ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ Α.Ε.Λ. Γ.Σ. ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ (7 μ.μ.)

Αυτός ο αγώνας είναι τελικός...

* ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ

Δημοσίευση: 17 Ιαν 2009 22:52 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:14
Ο σημερινός αγώνας, που δίνει η Α.Ε.Λ. Γ.Σ. στις 7 μ.μ., στο Κλειστό Γυμναστήριο της Νεάπολης, με αντίπαλο την Καβάλα, στην πρεμιέρα τού δευτέρου γύρου του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής μπάσκετ, είναι ένας τελικός για τη λαρισινή ομάδα, μια και ΜΟΝΟ με νίκη μπορεί να ελπίζει στην παραμονή. Όσο πικρό και αν φαίνεται, σε περίπτωση ήττας οι ελπίδες παραμονής εξανεμίζονται.
Αυτό δείχνουν να το έχουν καταλάβει και οι παίκτες, αν κρίνουμε από τις δηλώσεις του Σάμι Μέχια που είπε τα εξής: «Είναι εξαιρετικά σημαντικό στο οποίο χρειαζόμαστε πάση θυσία το νικηφόρο αποτέλεσμα. Θεωρώ ότι έχουμε πολλές πιθανότητες για νίκη, αφού δουλέψαμε σκληρά όλη την εβδομάδα και είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τον αντίπαλο. Μάλιστα το γεγονός ότι παίζουμε Κυριακή μας έδωσε και μια μέρα έξτρα προπόνησης, που το εκμεταλλευτήκαμε».
Σχετικά με το ηθικό των παικτών που έχουν να κερδίσουν αρκετό διάστημα είπε: «Το ηθικό μας είναι καλό αφού κάνουμε καλές εμφανίσεις τελευταία, άσχετα αν δεν καταφέραμε ακόμη να πάρουμε νίκη, κάτι που πιστεύω πως θα γίνει με την Καβάλα. Στο μεταξύ μας παιχνίδι του πρώτου γύρου είχαμε χάσει μόνο έναν πόντο, οπότε αν κερδίσουμε τώρα με ένα καλάθι θα έχουμε και το πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας».
Αυτό που δείχνει να απασχολεί τους παίκτες του τεχνικού Βαγγέλη Αλεξανδρή είναι το γεγονός ότι η ομάδα έχει χάσει τέσσερα παιχνίδια στον πόντο και αυτό συνέβη στα τελευταία λεπτά. Στην επισήμανση αυτή στάθηκε και ο ουσιαστικά μοναδικός πλέι μέικερ της λαρισινής ομάδας Γιώργος Αποστολίδης που είπε: «Έχουμε ένα πολύ δύσκολο ματς μπροστά μας στο ξεκίνημα του δευτέρου γύρου του πρωταθλήματος. Είμαστε σίγουροι ότι θα κάνουμε έναν καλύτερο Β’ γύρο. Προλαβαίνουμε να κάνουμε τις νίκες που χρειαζόμαστε για να πραγματοποιήσουμε το στόχο της παραμονής μας.
Το γεγονός ότι κοντράρουμε όλους τους αντιπάλους μάς δίνει ελπίδα για τη συνέχεια. Πρέπει να έχουμε συγκέντρωση και καθαρό μυαλό στα τελευταία λεπτά, κάτι που μας λείπει, διότι ενώ παίζουμε καλό μπάσκετ σε όλο τον αγώνα, το χαλάμε στο τέλος και είναι πραγματικά κρίμα γιατί αυτή η ομάδα έχει δυνατότητες».
Το ευχάριστο για τον τεχνικό της ομάδας Βαγγέλη Αλεξανδρή είναι ότι δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα και όλοι οι παίκτες είναι στη διάθεσή του. Ελπίζει να είναι και ο κόσμος στη... διάθεση των παικτών όπως συνέβη στο τελευταίο παιχνίδι με τον Π.Α.Ο.Κ. στη Νεάπολη.
Η ΚΑΒΑΛΑ
Η ομάδα της Καβάλας έχει έναν γνώριμο τεχνικό τον Κώστα Πιλαφίδη που δύο φορές στο παρελθόν ήταν προπονητής στην Α.Ε.Λ. Γ.Σ. (διετέλεσε και στην Ολύμπια) αλλά και δύο παίκτες που φόρεσαν τη «βυσσινί» φανέλα ο Πενταζίδης και ο Αγγελακόπουλος. Ο τελευταίος δήλωσε για το σημερινό παιχνίδι τα εξής: «Είναι ένα δύσκολο ματς και για τις δύο ομάδες. Εμείς προερχόμαστε από μια αντίστοιχη αναμέτρηση στη Ρόδο που συνοδεύτηκε με ατυχές αποτέλεσμα. Παρά τις όποιες ελλείψεις προετοιμαζόμαστε για τη συγκεκριμένη συνάντηση. Όπως σε όλους τους αγώνες έτσι και με την Α.Ε.Λ. θα παλέψουμε.
Και οι δύο ομάδες έχουμε τον ίδιο στόχο, που είναι η παραμονή στην κατηγορία. Δεν παίζει ρόλο ότι αυτή τη στιγμή είμαστε βαθμολογικά λίγο πιο πάνω από την Α.Ε.Λ. γιατί έχουμε ακόμη μπροστά μας ένα ολόκληρο γύρο.
Προσωπικά θα αγωνιστώ σε ένα γνώριμο περιβάλλον. Πρόκειται για την πόλη που έχω μεγαλώσει και έχω παίξει μπάσκετ εκεί πολλά χρόνια. Όμως είμαι παίχτης της Καβάλας και θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα μου. Εύχομαι στο τέλος να δικαιωθούμε όλοι γιατί αυτή τη σεζόν περάσαμε πάρα πολλά μένοντας όμως πάντα ενωμένοι».
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass