ΑΘΕΤΗΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΦΟΡΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ Π.Α.Ε. ΚΑΙ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΣΤΗΝ ΚΛΟΥΖ

Ξαφνικά τέλος ο Εμίλ Ντίκα για την Α.Ε.Λ.

* ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ 31ΧΡΟΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥ * ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΗΝ Π.Α.Ε. ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΤΣΕΡΝΑΤ

Δημοσίευση: 12 Ιουν 2009 3:01 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:04
Ο Εμίλ Ντίκα που αποτελούσε μεταγραφικό στόχο της Α.Ε.Λ. υπέγραψε χθες τελικά στη ρουμάνικη Κλουζ και έτσι η διοίκηση των «βυσσινί» κινείται πλέον για την απόκτηση άλλου ποδοσφαιριστή.
Η Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ. είχε υπόνοιες ότι κάτι δεν πήγαινε καλά από προχθές το βράδυ, καθώς ο 27χρονος δεν έστειλε υπογεγραμμένο το συμβόλαιο όπως αναμενόταν, ενώ και χθες δεν ήρθε στην Αθήνα που υπήρχε προγραμματισμένο το τελικό ραντεβού.
Αθέτησε, λοιπόν, όπως δείχνουν τα πράγματα, την αρχική συμφωνία και φαίνεται ότι χρησιμοποίησε την Α.Ε.Λ. για να καταλήξει τελικά στην Κλουζ.
Ενδεχομένως να φοβήθηκε το ρίσκο της μετανάστευσης για πρώτη φορά από την χώρα του και προτίμησε να μείνει σε ομάδα της πατρίδας του.
Πάντως στην Α.Ε.Λ. παρά την άσχημη τροπή που πήρε το συγκεκριμένο ζήτημα εκτιμούν τη στάση τού μάνατζέρ του που ενημέρωσε έγκαιρα την Π.Α.Ε. για την απόφαση του ποδοσφαιριστή και στρέφουν αλλού, πλέον, το ενδιαφέρον.
ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΓΙΑ ΟΥΜΙΤ ΚΑΡΑΝ
Πολύ δύσκολη φαίνεται και η περίπτωση του Τούρκου επιθετικού της Γαλατασαράι Ουμίτ Καράν, παρά τις επανειλημμένες προσπάθειες που έκανε ο πρόεδρος της Π.Α.Ε., Κώστας Πηλαδάκης. Η διαφωνία, ως γνωστόν, έγκειται στο ότι ο Τούρκος ποδοσφαιριστής θέλει τριετές συμβόλαιο με αποδοχές 2.000.000 ευρώ, ενώ η Α.Ε.Λ. του πρότεινε διετές συμβόλαιο, με 1.000.000 ευρώ αποδοχές.
Απομακρύνεται έτσι το ενδεχόμενο μεταγραφής και θα εξετασθεί η περίπτωση ενός 31χρονου Ευρωπαίου σέντερ φορ που προτάθηκε και έχει καλά στοιχεία.
ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΟΜΠΕΡ ΠΙΡΕΣ
Όσον αφορά στο όνομα του Ρομπέρ Πιρές (επιθετικό χαφ και εξτρέμ) της Βιγιαρεάλ που ακούσθηκε, έγινε γνωστό ότι ο Γάλλος απασχόλησε μεν την Α.Ε.Λ., αλλά τον Ιανουάριο και όχι τώρα.
Αναμφισβήτητα είναι ένας αξιόλογος ποδοσφαιριστής, όμως η ηλικία του (σ.σ. είναι 36 χρόνων) είναι ανασταλτικός παράγοντας για να υπάρξει εκ νέου ενδιαφέρον, ώστε να γίνει η μεταγραφή.
ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΓΙΑ ΤΣΕΡΝΑΤ
Μέχρι αργά χθες το βράδυ οι υπεύθυνοι της Α.Ε.Λ. περίμεναν να απαντήσει ο Ρουμάνος ποδοσφαιριστής Φλορίν Τσέρνατ, στην πρόταση που του έγινε από τη διοίκηση της λαρισινής ομάδας.
Εάν ο εν λόγω παίκτης δεν απαντούσε, τότε θα πάψει να υφίστανται το ενδιαφέρον και θα γίνουν κινήσεις προς άλλη κατεύθυνση.
ΣΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΩΝ
Εν τω μεταξύ και σε αναζήτηση τερματοφυλάκων βρίσκεται η Α.Ε.Λ., καθώς ο Στέφανος Κοτσόλης ζήτησε κι άλλο χρονικό διάστημα για να απαντήσει στην πρόταση που του έγινε, προκειμένου να ανανεωθεί η συνεργασία.
Τα ονόματα που ακούσθηκαν είναι αυτά του Σέρβου Μπόγιαν Γεοργκάσεβιτς και του Ιρλανδού Αλαν Μάνους.
Σε κάθε περίπτωση επειδή είναι νευραλγική η θέση του τερματοφύλακα, η διοίκηση θα εντείνει τις προσπάθειές της για να ανευρεθεί το συντομότερο δυνατό λύση στο συγκεκριμένο ζήτημα.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass