ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΤΣΟΥΤΣΟ

«Γλυκοκοιτάζει» Χαρισμίδη η ΑΕΛ ΓΣ

* ΕΝΩ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΕΡΓΙΟ ΤΣΙΑΜΠΑΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΕΡΑΥΝΟ

Δημοσίευση: 20 Ιουν 2009 3:49 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:06
Δραστήρια δείχνει πως κινείται η ΑΕΛ ΓΣ για τη νέα σεζόν. Σύμφωνα με πληροφορίες οι «βυσσινί» βλέπουν με καλό μάτι την περίπτωση του Τάσου Χαρισμίδη και δεν αποκλείεται να του κάνουν πρόταση στις επόμενες ημέρες. Ήδη μάλιστα έχουν πλησιάσει τον φόργουορντ και έχουν προετοιμάσει το έδαφος έτσι ώστε οι διαπραγματεύσεις να έχουν αποτέλεσμα. Ο 28χρονος παίκτης στο παρελθόν έπαιζε στην Ολύμπια ενώ τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στα Τρίκαλα.
Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΤΖΗΜΑ
Ο ρόλος του Γιάννη Τζήμα είναι σημαντικός στη συγκεκριμένη υπόθεση. Οι δύο τους έχουν συνεργαστεί στη γειτονική πόλη και οι σχέσεις τους είναι ιδιαίτερα καλές. Αν λοιπόν τα βρει ο Τζήμας με την ομάδα και αναλάβει πόστο για τη νέα σεζόν τότε το πιο πιθανό είναι να επέλθει και η συμφωνία.
Σαν συνεργάτης του πιθανός φέρεται να είναι ο Βλάντο Μαϊστρένκο όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε και την περίπτωση του Θρασύβουλου Λιάγκα. Ο μέχρι πρότινος πρώτος προπονητής της ΑΕΛ ΓΣ έχει αφήσει καλές εντυπώσεις στο τέλος της περασμένης σεζόν και θα υπάρξουν συζητήσεις με τη διοίκηση της ομάδας.
ΟΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΣΙΑΜΠΑΛΗ ΚΑΙ ΤΣΟΥΤΣΟΥ
Θετική είναι η ομάδα για έναν Λαρισαίο παίκτη. Ο λόγος για τον Νίκο Τσούτσο που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν με τη φανέλα των Τρικάλων. Είναι γεννημένος το 1983 και παίζει ως φοργουορντ. Για τον παίκτη αναμένεται να γίνει πρόταση και όπως όλα δείχνουν οι πιθανότητες συνεργασίας είναι πολλές.
Εν τω μεταξύ την Πέμπτη το βράδυ συναντήθηκαν οι δύο διοικητικοί της ομάδας, Μανώλης Λελούδας και Μάνθος Γερακίνης με τον Στέργιο Τσιαμπαλή. Οι δύο πλευρές συζήτησαν το ενδεχόμενο συνεργασίας για τη νέα σεζόν χωρίς ωστόσο να εισέλθουν σε οικονομικής φύσεως ζητήματα. Οι πρώτες εντυπώσεις ήταν καλές και εκτός απροόπτου θα επέλθει συμφωνία. Ο Τσιαμπαλής αγωνίζεται σαν πλέι μέικερ.
Μέχρι στιγμής λοιπόν στην ΑΕΛ ΓΣ ανήκουν οι Παπακώστας και Ζάρας που έχουν συμβόλαιο. Καραβανάς και Παπανικολάου φαίνοναι θετικοί στο να συνεχίσουν να φοράνε τη βυσσινί φανέλα. Ο Λάππας το ίδιο συμφωνώντας παράλληλα σε μείωση των αποδοχών του.
Σύμφωνα με αυτά τα δεδομένα λοιπόν θα αποκτηθούν ακόμα δύο κοινοτικοί παίκτες και άλλοι τέσσερις παίκτες αν πάνε όλα καλά με Χαρισμίδη, Τσούτσο και Τσιαμπαλή.
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΧΡΕΗ
Η ομάδα εκτός απροόπτου (αφού ακόμα η βαθμολογία της Α1 από τον ΕΣΑΚΕ δεν κατακυρώθηκε και έχουν περάσει δύο μήνες) τη σεζόν που έρχεται θα αγωνίζεται στην Α2. Αυτό θα φέρει και αλλαγές στη διοικητική υφή αφού από ΚΑΕ θα μετατραπεί σε Α.Σ. (Αθλητικό Σωματείο). Αυτό βέβαια δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι επί της ουσίας και σχετικά με την πληρωμή των δόσεων στον κανονισμό των χρεών (παλαιοτέρων ετών) με την εφορία η ομάδα θα συνεχίσει να δίνει τις δόσεις που πρέπει. Μέχρι στιγμής έχουν δοθεί πάνω από 20 ενώ συνολικά είναι να δοθούν 120 (από 4.000 ευρώ η καθεμία).
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass