ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ

Ένα ακόμη... στοίχημα για την Ολύμπια

ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΠΑΙΚΤΩΝ

Δημοσίευση: 18 Φεβ 2009 2:09 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:23
Τα δεδομένα το τελευταίο διάστημα έχουν αλλάξει για την Ολύμπια και ο στόχος πλέον όλων είναι αυτό να μην επηρεάσει το αγωνιστικό κομμάτι και τις εμφανίσεις της ομάδας. Αυτό θα επιδιώξουν να κάνουν και σήμερα οι «πορτοκαλί» και μάλιστα σε μια πολύ δύσκολη έδρα όπως αυτή του Αμαρουσίου. Ο τεχνικός Γιώργος Μπαρτζώκας μάλιστα μιλώντας σχετικά είπε πως από εδώ και πέρα το κάθε παιχνίδι θα είναι ένα στοίχημα. Έτσι λοιπόν και στο σημερινό... στοίχημα η Λαρισινή ομάδα καλείται να το κερδίσει με μοναδική απουσία αυτή του Κινγκ.  «Το Μαρούσι είναι μια ομάδα που έχει μεγάλη πληρότητα στην «φρόντ-λάιν» και ταυτόχρονα τρεις από τους καλύτερους σουτέρ στο πρωτάθλημα. Έχουμε δύσκολο έργο» δήλωσε ο προπονητής της Ολύμπια που στο παρελθόν βρισκόταν στον πάγκο της ομάδας των Δυτικών Προαστίων.
ΤΟ ΑΝΤΙΟ ΤΟΥ ΚΙΝΓΚ
Χθες ο Μάικ Κινγκ βρέθηκε στο γήπεδο όπου και μίλησε με τους ανθρώπους της Ολύμπια τους οποίους και χαιρέτησε μια και αποφάσισε να μην συνεχίσει άλλο ψάχνοντας πλέον τρόπους για τη λύση του συμβολαίου. Μάλιστα στο επίσημο σάιτ του μάνατζέρ του, Θάνου Κουκουράβα προέβει και στην παρακάτω δήλωση: «Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή και τα μέλη του team της ομάδας για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Επίσης τους συναθλητές μου για τη συνεργασία που είχαμε και να τους ευχηθώ υγεία και ό,τι καλύτερο για την συνέχεια, καθώς και τους φιλάθλους που μας υποστήριζαν σε κάθε αγώνα. Για τους λόγους που όλοι γνωρίζετε δεν γίνεται να ολοκληρώσουμε τη συνεργασία με την ομάδα, ελπίζω ο πρόεδρος που μόνος του, όλο αυτό το διάστημα έχει στηρίξει την ομάδα να βρεί λύση για τον ίδιο και για την ομάδα».
ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΜΑΝΑΤΖΕΡ
Το ταξίδι στην Αθήνα βέβαια το εκμεταλλεύεται η Ολύμπια και για μια άλλη δουλειά. Αυτήν των συζητήσεων από κοντά (γιατί από το τηλέφωνο υπάρχει συνεχώς επικοινωνία) με τους μάναντζερ των παικτών. Θα υπάρχει σίγουρα συνάντηση και με το Ισίδωρο Κούνουπα ο οποίος έχει τρεις παίκτες στην ομάδα.
Η ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΑΥΡΟΔΕΙΔΗ
Από την πλευρά του ο παίκτης του Αμαρουσίου Δημήτρης Μαυροειδής μιλώντας για το σημερινό ματς ανέφερε τα παρακάτω: «Στο φετινό πρωτάθλημα έχει αποδειχθεί ότι όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα, είτε παίζεις εντός είτε παίζεις εκτός έδρας. Η Ολύμπια είναι μια ομάδα με πολύ σοβαρή αγωνιστική ταυτότητα που για να τη νικήσεις πρέπει να παίξεις μεθοδικά και με συγκέντρωση. Εμείς δεν έχουμε περιθώρια για άλλη ήττα στη έδρα μας αν θέλουμε να διεκδικήσουμε μια καλύτερη θέση στη βαθμολογία. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι το αποτέλεσμα εξαρτάται από τη δική μας απόδοση».
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass