ΗΤΑΝ ΑΝΩΤΕΡΗ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΣΤΟ ΑΕL FC ARENA ΤΗΝ Α.Δ. ΛΑΡΙΣΑΣ 5-1!

Πέρασε με… κόκκινο η Α.Δ.Ροδόπης

* Προκρίθηκε για το φάιναλ φορ του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αστυνομικών Διευθύνσεων

Δημοσίευση: 06 Μαϊ 2015 12:10 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 16:47

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Τα …ραντάρ της Α.Δ.Λάρισας δεν μπόρεσαν να σταματήσουν για έλεγχο τους συναδέλφους τους της Α.Δ.Ροδόπης, που έτρεχαν με… 200 χθες στο

«στολίδι» του ΑΕL FC ARENA και επικράτησαν δίκαια,  με το εκπληκτικό σκορ 5-1!

Οι  νικητές  συνεχώς έβγαζαν φωτογραφίες στο γήπεδο, απολαμβάνοντας πριν και μετά τον αγώνα το γεγονός ότι αγωνίσθηκαν σε ένα θαυμάσιο αγωνιστικό χώρο,  σε ένα στάδιο υψηλών προδιαγραφών που  δυστυχώς δεν αγωνίζεται εκεί  η ΑΕΛ.

Η  Α.Δ. Λάρισας προσπάθησε φιλότιμα, όμως  δεν κατάφερε  να πάρει την πρόκριση για το Φάιναλ φορ,  του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αστυνομικών Διευθύνσεων, απέναντι στην ανώτερη  Α.Δ.Ροδόπης.

Φυσικά και το έργο των παικτών του Αποστόλη Νάτσιου ήταν σαφώς πολύ δύσκολο μετά το 4-1 του πρώτου αγώνα στην Κομοτηνή  αλλά όπως και να ’χει η προσπάθεια έγινε και με το παραπάνω απέναντι σε έναν αξιόλογο αντίπαλο που έχει τα φόντα να σηκώσει… ακόμα και την κούπα.

Ουσιαστικά το παιχνίδι κρίθηκε στο ξεκίνημα αφού μόλις στο 2΄ο Μυστρίδης με πλασέ έκανε το 0-1 και στο 40΄ο Ροδουσάκης με κεφαλιά πέτυχε το 0-2, βάζοντας οριστικά τις βάσεις για τη νίκη.

Στην επανάληψη ακολούθησαν άλλα τρία τέρματα από πλευράς Ροδόπης με τον Ροδουσάκη να σκοράρει δυο φορές  σημειώνοντας παράλληλα χατ τρικ, ενώ δίχτυα βρήκε και πάλι ο Μυστρίδης.

Το  γκολ της τιμής για την Α.Δ. Λάρισας σημείωσε ο Βασίλης Παπακανάκης.

Αισθητή η απουσία του Χρήστου Δαλακώνη όπως και του Χάρη Μητσιάκου, που ήταν στον πάγκο, αλλά φέτος διεκδικεί το… οσκαρ της ατυχίας, καθώς δεν σταματά να ταλαιπωρείται  από τραυματισμούς.

Τον αγώνα παρακολούθησαν αρκετοί φίλαθλοι συνάδελφοι και μη και ανάμεσά τους και ο αστυνομικός υποδιευθυντής  της Α.Δ.Λάρισας κ. Χρήστος Τσιώρας(από τη Συκεώνα Καρδίτσας),  ο οποίος και βρίσκεται πάντα στο πλευρό της λαρισινής ομάδας.

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Διαιτητής  ήταν ο Νίκος Γκαραβέλης, που είχε βοηθούς την Δήμητρα Τσακνάκη και την Ευαγγελία Λανάρα. Όλοι τους ήταν άψογοι.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

Α.Δ. ΛΑΡΙΣΑΣ (Α. Νάτσιος-Γ. Αλεξίου): Παπαχρήστος, Λυκοκώστας, Καρακώστας, Γεωργαντάς, Παπαϊωάννου, Τσιτσιούμης, Λέντζας, Μάγγας, Μόσιαλος, Ξηρομερίτης, Σταμούλης.

Έπαιξαν και οι: Παπακανάκης, Τζήκας, Πρασσάς, Μπέκος, Κατσαρός, Παπακωνσταντίνου, Στατήρης.

Α.Δ. ΡΟΔΟΠΗΣ:  (Αλεξίου Γιώργος), Βοσνίδης, Τσορμπατζόγλου, Μυστρίδης, Ροδουσάκης, Μαχαιρίδης, Πετμεζάς, Μακίδης, Κολάκης, Τσιτσεράκης, Γούτσιος, Δούκας, (Σαπρανίδης, Σωτηρόπουλος, Παπαγεωργίου, Λάτας, Τσιπλακίδης, Ντάβανος, Γεμετζής, Καραθανάσης, Τουφεξής, Πασχάλης, Γούσιος).

*Η ποδοσφαιρική ομάδα της Διεύθυνσης της Αστυνομίας Λάρισας ευχαριστεί θερμά τον κύριο Κώστα Πηλαδάκη και την ΓΗΠΕΔΟ ΑΕ για την ευγενική παραχώρηση του γηπέδου AEL FC Arena για την διεξαγωγή αγώνα πρωταθλήματος Αστυνομικών Διευθύνσεων.

Επίσης, εκφράζει τις ευχαριστίες της στον κ.Μίμη  Τσακμακίδη και τον κ.Αστέρη  Ιακωβίδη,  για την αμέριστη βοήθεια στη διεξαγωγή του αγώνα.

 

 

 

 

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass