ΠΟΣΕΣ ΝΙΚΕΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΑΕΛ ΓΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΝ ΚΥΝΗΓΑΕΙ

Λαρισινό... «θρίλερ» με την παραμονή στην Α1

ΤΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΕΧΕΙ Η ΟΛΥΜΠΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΝΙΚΗ * ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ Ο ΜΑΪΚ ΚΙΝΓΚ ΑΠΟ ΤΟΥΣ «ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ» * ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Δημοσίευση: 17 Φεβ 2009 2:19 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:23
 Πιο δύσκολα δεν γινόταν για την ΑΕΛ ΓΣ τα πράγματα. Οκτώ αγωνιστικές για τη λήξη του πρωταθλήματος και οι περισσότεροι θεωρούν την ομάδα… τελειωμένη. Η ελπίδα ως γνωστόν πεθαίνει τελευταία. Και πραγματικά τίποτε δεν έχει τελειώσει για τη λαρισινή ομάδα αφού υπάρχουν πραγματικές ελπίδες για την παραμονή. Όλα βέβαια θα εξαρτηθούν πρώτα από αυτήν που σημαίνει πως πρέπει να νικήσει ένα ματς και έπειτα από το τι θα κάνουν οι άλλες ομάδες. Από την άλλη η Ολύμπια είναι σε μια καλή βαθμολογική θέση όμως με τη νέα κατάσταση πραγμάτων υπάρχουν πιθανότητες υποβιβασμού αν δεν πραγματοποιήσει άλλη νίκη.
Η ΑΕΛ ΓΣ
Βασική προϋπόθεση σωτηρίας της ΑΕΛ ΓΣ είναι οι τέσσερις νίκες στα υπόλοιπα οκτώ ματς. Αν θέλουμε βέβαια να διαλέξουμε τα μισά παιχνίδια στα οποία έχει δυνατότητες να νικήσει η ΑΕΛ ΓΣ θα διαλέξουμε τα εξής: Μέσα στην έδρα της παίζει με Ολύμπια και Αιγάλεω. Εκτός παίζει με Τρίκαλα. Αυτά είναι τα τρία που πρέπει να νικήσει οπωσδήποτε (είναι σαν τα στάνταρ του στοιχήματος που λέμε). Από κει και πέρα υπάρχουν επιλογές για την τέταρτη νίκη. Μια πολύ καλή περίπτωση (γιατί θα ανέβουν και ψυχολογικά για τη συνέχεια) είναι το ματς με τον Πανιώνιο αύριο στη Νεάπολη. Άλλη μια είναι στην έδρα του ΠΑΟΚ που θα είναι σχετικά αδιάφορος ενώ τελευταία και πιο δύσκολη είναι το ματς με τον Πανελλήνιο στην Λάρισα. Για να σωθεί όμως με τέσσερις νίκες δεν πρέπει να κάνει άλλη νίκη η Καβάλα, το Αιγάλεω ή η Ολύμπια.
Η ΟΛΥΜΠΙΑ
Αν ήταν διαφορετικά τα πράγματα στην Ολύμπια τώρα θα μιλούσαμε για πλέι οφ και οκτάδα. Μετά τις πρόσφατες εξελίξεις πλέον υπάρχουν άλλα δεδομένα. Σύμφωνα με αυτά λοιπόν η Ολύμπια θα κοιτάξει πρώτα απ΄ όλα να μην κινδυνεύσει. Για να απειληθεί λοιπόν από την ΑΕΛ ΓΣ θα πρέπει να μην κάνει άλλη νίκη και να κάνει η ΑΕΛ ΓΣ τέσσερις. Τότε σε περίπτωση ισοβαθμίας θα έχει το μειονέκτημα και θα υποβιβαστεί. Στην έδρα της έχει τέσσερα δύσκολα ματς. Με ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Κολοσσό και Πανιώνιο ενώ εκτός έδρας παίζει με Καβάλα, Μαρούσι, ΑΕΛ ΓΣ και ΠΑΟ.
ΤΕΛΟΣ Ο ΚΙΓΝΚ
Όσον αφορά στα αγωνιστικά νέα των ομάδων η ΑΕΛ ΓΣ προπονήθηκε χωρίς τον Παναγιώτη Καραβανά που είναι τραυματίας. Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά για τον αγώνα με τον Πανιώνιο.
Στην Ολύμπια τώρα η πρώτη αποχώρηση έγινε από τον Αμερικανό Μάικ Κινγκ. Ο παίκτης δεν προπονήθηκε χθες και σήμερα αναμένεται να πάει να χαιρετήσει όλους τους συμπαίκτες στην ομάδα. Σήμερα εν τω μεταξύ η αποστολή θα αναχωρήσει για την Αθήνα μετά την πρωινή προπόνηση (14.00). Σύμφωνα με πληροφορίες θα υπάρχουν συναντήσεις των διοικητικών της ομάδας με μάνατζερ αρκετών παικτών για τη συζήτηση της κατάστασης και την εξεύρεση λύσης.
ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ: «ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ»
Σχετικά με τα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στην Ολύμπια μίλησε ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Μπαρτζώκας στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ. Μεταξύ άλλων τόνισε τα παρακάτω: «Την τελευταία δεκαετία όταν οι αδερφοί Μαλάκοι πήραν την ομάδα στα χέρια τους, δημιούργησαν μια ομάδα πρότυπο σε ό,τι αφορά στον τρόπο λειτουργίας της, το κοινωνικό της έργο και προσφάτως τα αποτελέσματά της. Δαπάνησαν πολλά χρήματα, κόπο και χρόνο για την Ολύμπια Τώρα εμείς καλούμαστε να ολοκληρώσουμε μια πορεία ετών, όπως αξίζει στην ομάδα και στην πόλη που αγαπάει τον αθλητισμό. Η παγκόσμια οικονομική κρίση έχει επηρεάσει την εταιρία του προέδρου και κατ' επέκταση της ομάδας, αλλά εμείς -κατά τη δική μου γνώμη- πρέπει να ολοκληρώσουμε την προσπάθεια μέχρι τέλους. Πρέπει να είμαστε περήφανοι για ό,τι έχουμε καταφέρει στην Ολύμπια. Τώρα καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε μια νέα πρόκληση, πολύ διαφορετική από αυτή που θα συναντούσαμε αν τα πράγματα ήταν καλά. Είχαμε βγάλει το δύσκολο πρόγραμμα και είχαμε την ευκαιρία να διεκδικήσουμε τη θέση μας στα πλέι-οφ. Τώρα πρέπει να επαναπροσδιορίσουμε τους στόχους μας».
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass