ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΠΟ

Πηλαδάκης: Αλλάξτε τον Ψυχομάνη

ΚΑΙ ΔΩΣΤΕ 16 ΨΗΦΟΥΣ ΣΤΗ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ

Δημοσίευση: 30 Ιαν 2009 1:56 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:17
 Εθιμοτυπική επίσκεψη έκανε χθες ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκα και πρόεδρος της ΑΕΛ Κωστής Πηλαδάκης στο νέο πρόεδρο της ΕΠΟ Σοφοκλή Πιλάβιο όπου κυρίαρχο θέμα σύμφωνα με πληροφορίες ήταν η διαιτησία μια και φέτος είναι η χρονιά που υπάρχουν οι περισσότερες παραπομπές διαιτητών. Και βέβαια οι άσχημες διαιτησίες είναι πάρα πολλές (μη ξεχνάμε και την πρόσφατη διαιτησία του Γ. Καστανίδη στον αγώνα ΑΕΛ-Πανσερραϊκού 1-1 την περασμένη Κυριακή) κάθε αγωνιστική έστω και αν μερικές φορές δεν υπάρχουν παραπομπές...  Το θέμα αυτό δεν μπορούσε να περάσει απαρατήρητο και από το νέο πρόεδρο της ΕΠΟ στον οποίο ο κ. Πηλαδάκης του είπε ότι η Σούπερ Λίγκα επιθυμεί να αλλάξει ο αρχιδιαιτητής κ. Ψυχομάνης και να αντικατασταθεί με άλλον που θα προτείνει η διοίκηση της Σούπερ Λίγκα στο προσεχές διοικητικό συμβούλιο. Ο κ. Πιλάβιος σύμφωνα με πληροφορίες συμφώνησε στην αλλαγή του αρχιδιαιτητή που θα γίνει σε ένα μήνα περίπου.Ο νέος αρχιδιαιτητής ο κ. Πηλαδάκης ζήτησε να ορισθεί από τους μη εν ενεργεία διαιτητές και χωρίς να υπάρχει ο χρονικός περιορισμός των τεσσάρων χρόνων της αποχώρησης από την ενεργό δράση.
 Ο κ. Πηλαδάκης επίσης είπε τον κ. Πιλάβιο ότι επιθυμία της Σούπερ Λίγκα είναι να έχουν 16 ψήφους (μία η κάθε ομάδα) και τέσσερις ψήφους να έχει η Ένωση Σωματείων Β΄ και  Φ΄ Εθνικής. Το θέμα αυτό ο πρόεδρος της ΕΠΟ τόνισε ότι θα το φέρει στη γενική συνέλευση. 
Τέλος συμφωνήθηκε ότι μέχρι 30 Απριλίου να λήξει το θέμα της αδειοδότησης των ομάδων.   
Μετά το τέλος της συνάντησης ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκα Κωστής Πηλαδάκης τόνισε τα εξής: «Είχε ουσία η συνάντησή μας, διότι πρέπει να δρομολογηθούν οι εξελίξεις. Το πρώτο και κύριο θέμα μας ήταν ότι θα πρέπει να στηριχθεί η Ομοσπονδία. Από εκεί και πέρα, πρέπει να λυθεί το πρόβλημα με τις Ενώσεις, ενώ συζητήσαμε και για τη διάθεση της συμμετοχής μας στο συμβούλιο. Υπήρξαν και άλλα θέματα που συζητήσαμε, θέματα θεσμικά, όπως και το θέμα της διαιτησίας, το οποίο δεν λύνεται από τη μία μέρα στην άλλη». Αναφορικά με τα όσα ειπώθηκαν για τη διαιτησία και τη βία, στη συνάντηση που είχε προ ημερών με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Ιωαννίδη, ο Πηλαδάκης είπε: «Ο κ. Ιωαννίδης είπε την άποψή του. Να σας θυμίσω ότι ο ΚΑΠ προβλέπει ούτως ή άλλως ποινές κεκλεισμένων των θυρών για υποτροπή. Αρκεί η υπόθεση να έχει τελεσιδικήσει. Εμείς ως Λίγκα έχουμε πάρει θέση με όλους φορείς και τα μέτρα που ανακοινώσαμε. Οι κρίκοι που αφορούν την πολιτεία, τη δικαιοσύνη και την Αστυνομία δεν πρέπει να "χωλαίνουν, αλλά θα πρέπει να δουλεύουν καλά όλοι μαζί για να σταματήσει η βία».
Από την άλλη πλευρά ο πρόεδρος της ΕΠΟ Σοφοκλής Πιλάβιος τόνισε: «Κάναμε μία πάρα πολύ ωραία κουβέντα. Συμφωνώ απόλυτα με αυτά που είπε ο κ. Πηλαδάκης. Γνωριζόμαστε πολλά χρόνια και με τον κ. Κομνηνό και με τον κ. Πηλαδάκη. Έχουμε γνωριστεί γιατί ήμουν εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας στο συμβούλιο. Πιστεύω ότι έχουμε πεδίο συνεννόησης σε όλους τους τομείς. Θεωρώ ότι θα έχουμε από εδώ και πέρα, όπως υπήρχε άλλωστε, πολύ καλή συνεργασία. Δεν μιλήσαμε για χρονοδιάγραμμα. Δουλεύουμε όλη μέρα κι όλη νύχτα». Όσο για το αν θα αντικαταστήσει τον Ψυχομάνη, ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ είπε «αινιγματικά»: «Δεν θέλω να κάνω καμία δήλωση επ' αυτού».
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass