ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΤΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ

Σιγουριά για Ρομέου στην Α.Ε.Λ.

Δημοσίευση: 28 Μαϊ 2009 3:53 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:00
Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής της Φλουμινένσε Ρομέου Περέιρα Ντος Σάντος θα αποτελέσει την πιο ηχηρή μεταγραφή της Α.Ε.Λ. με βάση τα μέχρι τώρα δεδομένα και δεν αποκλείεται το Σαββατοκύριακο ο ποδοσφαιριστής να βρίσκεται στην Ελλάδα για να υπογράψει το συμβόλαιο με τη λαρισινή ομάδα.
Η Φλουμινένσε που έχει πολλά εσωτερικά προβλήματα και υπήρξε και κόντρα οπαδών και παικτών για τον αποκλεισμό της από το κύπελλο Βραζιλίας (έχασε από τη Σάντος με 4-1) πείσθηκε από το μάνατζερ του Ρομέου Μαρτσέλο να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή στην Α.Ε.Λ. και το διαμήνυσε στη διοίκηση των «βυσσινί» που θεωρούν ότι ο ερχομός του θα αλλάξει τα δεδομένα για την αγωνιστική πορεία της ομάδας.
Μάλιστα στην Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ. φθάνουν μηνύματα από φίλους του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου που αναφέρουν ότι η απόκτηση του Ρομέου θα σημάνει πολλά και θα δώσει νέα δυναμική καθώς έρχεται στην Ευρώπη σε μια μικρή ηλικία, «διψασμένος» για ποδόσφαιρο και διακρίσεις. Δεν είναι λίγοι που τον θεωρούν και καλύτερο του Κλέιτον.
Τον Ρομέου θα υποδεχθεί ο πρόεδρος της Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ. Κωστής Πηλαδάκης και το πιο πιθανό είναι να έρθει αμέσως στη Λάρισα για εγκλιματισμό.
ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΛΗΜΜΑ
Το πιο μεγάλο δίλημμα που υπάρχει στην Α.Ε.Λ. είναι Σπαντάτσιο (Τζουλιάνο) ή Τσέρνατ. Οι δύο παίκτες αγωνίζονται στην ίδια θέση, ο Σπαντάτσιο αυτή τη στιγμή είναι σε καλύτερη φόρμα (δεύτερος σκόρερ φέτος στη Ρουμανία) ενώ ο Τσέρνατ έχει περισσότερες εμπειρίες. Πάντως ο Τσέρνατ τόνισε ότι την ερχόμενη εβδομάδα θα έρθει στη Λάρισα κάτι που δείχνει να είναι πιο κοντά αλλά ο Σπαντάτσιο είναι ο παίκτης που «κλέβει» πολλές καρδιές και δεν ξέρουμε πόσο είναι το κασέ του καθώς δεν είναι ελεύθερος.
Ο ΝΤΙΚΑ
Ο Εμίλ Ντίκα θεωρείται ότι είναι από τους πιο προσιτούς στόχους να φορέσει τη φανέλα της Α.Ε.Λ. Είναι ένας παίκτης που παίζει σε όλες τις θέσεις και η μεταγραφή του θα είναι πολύ χρήσιμη για τη λαρισινή ομάδα. Έχει ηλικία 27 χρονών, ύψος 1.79 και βάρος 73 κιλά. Αγωνίστηκε στην Αρίπι Πιτέστι, στην Άργκες Πιτέστι, στη Ραντορουί, στην Ιντερνάσιοναλ Πιτέστι και τη Ραπίντ Βουκουρεστίου. Ο συγκεκριμένος παίκτης δεν έχει φύγει ποτέ εκτός Ρουμανίας.
ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΑΙ ΦΕΡΕΪΡΑ
Ο 19χρονος Κάιο Φερέιρα θα υπογράψει εντός της εβδομάδας συμβόλαιο με την Α.Ε.Λ. αλλά θα παίζει με την ομάδα Νέων για ένα διάστημα και στη συνέχεια θα προωθηθεί στην Π.Α.Ε. ενώ μπορεί να αποκτήσει κοινοτικό διαβατήριο καθώς γίνονται ενέργειες για να το καταφέρει.
Ο Φερέιρα εντυπωσιάζει τους πάντες στις προπονήσεις ενώ δεν μπορεί να παίξει στην ανδρική ομάδα καθώς υπάρχουν τρεις θέσεις ξένων αυτή τη στιγμή (Σίμιτς, Αμπουχατζέιρα, Πάρα) και μένουν δύο ελεύθερες που ενδεχομένως να πάρουν ο Ρομέου και ο Σπαντάτσιο.
ΠΑΟΥΛΑΟ ΚΑΙ ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ
Ο Παουλάο αποτελεί ένα παίκτη που ενδιαφέρει την Α.Ε.Λ. όπως γράψαμε χθες και αγωνίζεται στην πορτογαλική Ναβάλ όμως οι «βυσσινί» δεν θα προχωρήσουν στη διαδικασία απόκτησής του αλλά έδειξε ότι η ομάδα ψάχνει στόπερ και θα αποκτηθεί κάποιος στη συνέχεια της μεταγραφικής περιόδου.
Στο μεταξύ συνεχίζεται η ανεύρεση και δεξιού μπακ ενώ για σέντερ φορ εκτός του Ουκρανού Κοσίριν που ήρθε και συζήτησε με τη λαρισινή ομάδα και υπάρχει περίπτωση απόκτησής του εντοπίστηκε μία πολύ καλή περίπτωση σέντερ φορ ηλικίας άνω των 30 ετών που στο πρωτάθλημα της χώρας του εντυπωσιάζει και έχει έφεση στο γκολ ενώ μίλησε για την αξία του με κολακευτικά λόγια παίκτης της Α.Ε.Λ. με τον οποίο γνωρίζεται.
ΜΕ ΚΩΤΣΙΟ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ;
Μόλις δεκαέξι παίκτες είναι στη διάθεση του τεχνικού της Α.Ε.Λ. Μαρίνου Ουζουνίδη για τον αγώνα της Τούμπας με τον Π.Α.Ο.Κ. στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής των πλέι οφ κάτι που όλα δείχνουν ότι θα επιστρατευτεί και ο Ηλίας Κώτσιος να παίξει στον συγκεκριμένο αγώνα για να βοηθήσει την ομάδα κάτι που σίγουρα το θέλει και ο Λαρισαίος παίκτη μια και η χρονιά πρέπει να τελειώσει χωρίς... τιμωρημένους και με χαρά για όλους. Το αν συνεχίσουν Α.Ε.Λ. και Κώτσιος τη συνεργασία τους τη νέα χρονιά αυτό είναι θέμα που χωράει πολύ συζήτηση.
Το σίγουρο είναι ότι θα υπάρξουν πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα ενώ δεν αποκλείεται να δούμε και ποδοσφαιριστές σε θέσεις διαφορετικές από αυτές που έχουν αγωνιστεί μέχρι τώρα.
Περισσότερα για το παιχνίδι θα φανούν στη σημερινή προπόνηση.
ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΤΟ ΑΛΚΑΖΑΡ
Η Α.Ε.Λ. θα παίξει τα ευρωπαϊκά της παιχνίδια στη φυσική της έδρας καθώς η επιτροπή διοίκησης του Ε.Α.Κ. πρόλαβε να τελειώνει τα έργα που είχαν υποδείξει οι άνθρωποι της Σούπερ Λίγκα και της Ε.Π.Ο. και ιδιαίτερα ο εκτελεστικός διευθυντής της Σούπερ Λίγκα Πατρίκ Κομνηνό που είναι και ελεγκτής της ΟΥΕΦΑ.
Τα έργα θα ολοκληρωθούν μέχρι την Κυριακή ή το αργότερο μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη κάτι που δημιουργεί μεγάλη χαρά στους φιλάθλους και αποδεικνύεται ότι όταν υπάρχει θέληση όλα μπορούν να τα καταφέρουν οι πάντες.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass