ΣΕ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΠΕΝΤΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ!

«Αγγλία» ο Τύρναβος 2005

* ΟΡΙΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΙΣ 18/3 ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟ ΒΕΛΟΥΧΙ

Δημοσίευση: 14 Μαρ 2009 2:18 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:31
Σε ρυθμούς... Πρέμιερ Λιγκ κινείται από χθες ο Τύρναβος 2005, καθώς η ομάδα καλείται μέσα σε δυο εβδομάδες περίπου, να δώσει συνολικά πέντε επίσημα παιχνίδια.
Συγκεκριμένα, αύριο στις 4 το απόγευμα, θα αγωνιστεί για το πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής κατηγορίας στην Αγριά με τον Θησέα και την Τετάρτη 18 Μαρτίου θα ταξιδέψει στο Καρπενήσι, όπου θα κοντραριστεί με το Βελούχι (4 μ.μ.), στον εξ αναβολής αγώνα της 28ης Φεβρουαρίου και ο οποίος ορίστηκε χθες από την ΕΠΟ.
Στις 22 του μηνός ο Τύρναβος θα υποδεχθεί στην έδρα του τον Αχιλλέα Φαρσάλων για την Δ’ Εθνική και την Πέμπτη 26 Μαρτίου θα παίξει στον τελικό του κυπέλλου της Ε.Π.Σ.Λ., με τον Απόλλωνα Λάρισας.
Ο «Γολγοθάς» της ομάδας θα τελειώσει την Κυριακή 29 Μαρτίου, όπου ο Τύρναβος στην έδρα του θα αντιμετωπίσει τον Οπούντιο Μαρτίνου.
Πέντε λοιπόν δύσκολα παιχνίδια περιμένουν την τυρναβίτικη ομάδα, που είναι μέσα σε δυο στόχους, καθώς διεκδικεί τόσο την άνοδο στην Γ΄Εθνική κατηγορία, όσο και την κατάκτηση του κυπέλλου της Ε.Π.Σ.Λ.
* Χθες ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας για το αυριανό παιχνίδι στην Αγριά και μοναδικό πρόβλημα για τους Μιχάλη Ζιώγα, Βασίλη Νάρη είναι ο Δημήτρης Σιάτρας, ο οποίος έχει επτά κίτρινες κάρτες και θα απουσιάσει από τους αγώνες με Θησέα, Βελούχι.
Αντίθετα, επανήλθε ο Γιώργος Κουρδής που ξεπέρασε το πρόβλημα της ίωσης που αντιμετώπισε και τέθηκε κανονικά στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.
ΔΥΟ ΑΓΩΝΕΣ ΣΗΜΕΡΑ
Εν τω μεταξύ, ανοίγει σήμερα η αυλαία της 26ης αγωνιστικής στον 4ο όμιλο της Δ’ Εθνικής, με τη διεξαγωγή δύο παιχνιδιών. Συγκεκριμένα, στις 4 μ.μ. θα αγωνιστούν ο Κεχαγιάς Προσηλίου με την Αναγέννηση Παλαιοκατούνας και ο Αγρότης Λιανοκλαδίου με τον Εθνικό Καστρακίου.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass