ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΑΛΚΑΖΑΡ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ (17:00)

Μόνο νίκη θέλει ο Τύρναβος 2005

* Π. Τσιτσιμπής: «Παίζουμε τους κόπους όλης της χρονιάς»

Δημοσίευση: 06 Μαϊ 2015 13:25 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 16:47

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Η ήττα στην Καρδίτσα από την Αναγέννηση με 2-1 ασφαλώς και στεναχώρησε τους φίλους του Τυρνάβου 2005, που βλέπουν ότι η αγαπημένη τους ομάδα κινδυνεύει με υποβιβασμό.

Με μόλις έναν βαθμό συγκομιδή στους δύο αγώνες των πλέι άουτ, οι «κυανέρυθροι» αντιλαμβάνονται το πόσο δύσκολα έγιναν τα πράγματα και θα χρειασθεί υπερπροσπάθεια στη συνέχεια του μίνι αυτού πρωταθλήματος, προκειμένου να επιτευχτεί ο στόχος της σωτηρίας.

Ο τεχνικός Αποστόλης Χαραλαμπίδης και οι παίκτες του πάντως δεν το βάζουν κάτω, έχουν «πεισμώσει» από την άδικη ήττα στην Καρδίτσα και θα προσπαθήσουν να ανακτήσουν το χαμένο έδαφος, κερδίζοντας την Κυριακή στο στάδιο Αλκαζάρ τη Ζάκυνθο.

Κατά πόσο αυτό είναι εφικτό, ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ Πέτρος Τσιτσιμπής που παρακολούθησε την προχθεσινή αναμέτρηση ΑΕΛ-Απόλλωνα Σμύρνης παρέα με τον υπεύθυνο τμήματος Marketing και επικοινωνίας Αχιλλέα Σταυρίδη, σε συζήτηση που είχαμε, επισήμανε τα εξής: «Πολλές φορές στο ποδόσφαιρο δεν παίρνεις αυτό που αξίζεις και αυτό εισπράξαμε εμείς στην Καρδίτσα. Όμως δεν πρέπει να απογοητευθούμε, διότι μένουν ακόμη οκτώ αγώνες και τίποτα δεν κρίθηκε. Ασφαλώς και είμαστε σε δύσκολη θέση, όμως πρέπει να κερδίσουμε πάση θυσία την Κυριακή τη Ζάκυνθο και μετά θα δώσουμε σκληρή μάχη, για τη σωτηρία. Σε αυτό το παιχνίδι παίζονται ουσιαστικά οι κόποι όλης της χρονιάς και είναι πολύ κρίσιμο, από κάθε άποψη. Παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, αλλά πλέον αυτό που μετράει, είναι οι βαθμοί. Χρειαζόμαστε σίγουρα και τη βοήθεια των φιλάθλων, διότι ο Τύρναβος πρέπει να αγωνίζεται και του χρόνου στη Β' Εθνική κατηγορία, διότι όλοι γνωρίζουν ότι είναι ένα νοικοκυρεμένο σωματείο.

Ευελπιστούμε ότι θα πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε στην αναμέτρηση με τη Ζάκυνθο και μετά θα αλλάξει και η ψυχολογία των παιδιών».

* Αγωνιστικά, χθες ξεκίνησε η προετοιμασία για την κυριακάτικη αναμέτρηση και ο τεχνικός Αποστόλης Χαραλαμπίδης ζήτησε από τους παίκτες του να συνεχίσουν με περισσότερο σθένος την προσπάθεια για τη σωτηρία και υπάρχει ακόμη πολύς δρόμος, προκειμένου να υλοποιηθεί ο φετινός στόχος.

* Το πρόγραμμα της 3ης ημέρας των πλέι άουτ στους δυο ομίλους όπως ανακοινώθηκε από την Football League, έχει ως εξής(όλα τα παιχνίδια θα διεξαχθούν την Κυριακή 10 Μαΐου):

1ος όμιλος

Hρακλής Ψαχνών-Ερμιονίδα (17:00, Δημ. Στάδιο Ψαχνών)

Επισκοπή-Καλλιθέα (17:00, Γήπεδο Γάλλου, Ρέθυμνο)

Παναιγιάλειος-Αχαρναϊκός (17:00, Δημ. Στάδιο Αιγίου)

2ος όμιλος

Αναγέννηση Κ.-Αγρ. Αστέρας (17:00, Δημ. Στάδιο Καρδίτσας)

Τύρναβος-Ζάκυνθος (17:00, Αλκαζάρ)

Αιγινιακός-Πιερικός (17:00, Δημ. «Γ. Παραλυκίδης»)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass