Ο ΠΗΛΑΔΑΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΕΡΒΑΣΗ

Ένα εκατομμύριο η προσφορά για τον Ουμίτ Καράν !

* ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΛΥΣΗ ΚΟΣΙΡΙΝ ΑΝ ΔΕΝ ΔΕΧΘΕΙ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ * ΠΟΙΟΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΡΙΣΙΝΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ * ΠΡΟΤΑΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ Ο ΣΕΡΒΟΣ ΓΕΟΡΓΚΑΣΕΒΙΤΣ

Δημοσίευση: 02 Ιουν 2009 3:23 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:02
 Ο Τούρκος ποδοσφαιριστής της Γαλατά σαράι Ουμίτ Καράν αποτελεί το μεγάλο μεταγραφικό στόχο της ΑΕΛ για να καλύψει τη θέση του σέντερ φορ και ο πρόεδρος της ομάδας Κωστής Πηλαδάκης είναι αποφασισμένος να κάνει σημαντική υπέρβαση για την απόκτησή του και πληροφορίες θέλουν να σκέφτεται να δώσει το ποσό του 1.000.000 ευρώ για δύο χρόνια στο συγκεκριμένο παίκτη.
Άλλη λύση για τη θέση που επιθυμεί διακαώς να καλύψει γρήγορα η λαρισινή ομάδα δεν δείχνει να υπάρχει αυτή τη στιγμή και αν δεν τα βρουν οι «βυσσινί» με τον Ουμίτ Καράν τότε θα στραφούν στη λύση του Ουκρανού Αλεξάντερ Κοσίριν που εκτιμήθηκε σημαντικά η παρουσία του στη Λάρισα και πάνω απ’ όλα ο επαγγελματισμός του.Πάντως το θέμα του σέντερ φορ θα ξεκαθαρίσει μέχρι τη Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος (8 Ιουνίου) που ο πρόεδρος Κωστής Πηλαδάκης θα πάει στην Τουρκία (την Πέμπτη αναχωρεί) για επιχειρηματικές δουλειές αλλά και για να δει εκδηλώσεις για το γκραν πρι της Κωνσταντινούπολης που συμμετέχει και ο κουμπάρος του τραγουδιστής Αντώνης Ρέμος και κατά τη διάρκεια της παραμονής του θα συζητήσει το θέμα της απόκτηση του Ουμίτ Καράν αλλά και τις προϋποθέσεις ανανέωσης του συμβολαίου του Τουμέρ Μετίν.
Από κει και πέρα, στα μεταγραφικά, το θέμα της απόκτησης του Ρουμάνου Εμίλ Ντίκα δεν σημείωσε κάποια εξέλιξη καθώς μεταξύ της λαρισινής ομάδας και του παίκτη υπάρχει οικονομική διαφορά ενώ ο άλλος Ρουμάνος που ενδιαφέρει την ΑΕΛ, ο Τσέρνατ, δήλωσε ότι θα έρθει στην Ελλάδα στις 4 Ιουνίου για να συζητήσει το ενδεχόμενο συνεργασίας με τους «βυσσινί».
Τέλος για την απόκτηση του Σπαντάτσιο η ΑΕΛ θα κινηθεί μόνο αν «ναυαγήσει» η απόκτηση του Τσέρνατ.
ΠΟΙΟΙ ΦΕΥΓΟΥΝ
Από την ΑΕΛ ανακοινώθηκε χθες ότι τέσσερις παίκτες αποτελούν παρελθόν από την ομάδα και αυτοί είναι οι: Σαρμιέντο, Φωτάκης, Ίλιτς και Ζουράφσκι. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Με την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου 2008-09 έκλεισε και ο ποδοσφαιρικός κύκλος στην ΑΕΛ για τους Γιώργο Φωτάκη, Μαρτσέλο Σαρμιέντο, Μάτσεϊ Ζουράφσκι και Σάσα Ίλιτς. Τέσσερις ποδοσφαιριστές που διακρίθηκαν - εκτός από τις αγωνιστικές τους ικανότητές - για το ήθος και τον επαγγελματισμό τους, έχοντας σημαντική συμβολή στην εξέλιξη της ομάδας μας και στις επιτυχίες της σύγχρονης εποχής της. Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 τους ευχαριστεί για την προσφορά τους και εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας τους».
Όμως δεν είναι οι μοναδικοί παίκτες που θα αποτελέσουν παρελθόν. Αναλυτικά τι γνωρίζουμε μέχρι τώρα για ορισμένους:
ΓΚΟΥΕΛΑ: Αποτελεί ήδη παρελθόν και θα συνεχίσει την καριέρα του στη Χοφενχάιμ.
ΦΕΡΑΡΙ: Του ανακοινώθηκε ότι η ΑΕΛ δεν τον υπολογίζει για τη νέα χρονιά.
ΠΑΡΑ: Η ΑΕΛ θα δώσει στην Τσακαρίτα τα χρήματα που προβλέπονται αλλά ακόμα σύμφωνα με το περιβάλλον του παίκτη δεν έχει συμφωνήσει ο Αργεντινός παίκτης της ΑΕΛ που θέλει αύξηση αποδοχών κατά 100.000 ευρώ.
ΒΡΑΝΙΤΣ: Δεν ικανοποίησε και θα γίνει προσπάθεια να λυθεί το συμβόλαιό του.
ΒΕΜΠΕΡ: Είναι γνωστό ότι η λαρισινή ομάδα κινείται για δεξί μπακ κάτι που σημαίνει ότι θα του προταθεί λύση του συμβολαίου του.
ΤΣΙΓΚΑΣ: Αποκτήθηκε ο Ισραηλινός Αμπουχατζέιρα και παράλληλα θα αποκτηθεί και άλλο, σέντερ φορ, είτε ο Ουμίτ Καράν είτε ο Αλεξάντερ Κοσίριν. Αυτό μάλλον κάνει την παραμονή του στην ομάδα δύσκολη.
ΚΩΤΣΙΟΣ: Το επεισόδιο που είχε με τους φιλάθλους στον αγώνα ΑΕΛ-ΠΑΟΚ και το γεγονός ότι η διοίκηση τη λαρισινή ομάδας τον άφησε εκτός ομάδας εύκολα αντίθετα με άλλες περιπτώσεις δείχνουν πρόθεση να λυθεί η συνεργασία τω δύο πλευρών. Ο παίκτης έχει συμβόλαιο και για τη νέα χρονιά.
ΚΥΡΙΑΚΟΣ: Ο παίκτης στην αρχή της σεζόν ήταν βασικός αλλά το γεγονός ότι στα τελευταία παιχνίδια είχε μικρή συμμετοχή κάνει πολλούς να πιστεύουν ότι υπάρχει ερωτηματικό για την παραμονή. Αλλά το γεγονός ότι η σύζυγός του έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι κάνει δύσκολη τη μετακίνησή του και με δεδομένο ότι ο παίκτης έχει συμβόλαιο και τη νέα χρονιά συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να παραμείνει στην ομάδα.
ΠΡΟΤΑΘΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΓΕΟΡΓΚΑΣΕΒΙΤΣ
Σύμφωνα με πληροφορίες προτάθηκε στην ΑΕΛ για τη θέση του τερματοφύλακα ο Σέρβος της Βελγικής Γκεντ Μπόγιαν Γεοργκάσεβιτς που πέρυσι αγωνίστηκε σε 33 παιχνίδια στο βελγικό πρωτάθλημα.
Ο συγκεκριμένος τερματοφύλακας παίζει στην Γκέντ από το 2007 ενώ παλαιότερα αγωνίσθηκε στην Ράντ Βελιγραδίου (1999-2007).
Η περίπτωσή του θα εξεταστεί από την ΑΕΛ μόνο που δεν ανανεώσει την συνεργασία του ο Στέφανος Κοτσόλης.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass