ΔΟΘΗΚΕ Η ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΧΘΕΣ ΣΕ ΕΙΔΙΚΗ ΤΕΛΕΤΗ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ

«Γήπεδο Α. Ζέρμα - Δ. Γαλάτου»

Δημοσίευση: 17 Ιουν 2009 3:37 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:05
ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε») - Του Κώστα Τσόλα
 
Μέσα σε κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα η τελετή ονομασίας του δημοτικού γηπέδου ποδοσφαίρου στον Τύρναβο σε «Δημοτικό Γήπεδο Ανδρέα Ζέρμα και Δημήτρη Γαλάτου».
Χθες η Δημοτική Αρχή Τυρνάβου έκανε πράξη την ομόφωνη απόφαση του προηγούμενου δημοτικού συμβουλίου Τυρνάβου ώστε το γήπεδο στην περιοχή του Προφήτη Ηλία να πάρει το όνομα των δύο πρόωρα αδικοχαμένων παιδιών της πόλης τα οποία έδωσαν πολλά στον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο ειδικότερα και θα έδιναν ακόμα περισσότερα αν η μοίρα δεν τους είχε στήσει ύπουλα καρτέρι για να τους στερήσει τη ζωή.
Η τελετή άρχισε με επιμνημόσυνη δέηση στη μνήμη του Ανδρέα Ζέρμα και του Δημήτρη Γαλάτου από τον εφημέριο του Ι.Ν. Αγίου Ιωάννη Τυρνάβου πρωτοπρεσβύτερο π. Γεώργιο.
Στη συνέχεια παίρνοντας το λόγο ο δήμαρχος Τυρνάβου κ. Χρήστος Κιτσίδης φορτισμένος και έχοντας στο μυαλό τους δύο νέους ποδοσφαιριστές που έφυγαν γρήγορα ευχαρίστησε όλους όσοι παρευρέθηκαν, αναφέρθηκε στα οράματα του Ανδρέα και του Δημήτρη για τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο ειδικότερα που ήταν και η μεγάλη τους αγάπη. Τόνισε ότι τόσο ο ίδιος προσωπικά όσο και όλοι οι συμπολίτες και οι συμπαίκτες του θα τους θυμούνται για πάντα.
Συντετριμμένοι και ιδιαίτερα συγκινημένοι και οι γονείς και συγγενείς των δύο παιδιών αλλά και οι παίχτες που παρευρέθηκαν.
Χωρίς να μπορούν να πουν περισσότερα τόσο ο πατέρας του Ανδρέα, Μανώλης Ζέρμας, όσο και ο πατέρας του Δημήτρη, Βαγγέλης Γαλάτος ευχαρίστησαν το δήμαρχο και το δημοτικό συμβούλιο για την τιμή προς τα παιδιά τους.
Στη συνέχεια ακολούθησε φιλικός αγώνας μεταξύ των παλαιμάχων του Τυρνάβου και του Δαμασίου προς τιμήν των δύο ποδοσφαιριστών.
Στην τελετή παρευρέθηκαν επίσης ο βουλευτής του ΛΑΟΣ κ. Στέλιος Ροντούλης, ο Κοινοτάρχης Αβδέλλας κ. Κώστας Φούντας και ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού Τυρνάβου κ. Σάκης Κωστούλας.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass