ΠΕΦΤΕΙ Η ΑΥΛΑΙΑ ΤΟΥ Α’ ΓΥΡΟΥ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΙΝΗΣ «ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ» (15.00)

«Κληρώνει» σήμερα για τον πρωταθλητή χειμώνα στην Α1 ΕΠΣΛ

ΠΟΔΑΡΙΚΟ ΣΤΟ 2009 ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΙΣΗΣ Η Β’ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η Γ’ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Δημοσίευση: 03 Ιαν 2009 1:34 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:09
 Πέφτει σήμερα η αυλαία του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος της Α1 Ερασιτεχνικής κατηγορίας με το ενδιαφέρον να κορυφώνεται καθώς τέσσερις ομάδες διεκδικούν τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα.Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας Βουκεφάλας μετά την πολύ μεγάλη νίκη επί της Αναγέννησης Φαρσάλων την περασμένη εβδομάδα θα δοκιμαστεί στον Ευαγγελισμό με στόχο να διατηρήσει τα κεκτημένα και να κόψει πρώτος το νήμα του α’ γύρου της λαρισινής «πρέμιερ λιγκ». Η αποστολή κάθε άλλο παρά εύκολη θα είναι για την ομάδα του Δημήτρη Δανιλούλη αφού οι τρεις βαθμοί είναι εξίσου σημαντικοί και για τους γηπεδούχους οι οποίοι μάλιστα μετά την… «τονωτική ένεση» στο τελευταίο παιχνίδι του 2008 παρουσιάζονται αποφασισμένοι να συνεχίσουν νικηφόρα την πορεία τους.
Στα Φάρσαλα η τοπική Αναγέννηση θα υποδεχθεί τον Δαμασιακό σ’ ένα ακόμα δυνατό παιχνίδι. Η ομάδα του Νίκου Θεοχαρόπουλου έχει τον πρώτο λόγο ωστόσο θα πρέπει να προσέξει πάρα πολύ αφού ο Δαμασιακός το τελευταίο διάστημα δείχνει να βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και είναι ικανός να πάρει αποτέλεσμα απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο. Οι γηπεδούχοι θέλουν τη νίκη και ποντάρουν σε τυχόν «στραβοπάτημα» των άλλων... «μνηστήρων» για να περάσουν μπροστά.
Με ντέρμπι θα κάνει ποδαρικό στο 2009 η Θύελλα Λάρισας η οποία θα φιλοξενήσει τον ΑΟ Ραψάνης. Το ποδοσφαιρικό συγκρότημα του Θανάση Τσιάρα με νίκη θα βρεθεί πολύ κοντά στην κατάκτηση του τίτλου του πρωταθλητή χειμώνα αφού έχει ένα παιχνίδι λιγότερο γεγονός που σημαίνει ότι έχει τη δυνατότητα να βελτιώσει τη βαθμολογική της συγκομιδή έναντι των υπολοίπων ομάδων. Για τον ΑΟ Ραψάνης (που έχει επίσης ένα αγώνα λιγότερο) κάθε παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό καθώς στόχος της ομάδας είναι να καλύψει το βαθμολογικό κενό και να βρεθεί ξανά στο γκρουπ των «ισχυρών».
Το 2008 έκλεισε με εντυπωσιακό τρόπο για την ομάδα της Δόξας Βλαχογιαννίου η οποία σκοπεύει να ξεκινήσει με ανάλογο τρόπο τις υποχρεώσεις της το 2009. Στον επίλογο του α’ γύρου της διοργάνωσης οι παίκτες του Νίκου Φακίτσα θα μεταβούν στη Νέα Σμύρνη όπου θα τεθούν αντιμέτωποι με τον Πανιώνιο. Το παιχνίδι κρύβει παγίδες για τους φιλοξενούμενους αφού η βαθμολογική θέση στην οποία βρίσκεται ο Πανιώνιος δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική δυναμική της ομάδας.
Μετά την εντυπωσιακή νίκη της περασμένης Κυριακής, ο Λαρισαϊκός θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τη Δήμητρα Αγιάς. Το ζητούμενο για τους φιλοξενούμενους είναι να εισχωρήσουν ξανά στο γκρουπ των πρωτοπόρων και η σημερινή αναμέτρηση είναι ιδιαίτερα σημαντική. Από την άλλη πλευρά η Δήμητρα Αγιάς δεν θέλει να απολέσει ξανά βαθμούς μέσα στην έδρα της (όπως την περασμένη Κυριακή) και η νίκη είναι το μοναδικό ζητούμενο.
Στη Φαλάνη ο επί επτά συνεχόμενες αγωνιστικές αήττητος Σμόλικας θα αντιμετωπίσει τον Κεραυνό Παραποτάμου με στόχο να διευρύνει το σερί των επιτυχιών του. Το… «τρένο» της Φαλάνης ευελπιστεί να συνεχίσει τη νικηφόρα πορεία του και το 2009 προκειμένου να αναρριχηθεί στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας. Σε ό,τι αφορά στον Κεραυνό τα τελευταία αποτελέσματα δείχνουν ότι επιζητά τη βαθμολογική ανάκαμψη και προσπαθεί να προσθέτει κάθε εβδομάδα βαθμούς στο ενεργητικό του.
Δυνατό παιχνίδι αναμένεται και στο Καλοχώρι όπου η Αναγέννηση θα υποδεχθεί το Ναρθάκι. Οι δύο ομάδες προέρχονται από κακές εμφανίσεις που συνοδεύτηκαν με βαριές ήττες και θέλουν να ξεκινήσουν τη νέα χρονιά με αισιόδοξα μηνύματα. Η Αναγέννηση έχει τον πρώτο λόγο ως γηπεδούχος αλλά θα πρέπει να το αποδείξει και μέσα στον αγωνιστικό χώρο.
Με νέο τεχνικό τον Γιώργο Χατζή ο Όλυμπος Λάρισας θα φιλοξενήσει στο «Γ. Μητσιμπόνας» τη Βερδικούσια. Οι γηπεδούχοι θέλουν να πραγματοποιήσουν ένα νέο ξεκίνημα και να πετύχουν το 2009 ό,τι δεν μπόρεσαν να υλοποιήσουν τη χρονιά που πέρασε. Για τη Βερδικούσια (που έχει έναν αγώνα λιγότερο) το παιχνίδι αυτό αποτελεί μία ακόμα πρόκληση στην προσπάθειά τους να πλησιάσουν το γκρουπ των πρωτοπόρων.
Το σημερινό πρόγραμμα συμπληρώνει το ντέρμπι των ουραγών στην Υπέρεια όπου η τοπική Δόξα θα αντιμετωπίσει τον Ηρακλή Λάρισας.
Συνοπτικά το σημερινό πρόγραμμα της τελευταίας ημέρας του α’ γύρου του πρωταθλήματος της Α1 ΕΠΣΛ και η βαθμολογία:
Καλοχώρι-Ναρθάκι
Αναγέννηση Φ.-Δαμασιακός
Πανιώνιος-Βλαχογιάννι
Ευαγγελισμός-Βουκεφάλας
Θύελλα Λάρ.-Α.Ο. Ραψάνης
Υπέρεια-Ηρακλής Λάρ.
Όλυμπος Λάρ.-Βερδικούσια
Δήμητρα Αγιάς-Λαρισαϊκός
Σμόλικας-Παραπόταμος
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Βουκεφάλας 37-16 32
Αναγ. Φαρσάλων      27-17 31
Θύελλα Λάρ. 31-18 31
Βλαχογιάννι    39-26 31
Λαρισαϊκός    36-25 28
Σμόλικας        29-24 26
Δαμασιακός   37-23 25
Καλοχώρι       28-20 24
Βερδικούσια   35-31 23
Α.Ο. Ραψάνης            23-17 23
Δήμητρα Αγιάς           26-23 21
Ναρθάκι          21-31 20
Παραπόταμος            32-34 19
Όλυμπος Λάρ.           25-33 17
Πανιώνιος       23-34 15
Ευαγγελισμός            23-24 15
Υπέρεια          25-38 12
Ηρακλής Λάρ.            15-73 4
*ΑΟ Ραψάνης, Πανιώνιος, Βερδικούσια και Θύελλα Λάρισας έχουν έναν αγώνα λιγότερο.
 
ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
Ποδαρικό στο 2009 δεν θα κάνει μόνο η Α1 Ερασιτεχνική κατηγορία αλλά και οι Β’ και Γ’ ΕΠΣΛ το σημερινό πρόγραμμα των οποίων έχει ως εξής (15.00):
Β’ ΕΠΣΛ (2ος ΟΜΙΛΟΣ)
Γόννοι-Αστραπή Ν. Π.
Στεφαν./Γαλαν.-Ανθούπολη
Δολιχιακός-Ελάτεια
Δυναμό-Ροδιακός (γήπ. Ανθούπολης)
Δασοχώρι-Ολυμπιάδα
Ομόνοια-Δευκαλίων (γήπ. Νέας Πολιτείας)
Γ’ ΕΠΣΛ (1ος ΟΜΙΛΟΣ)
Νέα Νίκη Νίκης-Μυραϊκός
Ν. Περιβόλι-Πρωτέας Αχιλλείου
Α.Ε.Δ. Εννιπέα-Α.Ε. Κυψέλης (γήπ. Βασιλί)
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass