ΚΑΛΟΧΩΡΙ ΚΑΙ Θ. ΣΤΕΡΓΙΑΔΗΣ

«Χώρισαν» σαν φίλοι

*ΜΕ ΕΚΑΤΕΡΩΘΕΝ ΦΙΛΟΦΡΟΝΗΣΕΙΣ

Δημοσίευση: 02 Ιουν 2009 3:29 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:02
Τη μη συνέχιση της συνεργασίας τους αποφάσισαν χθες η Αναγέννηση Καλοχωρίου και ο νεαρός τεχνικός Θοδωρής Στεργιάδης, με τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου.
Μετά τη συνάντηση που είχαν ο πρόεδρος του σωματείου Αποστόλης Έξαρχος με το Λαρισαίο προπονητή, ο πρώτος σε δηλώσεις του, επισήμανε τα εξής: «Ευχαριστούμε τον Θοδωρή για την προσφορά του και ευελπιστούμε η ομάδα μας
να γίνει εφαλτήριο, για να δουλέψει σε σωματεία μεγαλύτερων κατηγοριών, γιατί το αξίζει με τις γνώσεις που έχει για το ποδόσφαιρο.
Πάντα στην ομάδα μας εκτιμούμε αυτούς που προσφέρουν και δίνουν τον εαυτό τους, για να υλοποιηθούν οι στόχοι που θέτουμε.
Ο Στεργιάδης μας βοήθησε για να παραμείνει η ομάδα μας στην κατηγορία και η προσφορά του ήταν σημαντική.
Από την πλευρά του ο αποχωρήσας προπονητής Θοδωρής Στεργιάδης, έκανε την παρακάτω δήλωση: «Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και προσωπικά τον πρόεδρο Αποστόλη Έξαρχο, που εμπιστεύθηκε στο πρόσωπό μου τις τύχες της ομάδας, σε μια κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος της Α1 ΕΠΣΛ.
Επίσης, ευχαριστώ τους ποδοσφαιριστές για τη συνεργασία των τεσσάρων μηνών που είχαμε και τους φιλάθλους που μας βοήθησαν. Έκανα μόνο φίλους στο Καλοχώρι. Εύχομαι ό,τι το καλύτερο στην ομάδα, τη νέα σεζόν».
*Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Θοδωρής Στεργιάδης ενδέχεται να είναι συνεργάτης του Γιάννη Αλεξούλη, στην περίπτωση που εκείνος ανανεώσει τη συνεργασία του με τον Α.Σ. Πυργετού.
ΧΡ. ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΗΣ
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass