Ο ΣΙΜΟΝ ΑΜΠΟΥΧΑΤΖΕΪΡΑ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΕ ΣΤΗΝ «Ε»

«Ανυπομονώ να γνωρίσω την... ΑΕΛ»

ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΚΑΙ Ο ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΣ ΡΟΜΕΟΥ ΠΕΡΕΪΡΑ ΝΤΟΣ ΣΑΝΤΟΣ

Δημοσίευση: 22 Ιουν 2009 3:21 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:07
Στην πόλη της Λάρισας έφτασε χθες το βράδυ ο Σίμον Αμπουχατζέιρα. Ο 22χρονος ισραηλινός παίκτης της ΑΕΛ (δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα αλλά κάτι τέτοιο αναμένεται να γίνει σήμερα πιθανότατα) κατέλυσε σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης μαζί με τη γυναίκα του Ρεούτ. Η «Ε» συνομίλησε με τον πρώτο σκόρερ του Ισραηλινού πρωταθλήματος που φάνηκε ιδιαίτερα ανυπομόνος να γνωρίσει τα στοιχεία που συνθέτουν την ομάδα της ΑΕΛ.
* Είναι η πρώτη φορά που φεύγεις από το Ισραήλ για να παίξεις εκτός της χώρας σου. Πώς νιώθεις γι’ αυτό;
- Είναι μια μεγάλη αλλαγή για μένα και ελπίζω να μου πάνε όλα καλά.
* Έχεις άγχος για την αυριανή (σ.σ.σημερινή) πρώτη ημέρα;
- Δεν θα έλεγα πως έχω άγχος. Περιμένω με ανυπομονησία να δω τους συμπαίκτες μου. Να γνωρίσω τον προπονητή μου και να δω από κοντά τους φιλάθλους της ομάδας.
* Με τον προπονητή έχεις ξαναμιλήσει;
- Όχι, αύριο θα έχω την πρώτη επαφή.
* Για την ομάδα υποθέτω πως έχεις διαβάσει αρκετά...
- Ναι είναι αλήθεια. Στο ίντερνετ έχω δει αρκετά στοιχεία και έχω δει και τα γκολ από την περσινή περίοδο. Επίσης έχω δει βίντεο με τους φιλάθλους της Λάρισας. Τους Monsters συγκεκριμένα. Δείχνουν μεγάλο πάθος με την ομάδα. Αυτό είναι καλό. Παίκτες δεν γνωρίζω.
* Με ποιο νούμερο θα σε δούμε στο γήπεδο;
- Εγώ θα ήθελα να φορέσω το 19. Αυτό φορούσα και με αυτό θα ήθελα να εμφανιστώ. Ωστόσο αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα ή το έχει κάποιος άλλος παίκτης από προηγούμενα χρόνια θα πάρω κάποιο άλλο.
* Με τι στόχους έρχεσαι στη Λάρισα;
- Στόχος μου είναι ο εξής: Όποιος φίλαθλος της Λάρισας έρχεται στο γήπεδο να έρχεται και να ευχαριστιέται από το θέαμα που θα προσφέρουμε σαν ομάδα.
* Θες να μιλήσουμε για γκολ;
- Στη χρονιά που πέρασε στο Ισραήλ ήμουνα πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα. Δεν ξέρω αν θα πετύχω το ίδιο και εδώ αλλά θα προσπαθήσω να βοηθήσω τη Λάρισα να σημειώσει όσο περισσότερα τέρματα γίνεται σαν σύνολο. Εμένα το σύνολο με ενδιαφέρει σε πρώτη φάση και μετά το προσωπικό σκοράρισμα.
* Διαβάσαμε πριν από κάποιο διάστημα πως δημιουργήθηκε κάποιο πρόβλημα με τη διοίκηση της Χαποέλ Τίκβα Πετάχ σχετικά με τον τρόπο που έγινε το πρώτο σου ταξίδι στην Αθήνα. Θες να μας πεις πώς είναι τώρα οι σχέσεις σας;
- Είχε δημιουργηθεί ένα πρόβλημα αλλά εξήγησα πώς έχουν τα πράγματα και πόσο ήθελα να παίξω στη Λάρισα. Μάλιστα στο πρώτο ματς θα έρθει και ο μάνατζερ (σ.σ. ο οποίος μας εξήγησε πως αποτελεί παρελθόν από χθες) της προηγούμενής μου ομάδας στο Ισραήλ. Θα έρθει να με δει.
* Είσαι ένα μήνα παντρεμένος, πρόλαβες να πας κάπου με τη γυναίκα σου ή ο μήνας του μέλιτος θα είναι σε... κάποιο προπονητικό κέντρο;
- Ναι προλάβαμε να πάμε στην Ιταλία και να περάσουμε κάποιες στιγμές ξεκούρασης.
14 ΓΚΟΛ ΠΕΡΥΣΙ
Ο νεαρός στράικερ σε 28 παιχνίδια φέτος με τη φανέλα της Χάποελ Τίκβα πέτυχε 14 γκολ σε 28 συμμετοχές, πραγματοποιώντας την καλύτερη χρονιά του. Η Χάποελ τον είχε αποκτήσει από τις ακαδημίες της Μπεϊτάρ Νες Τουμπρούκ, όπου και αγωνιζόταν μέχρι τα 19 του χρόνια.
ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΙ Ο ΡΟΜΕΟΥ
Στη θεσσαλική πρωτεύουσα βρίσκεται από χθες ο παίκτης των «βυσσινί», Ρομέου Περέιρα Ντος Σάντος. Η συνάντηση με τον συγκεκριμένο έγινε τυχαία και δεν απέφυγε μια πρώτη φωτογράφιση μπροστά στο αρχαίο θέατρο της πόλης λίγο πριν παρακολουθήσει την εντυπωσιακή νίκη της Βραζιλίας επί της Ιταλίας (3-0) για το Κονφεντερέισιον Καπ.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass