ΦΕΥΓΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΑΕΛ ΓΣ

Με γεμάτες... τσέπες στη Ρόδο

Ο ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΒΑΝΑ

Δημοσίευση: 06 Φεβ 2009 2:27 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:20
 Με γεμάτες τσέπες αναχωρούν σήμερα οι παίκτες της ΑΕΛ ΓΣ για τη Ρόδο. Χθες το απόγευμα ο διοιητικός Μανώλης Λελούδας μοίρασε κάποιους μισθούς σε όλους τους ανθρώπους της λαρισινής ομάδας και φυσικά τα χαμόγελα ήταν φυσικό επακόλουθο. Αυτή η κίνηση ήταν ιδιαίτερα τονωτική σε μια δύσκολη στιγμή και ενόψει μάλιστα ενός σπουδαίου και κρίσιμου αγώνα για την κατηγορία. Οι «βυσσινί» αντιμετωπίζουν τον Κολοσσό εκτός έδρας και αν καταφέρουν και νικήσουν τότε οι ελπίδες τους για να περάσουν το Αιγάλεω (παίζει την Κυριακή στη Λάρισα με την Ολύμπια) θα αυξηθούν κατακόρυφα.
ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΚΑΡΑΒΑΝΑΣ
Εν τω μεταξύ το μόνο πρόβλημα για τον τεχνικό Βαγγέλη Αλεξανδρή είναι το γεγονός πως δεν θα πάρει τον Παναγιώτη Καραβανά στην αποστολή. Ο υψηλόσωμος σέντερ έχει ένα πρόβλημα με τους κοιλιακούς του και αποφασίστηκε να μην ταξιδέψει αλλά να μείνει στη Λάρισα και να ξεκουραστεί. Στη θέση του θα πάει ο Λαρισαίος Φάνης Παπακώστας για να βοηθήσει κάτω από τη ρακέτα. Η αποστολή θα ξεκινήσει σήμερα το πρωί (8.00) από την Λάρισα για την Αθήνα. Από το «Ελ. Βενιζέλος» θα «πετάξει» στις 14.50 με προορισμό το «Διαμαντένιο Νησί» και με σκοπό ουσιαστικά να πάρει μια ... διαμαντένια νίκη.
Ο ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ
Στον Κολοσσό Ρόδου τώρα ο τεχνικός Γιάννης Σφαιρόπουλος έχει προειδοποιήσει (κάτι που έκανε και στη χθεσινή προπόνηση) τους παίκτες του ότι το παιχνίδι με την ομάδα της ΑΕΛ Γ.Σ. θα είναι δύσκολο.
Ο Σφαιρόπουλος που έχει παρακολουθήσει πολλά παιχνίδια της ΑΕΛ στο βίντεο και έχει ετοιμάσει τα πλάνα του θα έχει στη διάθεσή του τον Λανς Χάρις. Ο συγκεκριμένος παίκτης είχε μια ίωση αλλά χθες προπονήθηκε κανονικά.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass