ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΘΑ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ Α.Ε.Λ.

Το αγαπημένο 22 για τον Σάσα Ίλιτς

* Ο ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ

Δημοσίευση: 15 Ιαν 2009 2:30 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:12
Το αγαπημένο νούμερο που φορούσε στην Παρτιζάν Βελιγραδίου στη Γαλατά Σαράι και στη Σάλτσμπουργκ πήρε και στην Α.Ε.Λ. ο νεοαποκτηθείς Σέρβος παίκτης Σάσα Ίλιτς που χθες το πρωί γνώρισε τους νέους του συμπαίκτες και έδειξε έτοιμος για να αγωνισθεί.
Ο τεχνικός Μαρίνος Ουζουνίδης επειδή η προπόνηση δεν είχε μπάλα θα δει σε τι αγωνιστική κατάσταση είναι ο Ίλιτς σήμερα και αύριο και ανάλογα θα πράξει αν τον συμπεριλάβει στην αποστολή του αγώνα της Κυριακής στην Ξάνθη με αντίπαλο την τοπική ομάδα στο οποίο η λαρισινή ομάδα με ισοπαλία ή με νίκη θα διατηρήσει ακέριες τις ελπίδες για μια θέση στην πρώτη πεντάδα που είναι ο φετινός στόχος της ομάδας.
Η μεταγραφή του Ίλιτς για τον οποίο δεν υπάρχει όψιον αγοράς αλλά υπάρχει πίστη ότι αν του αρέσει στη Λάρισα θα βρεθεί τρόπος να παραμείνει και τη νέα σεζόν έχει προκαλέσει εντύπωση σε όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης της χώρας αλλά και τα ξένα μέσα. Πρόκειται για μια ακόμα σημαντική μεταγραφική επιτυχία της Α.Ε.Λ. που προκάλεσε αίσθηση.
ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΩΝΟΥΣ
Τώρα επόμενοι μεταγραφικοί στόχοι είναι οι δύο Πολωνοί της Βίσλα Κρακοβίας Μάρτσιν Μπαστσίνσκι και Μάρεκ Ζιέντσουκ για τους οποίους δίνει πραγματική μάχη ο αντιπρόεδρος της Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ. Κώστας Κωνστάντος σε συνεργασία με τον πρόεδρο της Α.Ε.Λ. Κωστή Πηλαδάκη.
Οι Πολωνοί σε χθεσινή επικοινωνία με την Α.Ε.Λ. τόνισαν ότι επιμένουν για ανταλλαγή των δύο παικτών με τον Ματσέι Ζουράφσκι κάτι που σε καμία περίπτωση δεν αποδέχονται οι «βυσσινί» τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή.
Οι Πολωνοί της Βίσλα σε μια προσπάθεια να πιέσουν για τον Ζουράφσκι έχουν ανεβάσει τις οικονομικές τους απαιτήσεις αλλά στους «βυσσινί» πιστεύουν ότι τελικά οι δύο παίκτες θα αποκτηθούν και θα μπορέσουν να ενισχύσουν την ομάδα.
ΚΑΙ ΑΡΓΕΝΤΙΝΟΣ
Στην Α.Ε.Λ. πληροφορίες αναφέρουν ότι μετά την επιτυχημένη πορεία του Μιούλερ κοιτάνε για μια ακόμα φορά στην αγορά της Αργεντινής για νεαρό παίκτη και έχουν εντοπίσει ένα ηλικίας 19 χρόνων που θεωρείται αξιόλογο ταλέντο και αν αποκτηθεί θα έρθει όχι για την ομάδα νέων αλλά για την πρώτη ομάδα. Υπήρχε και μία περίπτωση ενός παίκτη που αγωνίζεται στη Σκανδιναβία αλλά προς το παρόν δεν απασχολεί την Α.Ε.Λ.
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ
Σήμερα ο τεχνικός της Α.Ε.Λ. Μαρίνος Ουζουνίδης θα δώσει την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου στη 1.15 μ.μ. στην αίθουσα Τύπου του Ε.Α.Κ. Λάρισας.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass