ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ Η «Ε» ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΑΝΑΤΟΛΗ

Η ΑΕΛ απέκτησε τον Αμπουχατζέιρα

* ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟΥ ΚΟΣΙΡΙΝ. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΚΟΛΟΒΕΤΣΙΟ * ΑΝΑΧΩΡΗΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ Ο ΤΟΥΜΕΡ ΜΕΤΙΝ

Δημοσίευση: 22 Μαϊ 2009 3:16 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:58
 Η συμμετοχή της ΑΕΛ στα πλέι οφ στα δύο τελευταία παιχνίδια αποκτά διαδικαστικό χαρακτήρα και η ΠΑΕ αυτή τη στιγμή κινείται σε δύο στόχους. Ο πρώτος είναι η επιστροφή της ενότητας στις τάξεις της ομάδας και αν χρειαστεί θα αναλάβει και αυτή μέρος των ευθυνών που της αναλογεί, ενώ ο δεύτερος είναι η αντικατάσταση κάποιων παικτών που θα αποχωρήσουν από την ομάδα και ο αριθμός των ποδοσφαιριστών που ενδεχομένως θα φύγουν είναι δεκαπέντε, κάτι που σημαίνει ότι θα αποκτηθεί ισάριθμος αριθμός ποδοσφαιριστών.  Μέχρι τώρα η ΑΕΛ έχει προχωρήσει στην απόκτηση των Σίμιτς, Τριποτσέρη, Κολοβέτσιου (ανακοινώθηκε χθες), ενώ «έκλεισε» χθες και τον Ισραηλινό 23χρονο επιθετικό Σιμόν Αμπουχατζέιρα. Ο Αμπουχατζέιρα είναι ο παίκτης που «φωτογράφιζε» χθες η «Ε» όταν μιλούσε για απόκτηση από την ΠΑΕ 23χρονου επιθετικού από την... Ανατολή (εννοούσαμε τη Μέση Ανατολή) και τον είχε δει ο σκάουτερ της ομάδας Νίκος Κοτσοβός.
Ο ποδοσφαιριστή ήρθε χθες στην Αθήνα μαζί με το μάνατζέρ του και πήγε απευθείας στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΛ και αφού ευχήθηκε τα χρόνια πολλά στον εορτάζοντα πρόεδρο Κωστή Πηλαδάκη του έκανε δώρο την υπογραφή του για τέσσερα χρόνια.
Τον παίκτη διεκδικούσαν και άλλες ομάδες από τη χώρα του Ισραήλ αλλά και από την Αγγλία που είχε προταθεί για δοκιμή.
Η μεταγραφή του συγκεκριμένου παίκτη αποτελεί μεγάλη επιτυχία για τη λαρισινή ομάδα καθώς είναι ο πρώτος σκόρερ του ισραηλινού πρωταθλήματος πετυχαίνοντας 16 γκολ. Ο παίκτης γεννήθηκε στις 10 Οκτωβρίου 1986 και ξεκίνησε την καριέρα του στις ακαδημίες της Μπεϊτάρ Νες Τουμπρούκ το 1999. Στη συνέχεια τον ανακάλυψε η Χάποελ Πετάχ Τίκβα το 2005 που τον πήρε δανεικό για τέσσερα χρόνια και το συμβόλαιό του τελειώνει 30 Ιουνίου 2009.  
Στο μεταξύ στην Χαποέλ Πετάχ Τίκβα επικρατεί αναστάτωση καθώς υποστηρίζουν ότι ο παίκτης είναι δικός τους και μάλιστα τον απειλούν με πρόστιμο μια και όταν έφυγε από το Ισραήλ είπε ότι το κάνει γιατί έπρεπε με τη γυναίκα του να τηρήσει μια θρησκευτική παράδοση της οικογένειές της. Ο Σιμόν Αμπουχατζέιρα σε ηλικία 19 ετών υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο και από τότε έχει παίξει 100 παιχνίδια, σε όλες τις διοργανώσεις και έχει σημειώσει 28 γκολ. Να σημειώσουμε ότι είναι διεθνής με τις Εθνικές ομάδες Νέων και Ελπίδων του Ισραήλ 7 και 2 φορές αντίστοιχα, ενώ έχει σκοράρει μόνο μια φορά με τη Νέων.
Αναλυτικά η παρουσία του:
Συμμετοχές Γκολ
 2006-07   Χαποέλ Πετάχ Τίκβα   35 6
 2007-08 Χαποέλ Πετάχ Τίκβα   34 6
 2008-09 Χαποέλ Πετάχ Τίκβα   34 16
ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟΥ ΚΟΣΙΡΙΝ
Τελειώνει η μεταγραφή του Ουκρανού Αλεξάντερ Κοσίριν στην ΑΕΛ καθώς ο πρόεδρος της ομάδας Κωστής Πηλαδάκης μετά τη θετική εισήγηση του τεχνικού Μαρίνου Ουζουνίδη άρχισε να διαπραγματεύεται την απόκτησή του. Ο παίκτης έχει ικανοποιήσει απόλυτα τον τεχνικό και αν αποκτηθεί, τότε θα μιλάμε για μεγάλη μεταγραφή για την ΑΕΛ.
Στο μεταξύ ο Κοσίριν χθες επισκέφθηκε το υπό κατασκευή γήπεδο της ΑΕΛ και σχολίασε ότι θα είναι πολύ τυχερός αν αγωνιστεί σε αυτό και το συγκεκριμένο έργο δείχνει τη δυναμική που θέλει για την ομάδα ο πρόεδρος.
Ο παίκτης τη Δευτέρα θα αναχωρήσει για το Κίεβο και αν τελειώσει η μεταγραφή του επιστρέφει την Πέμπτη στη Λάρισα.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ
Ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ ΑΕΛ η απόκτηση του Δημήτρη Κολοβέτσιου με τον οποίο η συμφωνία υπήρχε εδώ και τέσσερις μήνες. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: « Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 ανακοινώνει ότι επήλθε συμφωνία με την ομάδα Α.Ο. Τύρναβος 2005 για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Δημήτρη Κολοβέτσιου. Ο γεννημένος στις 16/10/1991 αμυντικός υπέγραψε με την ομάδα μας συμβόλαιο διάρκειας 5 ετών».
ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ Ο ΜΕΤΙΝ
Στο μεταξύ χθες ο Τούρκος παίκτης της ΑΕΛ Τουμέρ Μετίν που είναι τραυματίας αναχώρησε για την Τουρκία. Οι πληροφορίες από έγκυρους κύκλους αναφέρουν ότι ο Τουμέρ Μετίν  ίσως παραμείνει τη νέα χρονιά στο Αλκαζάρ υπό ορισμένες οικονομικές προϋποθέσεις.
 
   
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass