ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΟΛΩΝ ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ΠΛΕΟΝ

Ολύμπια... Σιτι

* ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Δημοσίευση: 04 Φεβ 2009 1:23 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:19
Σε ρυθμούς Αιγάλεω (ή αλλιώς «Σίτι» όπως είναι το παρατσούκλι της ομάδας άλλωστε) κινείται πλέον η Ολύμπια. Οι «πορτοκαλί» παίρνοντας από το ΣΕΦ τις καλές κριτικές για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό θέλουν να αποδείξουν πως τίποτα δεν είναι τυχαίο και πως η εικόνα στο γήπεδο του Φαλήρου ήταν μια συνέχεια της πολύ καλής δουλειάς που γίνεται. Η λαρισινή ομάδα μπορεί να έχει μείνει πίσω στη διεκδίκηση της όγδοης θέσης που οδηγεί στα πλέι οφ, ωστόσο με νίκη θα μπορεί να ξαναμπεί στο παιχνίδι της διεκδίκησης.
Το αρνητικό για το συγκεκριμένο ματς είναι το γεγονός πως είναι προγραμματισμένο σε μια ώρα (17.00) που θα διεξάγεται και ένα πολύ σημαντικό ποδοσφαρικό παιχνίδι, αυτό της ΑΕΛ με την ΑΕΚ και η εικόνα στις κερκίδες δεν αναμένεται να είναι και η καλύτερη δυνατή. Μάλιστα η διοίκηση της Ολύμπια προσπάθησε να διεκδικήσει κάποια αλλαγή αλλά η διοργανώτρια αρχή το αρνήθηκε αφού ήδη είχε κάνει αλλαγή στην ωρα του αγώνα Καβάλα - Πανελληνίου (με το λόγο πως οι Αθηναίοι παίζουν Ευρώπη την Τρίτη).
Ο ΤΣΙΛΟΥΛΗΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Χαμόγελα στην Ολύμπια υπάρχουν όμως και για τη δουλειά στα τμήματα υποδομής. Ο Θοδωρής Τσιλούλης που πρόσφατα επιλέχθηκε για την εθνική ομάδα παίδων (η οποία θα λάβει μέρος σε τουρνουά στην Τουρκία στις επόμενες ημέρες) ήταν στην αποστολή της ομάδας στο ΣΕΦ και έτσι πήρε... το βάπτισμα του πυρός σε πολύ νεαρή ηλικία. Ο συγκεκριμένος αθλητής μάλιστα αν έχει ανάλογη εξέλιξη θα είναι και ο πρώτος που θα υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα προερχόμενος από τα «σπλάχνα» της. 
«ΕΧΕΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ Η ΟΛΥΜΠΙΑ»
Από την άλλη στο Αιγάλεω ο Θωμάς Νίκου δεν έχει στη διάθεσή του τον Βασίλη Σούλη που ταλαιπωρείται από ίωση και τον Ντονέλ Τέιλορ που έμεινε εκτός για προληπτικούς λόγους. Μάλιστα ο παίκτης του «Σίτι», Ράιμοντς Γκάμπανς μιλώντας για την αναμέτρηση με την Ολύμπια τόνισε: «Η ομάδα βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και βασικός μας στόχος στο παιχνίδι με την Ολύμπια είναι να συνεχίσουμε τη βελτίωση που δείχνουμε τον τελευταίο καιρό σε όλους τους τομείς. Οι αντίπαλοί μας είναι μία πολύ ανταγωνιστική ομάδα που μέχρι πρότινος συμμετείχε σε ευρωπαϊκή διοργάνωση, κάτι που πιστοποιεί την ποιότητά της. Εμείς θα διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε από το συγκεκριμένο ματς και θα δοκιμάσουμε τις δυνάμεις μας σε μία δύσκολη έδρα».
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass