ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙ ΤΗΝ ΚΟΥΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

Με... οδηγό τη Μόσχα η ΑΕΛ ΓΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ: «Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ»

Δημοσίευση: 12 Φεβ 2009 2:25 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:21
Ένα από τα πιο κρίσιμα παιχνίδια της... φετινής χρονιάς (και ουσιαστικά της ιστορίας της) δίνει το Σάββατο η ΑΕΛ ΓΣ κόντρα στο Μαρούσι και όλοι στο «βυσσινί» στρατόπεδο σκέφτονται μόνο τη νίκη. Η λαρισινή ομάδα παίζει την παραμονή της στην Α1 κόντρα σε έναν αντίπαλο που το τελευταίο διάστημα δείχνει... κουρασμένο. Πιο συγκεκριμένα οι Αμαρουσιώτες έπαιξαν για το Eurocup στη Μόσχα με την Ντιναμό και έχασαν με μεγάλη διαφορά. Τα συνεχόμενα παιχνίδια και τα αρκετά ταξίδια είναι ένας παράγοντας που λειτουργεί υπέρ της ΑΕΛ ΓΣ αυτό το διάστημα. Αν λοιπόν μπορέσει και φανεί πιο «φρέσκια» από τον αντίπαλό της και πραγματοποιήσει εμφάνιση ανάλογη με αυτές των τελευταίων αγωνιστικών τότε η νίκη δείχνει να είναι εφικτός στόχος.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ
Για το συγκεκριμένο παιχνίδι ο προπονητής της ΑΕΛ ΓΣ, Βαγγέλης Αλεξανδρής μίλησε στην «Ε» και τόνισε τα εξής: «Σε τέτοια παιχνίδια μετράει και ένας σημαντικός εξωαγωνιστικός παράγοντας. Αυτός είναι ο κόσμος. Οι λαρισαίοι θα πρέπει να καταλάβουν πως ο συγκεκριμένος αγώνας είναι σπουδαίας σημασίας. Έχουμε ανάγκη τη μεγάλη στήριξή του και θα πρέπει να μας βοηθήσει όσο μπορεί. Τα παιδιά της ομάδας χρειάζονται το χειροκρότημά του».
Στα αγωνιστικά νέα τώρα εκτός του Καραβανά που θα απουσιάσει για 20 ημέρες χθες δεν προπονήθηκε ούτε ο Αποστολίδης που χτύπησε στην πλάτη του. Βέβαια η κατάστασή του δεν κρίνεται ανησυχητική.
ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΤΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ
Όσον αφορά στο Μαρούσι τώρα ξεκίνησε χθες η προετοιμασία της ομάδας. Ο Γιώργος Διαμαντόπουλος, έχει μπει πλέον στην τελική ευθεία επιστροφής. Θα γίνει προσπάθεια να είναι έτοιμος για το παιχνίδι του Σαββάτου αλλά θα χρησιμοποιηθεί μόνο εάν είναι 100% έτοιμος και δεν υπάρχει πιθανότητα υποτροπής. Καλύτερα νιώθουν και οι τραυματίες Τουτζιαράκης, Παπαντωνίου και θα προπονηθούν κανονικά.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass