνει να απομακρύνεται και η Α.Ε.Λ. βολιδοσκοπεί άλλον παίκτη.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass