ΣΤΗΝ ΑΕΛ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ (4.45 μ.μ.)

Παίζεται μία θέση στην ενδεκάδα

* ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΗΛΙΑ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ ΚΑΙ ΜΑΡΤΣΕΛΟ ΣΑΡΜΙΕΝΤΟ

Δημοσίευση: 07 Φεβ 2009 2:31 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:20
Παιχνίδι «σταθμό» για τη φετινή αγωνιστική περίοδο δίνει αύριο η ΑΕΛ στις 4.45 στο γήπεδο Αλκαζάρ με αντίπαλο την ΑΕΚ στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα μια και με νίκη οι «βυσσινί» εδραιώνονται στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας που οδηγεί στα πλέι οφ (και ίσως στην... Ευρώπη) ενώ ακόμα και η ισοπαλία θα τους κρατήσει στη συγκεκριμένη θέση. Μάλιστα μια επιτυχία θα φέρει την ΑΕΛ πιθανότατα ισόβαθμη στα πλέι οφ με την ΑΕΚ.
Για τον αγώνα αυτό έχει σημάνει γενικός «συναγερμός» στις τάξεις των φιλάθλων με στόχο το Αλκαζάρ να είναι πραγματική έδρα και να βοηθήσει ο κόσμος τους παίκτες να κερδίσουν ένα παιχνίδι που μοιάζει να είναι στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα οριακό για την ψυχολογία της λαρισινής ομάδας που αυτή τη στιγμή μετά την επιτυχία στην Κρήτη επί του ΟΦΗ με 2-1 και τις μεταγραφικές κινήσεις βρίσκεται στα ύψη.
Ο τεχνικός της ομάδας Μαρίνος Ουζουνίδης στην χθεσινή προπόνηση έδειξε ότι θα βασιστεί στην ομάδα που κέρδισε στην Κρήτη τον ΟΦΗ με μία θέση να έχει δύο διεκδικητές και αυτή παίζεται ανάμεσα στον πολύ καλό φέτος Ηλία Κυριακίδη και τον Σαρμιέντο.
Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Στέφανος Κοτσόλης, στην άμυνα δεξιά θα παίξει ο Μπουκουβάλας (που δικαίωσε τον Ουζουνίδη που τον ξεκίνησε στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ και μακάρι να συνεχίσει έτσι), σέντερ μπακ θα είναι ο Κώτσιος με τον νεαρό Ααράμπ (είναι η αποκάλυψη των φετινών μεταγραφών) και αριστερά ο Κατσιαρός.
Στη μεσαία γραμμή θα παίξει ο Ιγγλέσιας ως αμυντικό χαφ (θα τον δούμε όταν προωθείται ο Μαϊστόροβιτς να αναλαμβάνει το μαρκάρισμά του), λίγο πιο μπροστά θα είναι από δεξιά προς αριστερά ο Γιαννακόπουλος, ο Σαρμιέντο (με εναλλακτική λύση τον Κυριακίδη), ο σταθερός Φωτάκης και αριστερά ο Βενετίδης που παίζει όλες τις θέσεις της συγκεκριμένης πλευράς.
Στην επίθεση θα είναι όπως πάντα ο Πολωνός Μάτσεϊ Ζουράφσκι.
Αυτό που προβληματίζει τον Ουζουνίδη όπως έλεγε χθες σε συνεργάτες του (Καραγιάννη, Μουρίκη) είναι οι καιρικές συνθήκες μια και μέχρι τώρα έχει αποδειχθεί ότι ο άσχημος καιρός και το βαρύ γήπεδο δεν βοηθάει την ΑΕΛ που παίζει ποιοτικό ποδόσφαιρο και φαίνεται από τον αριθμό των μεγάλων ευκαιριών που δημιουργεί σε κάθε παιχνίδι.
Σήμερα το απόγευμα θα γίνει η τελευταία προπόνηση στα Δένδρα (λόγω των καιρικών συνθηκών αντί του Αλκαζάρ που ήταν προγραμματισμένη) και ακολούθως θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα καταλύσει στο ξενοδοχείο «Imperial».
Υπενθυμίζουμε ότι για τον αυριανό αγώνα δεν είναι στη διάθεση του τεχνικού οι τραυματίες Νίκος Νταμπίζας και Τουμέρ Μετίν.
ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Σημαντικά παιχνίδια περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα. Το ελληνικό πρωτάθλημα βρίσκεται σε κρίσιμη καμπή και πέρα από τον Ολυμπιακό που σίγουρα νιώθει ασφάλεια με το +11 (από τον ΠΑΟΚ), όλες οι άλλες ομάδες αγωνιούν προκειμένου να εκπληρώσουν τους στόχους τους. Η αυλαία ανοίγει σήμερα για τους «ερυθρολεύκους» που παίζουν στην Κομοτηνή με τον Πανθρακικό, ενώ την ίδια ώρα ο Αστέρας υποδέχεται στην Τρίπολη τον Πανσερραϊκό.
Την ίδια μέρα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ο Άρης υποδέχεται τον Πανιώνιο σε ένα ματς με ευρωπαϊκό υπόβαθρο. Αύριο ξεχωρίζει το ντέρμπι στο ΟΑΚΑ ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ με τις δύο ομάδες να μάχονται ουσιαστικά για τη 2η θέση, ενώ πολύ μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η συνάντηση της Λάρισας με την ΑΕΚ στο «Αλκαζάρ». Ο Θρασύβουλος παίζει το τελευταίο του χαρτί κόντρα στον ΟΦΗ με την ομάδα της Κρήτης να βρίσκεται επίσης σε πάρα πολύ δύσκολη θέση.
Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις της 21ης αγωνιστικής:
ΣΗΜΕΡΑ
(Τρίπολη) Αστέρας Τρ.-Πανσερραϊκός 16:45 ΝΕΤ
(Κομοτηνή) Πανθρακικός-Ολυμπιακός 16:45 NOVA
(Κλ. Βικελίδης) Αρης-Πανιώνιος 19:00 ΝΕΤ
ΑΥΡΙΟ
(Ξάνθη) Ξάνθη-Λεβαδειακός 15:00
(Παγκρήτιο) Εργοτέλης-Ηρακλής 16:45 NOVA
(Αλκαζάρ) Λάρισα-ΑΕΚ 16:45 Alpha
(Φυλή) Θρασύβουλος-ΟΦΗ 19:00 NOVA
(ΟΑΚΑ) Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ 19:00 ΝΕΤ
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Ολυμπιακός           34-8    51
2. ΠΑΟΚ         23-9    40
3. Παναθηναϊκός        36-15 39
4. ΑΕΚ            24-17 34
5. Λάρισα       26-19 30
6. Πανιώνιος              26-25 28
7. Άρης           15-18 28
8. Ξάνθη         13-12 25
9. Πανθρακικός         12-21 25
10. Εργοτέλης           21-30 23
11. Λεβαδειακός       17-20 22
12. Ηρακλής 15-20 22
13. Αστέρας Τρ.        19-20 21
14. Πανσερραϊκός     11-27 15
15. ΟΦΗ         21-35 14
16. Θρασύβουλος     16-33 13
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass