ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΛ

Μέρα ταξιδιών η χθεσινή...

* ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ Ο ΚΩΣΤΗΣ ΠΗΛΑΔΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΡΟΔΟ Ο ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ * Η ΛΑΡΙΣΙΝΗ ΟΜΑΔΑ ΑΠΕΣΥΡΕ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΣΕΡΝΑΤ

Δημοσίευση: 13 Ιουν 2009 2:57 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:05
Η χθεσινή μέρα στην ΑΕΛ ήταν μέρα ταξιδιών (στο ενδιάμεσο έγιναν και μερικές μεταγραφικές επαφές), καθώς ο πρόεδρος της ΑΕΛ Κωστής Πηλαδάκης ήταν στην Κύπρο και ο τεχνικός Μαρίνος Ουζουνίδης στη Ρόδο ο μεν πρώτος για να παρευρεθεί σε εκδήλωση με την ιδιότητα του προέδρου της Σούπερ Λίγκα και ο δεύτερος για τη συνέχιση της παρακολούθησης των μαθημάτων σε σχολή προπονητών για να πάρει δίπλωμα ΟΥΕΦΑ Pro.
Συγκεκριμένα ο Κωστής Πηλαδάκης πήγε σε συμπόσιο που διοργάνωσε η Marfin Laiki Bank που είναι αποκλειστικός χορηγός του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος Κύπρου με θέμα: «Διεθνή οικονομική κρίση και κυπριακό ποδόσφαιρο» και αντικείμενο ήταν για το πώς μπορεί η διεθνή οικονομική κρίση να επηρεάσει το κυπριακό ποδόσφαιρο.
Ο πρόεδρος της ΑΕΛ ήταν ομιλητής του συμποσίου μαζί με τον αντιπρόεδρο τη ΟΥΕΦΑ Μάριο Λευκαρίτη, τον πρόεδρο του κυπριακού Αθλητισμού Νίκο Καρτακούλη, τον πρόεδρο της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής Ουράνιο Ιωαννίδη και τον πρόεδρο του Κυπριακού Οργανισμού Ποδοσφαίρου Κωστάκη Κουτσοκούμνη.
Χαιρετισμό απηύθυνε ο πρόεδρος της Marfin Laiki Bank Νεοκλής Λυσάνδρου και ο πρόεδρος της Ένωσης Αθλητικογράφων Κύπρου Παναγιώτης Φελούκας.
Ο πρόεδρος της ΑΕΛ που επέστρεψε χθες το βράδυ στην Αθήνα έμεινε ικανοποιημένος από τις εργασίες του συμποσίου και σίγουρα οι επαφές με τον αντιπρόεδρο της ΟΥΕΦΑ, κ. Λευκαρίτη, ήταν ιδιαίτερα σημαντικές καθώς είχαν συζήτηση διαρκείας μιας ώρας. Ο κ. Λευκαρίτης είπε ότι η ΟΥΕΦΑ χάρηκε για τη συμμετοχή της ΑΕΛ στην Ευρώπη και ευχήθηκε να βρεθεί στους ομίλους. Αυτό που έκανε εντύπωση ήταν η πολύ καλή συμπεριφορά των φιλάθλων αλλά και η πολύ μεγάλη προσέλευση αυτών στα παιχνίδια.
Ο ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ
Ο τεχνικός της ΑΕΛ, Μαρίνος Ουζουνίδης, συνεχίζει την παρακολούθηση των σεμιναρίων προπονητών ποδοσφαίρου ΟΥΕΦΑ Pro.Ο προπονητής της ομάδας παρά τα μαθήματα που κάνει συνεχίζει το μεταγραφικό έργο του για την ΑΕΛ παρακολουθώντας περιπτώσεις παικτών και ενημερώνοντας τον πρόεδρο κ. Πηλαδάκη για τις περιπτώσεις που τον ενδιαφέρουν.
ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΓΙΑ ΤΣΕΡΝΑΤ
Η ΠΑΕ ΑΕΛ αποφάσισε να αποσύρει το ενδιαφέρον για τον Φλορίν Τσέρνατ μετά τις διαρκείς αναβολές της απάντησης του παίκτη στην πρόταση των «βυσσινί». Έτσι λοιπόν αυτή τη σεζόν μετά και το «ναυάγιο» της μεταγραφής Ντίκα που αθέτησε την προφορική συμφωνία δεν θα υπάρχει Ρουμάνος παίκτης στη λαρισινή ομάδα.
Στο μεταξύ συνεχίζονται οι επαφές με διάφορους παίκτες αλλά αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάποιος που να φαίνεται ότι η ΑΕΛ βρίσκεται κοντά σε συμφωνία.
Αυτό που διέρρευσε είναι ότι η ΑΕΛ θέλει τον Κλέιτον, αν ο Παναθηναϊκός τον αφήσει, αλλά ο μάνατζέρ του τονίζει ότι ο παίκτης, αν ο προπονητής των «πρασίνων» Χενκ τεν Κάτε δεν τον έχει στα πλάνα του θα πάει στην Ευρώπη.
Υπενθυμίζουμε ότι η ΑΕΛ αυτή τη στιγμή κινείται για απόκτηση δύο τερματοφυλάκων (ίσως και τρεις), ενός δεξιού μπακ, ενός στόπερ, ενός δεξιού χαφ και ενός επιτελικού. Επίσης βασική επιδίωξη είναι να αποκτήσει σέντερ φορ. 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass