ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΟ ΜΑΡΤΙΝΟ (15:00)

Αποφασισμένος για νίκη ο Απόλλωνας

*ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΔΟΚΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΤΥΡΝΑΒΟΣ, ΠΥΡΓΕΤΟΣ ΚΑΙ ΑΧΙΛΛΕΑΣ Φ.

Δημοσίευση: 21 Φεβ 2009 22:11 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:24
Με στόχο να κατακτήσει το…τρίποντο και να ελπίζει σε μια καλύτερη συνέχεια, ο Απόλλων Λάρισας αντιμετωπίζει σήμερα και ώρα 3 το απόγευμα στη Φιλιππούπολη, τον Οπούντιο Μαρτίνου.Εκτός έδρας δοκιμάζονται οι άλλοι τρεις εκπρόσωποι του νομού, στο πλαίσιο της 22ης ημέρας, στον 4ο όμιλο της Δ΄Εθνικής κατηγορίας.Ο Τύρναβος 2005 αγωνίζεται στη Μαλεσίνα με την Αναγέννηση Παλαιοκατούνας, ο Πυργετός στην Καρδίτσα με τον Α.Ο.Κ. και ο Αχιλλέας Φαρσάλων στο Λιανοκλάδι. Λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, αναβλήθηκε η αναμέτρηση Βελούχι-Θησέας Αγριάς.Αναλυτικά τα νέα από τις λαρισινές ομάδες, έχουν ως ακολούθως:
Ο ΑΠΟΛΛΩΝ Λ.
Στη Φιλιππούπολη όπου είναι η φυσική του έδρα, ο Απόλλων Λάρισας θα υποδεχθεί τον Οπούντιο Μαρτίνου και επιζητά μόνο τη νίκη.
 Τα περιθώρια έχουν στενέψει σημαντικά μετά την ήττα από το Βελούχι στη Νεάπολη και κάθε παιχνίδι από εδώ και πέρα, είναι ιδιαίτερα κρίσιμο, πόσο μάλιστα όταν διεξάγεται και εντός έδρας.
Οι παίκτες συνειδητοποιούν λοιπόν ότι οι απώλειες στην Λάρισα θα στοιχίζουν και φέρονται αποφασισμένοι να κατακτήσουν εύκολα ή δύσκολα τους τρεις βαθμούς, που είναι το μοναδικό ζητούμενο.
Ένα γρήγορο γκολ στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, θα διώξει το άγχος και θα κάνει πιο εύκολη την υπόθεση νίκης, απέναντι σε έναν αντίπαλο που δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να υποτιμηθεί.
Από αγωνιστικής πλευράς, ο Νίκος Αργυρούλης με τον Γιώργο Κεραμάρη…ντόπαραν ψυχολογικά τους ποδοσφαιριστές όλη την εβδομάδα και περιμένουν σήμερα να δώσουν τον καλυτερό τους εαυτό, παίζοντας με πάθος από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης. Από αγωνιστικής πλευράς, υφίστανται αρκετά προβλήματα, καθώς δεν θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους ο τιμωρημένος με κάρτες Σκάκος και ο τραυματίας Φατούρας.
Επανέρχεται ο Μάκης Πολύζος που εξέτισε την ποινή του, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Γιοβανόπουλου που έχει ενοχλήσεις στο πόδι του και του Μπέη, που ταλαιπωρείται από ίωση.
*Το παιχνίδι θα διευθύνουν οι κ. Δαμιανίδης Γ. , Δεμερτζής Γ. , Παντικίδης Σ.(Θεσ/νίκης)
Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005
Στη Μαλεσίνα με την Αναγέννηση Παλαιοκατούνας θα κοντραριστεί ο Τύρναβος 2005 και επιδίωξή του είναι να προσθέσει, μια ακόμη επιτυχία στο ενεργετικό του.
Η ομάδα του Τυρνάβου βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, κάτι που το έδειξε και την περασμένη Τετάρτη, όπου πέρασε νικηφόρα από την Ελασσόνα και προκρίθηκε στον τελικό του κυπέλλου της Ε.Π.Σ.Λ.
Στο σημερινό παιχνίδι οι παίκτες της Τυρναβίτικης ομάδας καλούνται να παίξουν με σοβαρότητα και εάν αποδώσουν σύμφωνα με τις πραγματικές τους δυνατότητες, τότε συγκεντρώνουν πολλές πιθανότητες για να φτάσουν στη νίκη.
Μακάρι δε να «στραβοπατήσουν» και τα Τρίκαλα στην Καρδίτσα, καθώς σε αυτή την περίπτωση θα περάσει πάλι ο Τύρναβος στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Το ευχάριστο για τον Μιχάλη Ζιώγα και τον συνεργάτη του Βασίλη Νάρη, είναι ότι δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα και όλοι οι παίκτες δηλώνουν πανέτοιμοι για τη σημερινή συνάντηση.
*Διαιτητές θα είναι οι κ. Χρήστου Β., Λιανός Γ., Φλώτσιος Ι.(Βοιωτίας)
Ο ΠΥΡΓΕΤΟΣ
Στο γήπεδο των Καμινάδων θα αγωνιστεί ο Πυργετός και στόχος του είναι να κάνει μια καλή εμφάνιση, που να συνοδευτεί και από ένα θετικό αποτέλεσμα.
Η ομάδα του Δήμου Κάτω Ολύμπου μπορεί μετά την ήττα στα Τρίκαλα να έμεινε πίσω από την κορυφή, όμως θα συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο για να έχει μια καλή παρουσία και στα υπόλοιπα παιχνίδια του πρωταθλήματος.
Χαρακτηριστικές και ξεκάθαρες, είναι οι δηλώσεις του τεχνικού ηγέτη, Γιάννη Αλεξούλη: «Είμαστε υποχρεωμένοι να συνεχίσουμε σοβαρά, μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.
Δεν αλλάζει κάτι και καθώς δεν υπάρχει πίεση, σε κάθε παιχνίδι θα προσπαθούμε για το καλύτερο δυνατό, επιδιώκοντας σιγά-σιγά, να φτιάξουμε την ομάδα και για τη νέα σεζόν.
Όταν υπάρχει η δυνατότητα, σταδιακά, θα δίνουμε ευκαιρίες στα νέα παιδιά, για να παίρνουν χρόνο συμμετοχής και να αποκτούν την εμπειρία, της κατηγορίας.
Ο Α.Ο.Καρδίτσας έχει μια αξιόλογη ομάδα και πάμε να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε».
*Τρεις θα είναι οι απουσίες στη σημερινή αναμέτρηση και αναφερόμαστε στον Βάϊο Στούμπο που αποβλήθηκε στο παιχνίδι με τα Τρίκαλα και στους Θεόφιλο Ραχωβίτη, Άρη Τσουρέλη οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.
*Το ματς θα διευθύνουν οι κ. Μαζαράκης Κ., Τσαλίδου Θ., Κουτζιακουτζίδης Κ.(Κοζάνης)
Ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ Φ.
Αισιοδοξία επικρατεί στον Αχιλλέα Φαρσάλων, ενόψει του σημερινού παιχνιδιού στο Λιανοκλάδι με αντίπαλο τον τοπικό Αγρότη.
Παιχνίδι που χαρακτηρίζεται πολύ δύσκολο, διότι και οι δυο ομάδες παλεύουν προκειμένου να αποφύγουν τον υποβιβασμό.
Το ποδοσφαιρικό συγκρότημα των Φαρσάλων γνωρίζει πολύ καλά ότι πρέπει σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης να παίξει έξυπνα και δυνατά, εκμεταλλευόμενο τις ευκαιρίες που θα του δοθούν.
Αναμφίβολα έχει τις δυνατότητες να πάρει γιατί όχι ακόμη και τη νίκη, αρκεί να το πιστέψουν και οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές.
Ο Καρδιτσιώτης τεχνικός Τάκης Δρόσος προβληματίζεται ουσιαστικά μόνο για τον Παπαδημητρίου, η συμμετοχή του οποίου θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή, καθώς προέρχεται από τραυματισμό και δεν θα το ρισκάρει, εάν δεν είναι 100% έτοιμος.
*Το παιχνίδι θα διαιτητεύσουν οι κ. Δραμιτινός Γ., Αποστολοπούλου Ε., Σταθόπουλος Ν. (Ανατ. Αττικής)
ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Απόλλων Λ. - Μαρτίνο
Μεγ. Καλύβια - Ρήγας Φεραίος
Βελούχι - Θησέας Αγριάς(αναβλήθηκε)
Προσήλιο - Νέα Αγχίαλος
Λιανοκλάδι - Αχιλλέας Φ.
Καστράκι - Αστέρας Ιτέας
Παλαιοκατούνα - Τύρναβος
Αστέρας Κ.- Τρίκαλα
ΑΟ Καρδίτσας – Πυργετός
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 21 αγώνες)
Τρίκαλα          49-7    51
Τύρναβος 2005         37-11 50
Πυργετός        34-15 43
Αστέρας Ιτέας            46-25 36
Α.Ο. Καρδίτσας         28-18 35
Βελούχι           37-26 33
Λιανοκλάδι     26-23 32
Καστράκι        20-20 32
Νέα Αγχίαλος            23-25 27
Μαρτίνο          18-28 26
Προσήλιο       30-29 26
Αστέρας Κ.     27-36 25
Απόλλων Λ.   26-30 23
Ρήγας Φεραίος          17-23 22
Θησέας Αγριάς          22-41 21
Αχιλλέας Φ.    19-33 20
Παλαιοκατούνα          18-37 16
Μεγάλα Καλύβια       14-67 8
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass