ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΛΚΑΖΑΡ (09.00)

Ένας αγώνας ευαισθησίας και ανθρωπιάς…

ΓΙΑ 5η ΣΥΝΕΧΗ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΙΒΟΥ ΑμεΑ

Δημοσίευση: 19 Μαϊ 2009 3:39 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:58
 Μια ακόμη ευκαιρία θα δοθεί σε Λαρισαίους και Λαρισαίες να αποδείξουν το μέγεθος της ευαισθητοποίησής τους σε κοινωνικά ζητήματα, που έχουν να κάνουν με Ατομα με Αναπηρία. Αυτήν δεν θα είναι άλλη από τους Νομαρχιακούς Αγώνες Στίβου ΑμεΑ που θα διεξαχθούν για πέμπτη συνεχή χρονιά. Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο (23 Μαΐου) το πρωί (09.00) στο στάδιο Αλκαζάρ και αποτελούν μια μεγάλη γιορτή για τα άτομα που έχουν κάποιου είδους αναπηρία αλλά και για τις οικογένειες τους που βλέπουν πως τα παιδιά μετέχουν σε κάποιου είδους δραστηριότητες με μεγάλη όρεξη.
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΧΘΕΣ ΣΤΟΝ ΑΟΔΛ
Χθες εν τω μεταξύ παραχωρήθηκε συνέντευξη Τύπου στα γραφεία του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Λάρισας στην οποία έδωσαν το «παρών» ο πρόεδρος του ΑΟΔΛ, Γιάννης Οικονόμου, ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ, κ. Αναστάσιος Παπαναστασούλης και ο γραμματέας κ. Γ. Νικολαίδης.
Πρώτος μίλησε ο κ. Οικόνομου που μεταξύ άλλων ανέφερε τα παρακάτω: «Οι αγώνες αυτοί γίνονται για πέμπτη συνεχή χρονιά και κάθε φορά πιστεύουμε πως πραγματικά αξίζουν τον κόπο. Είμαστε δίπλα στα παιδιά που αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα και πάνω απ΄ όλα δίπλα στις οικογένειές τους. Εύχομαι και ελπίζω ο κόσμος της Λάρισας να δώσει δυναμικό παρών».
Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ (είναι και διευθυντής στα ΕΕΕΕΚ Λάρισας) κ. Παπαναστασούλης που τόνισε τα εξής: «Αυτό που επιθυμούμε και γι΄ αυτό που προσπαθούμε κυρίως είναι να κάνουμε ενέργειες τέτοιες με τις οποίες θα μπορέσουν τα παιδιά να βγούν από το σπίτι. Να κάνουν χρήσιμα πράγματα που θα τους βοηθήσουν στη συνέχεια και τους ίδιους ψυχολογικά».
Τέλος ο γραμματέας του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ, κ. Νικολαΐδης ανέφερε: «Σε κάθε χώρα ο πολιτισμός φαίνεται από την αλληλεγγύη που δείχνει η κοινωνία προς τα άτομα με ιδιαιτερότητες. Έτσι και εδώ στη Λάρισα βλέπουμε πως υπάρχει ανταπόκριση από τους φορείς».
Στο τέλος της συνέντευξης Τύπου ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ευχαρίστησε θερμά τον πρόεδρο του ΑΟΔΛ, το Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ), τον ΣΕΓΑΣ Αν. Θεσσαλίας αλλά και τον Ερυθρό Σταυρό και συγκεκριμένα το τμήμα εθελοντών Σαμαρειτών. 
Επίσης ανακοινώθηκε πως στους αγώνες του Σαββάτου θα λάβουν μέρος: το Ειδικό Σχολείο Γιάννουλης, το Ειδικό Σχολείο Λάρισας, το Θ.Π.Χ. «Ο Αριστέας», το Κ.Θ.Ε.Α. «Ο Αριστέας», το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Λάρισας, το Τμήμα Άθλησης του Συλλόγου Λάρισας, ο Σύλλογος Αλμυρού και ο Σύλλογος Αυτιστικών Λάρισας.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass