ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑ, ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΑΙ ΑΟΔΛ

Τίμησαν τη μνήμη του Γιάννη Πέρπερα

* ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΧΘΕΣ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ

Δημοσίευση: 31 Δεκ 2009 2:06 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:00
«Πλημμύρισε» από παιδικά χαμόγελα για ένα τριήμερο το δημοτικό κλειστό γυμναστήριο, όπου διεξήχθη με επιτυχία τουρνουά μπάσκετ ακαδημιών, στη μνήμη του αδικοχαμένου αθλητή της ομάδας του Κεραυνού, Γιάννη Πέρπερα.
Οι νεαροί μπασκετμπολίστες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στους αγώνες, ενώ ανέπτυξαν και φιλικές σχέσεις με τους γείτονές μας, που εντυπωσίασαν με την άψογη οργάνωση και συμπεριφορά τους.
Μάλιστα οι υπεύθυνοι των αποστολών ενθουσιάστηκαν από την άψογη λαρισινή φιλοξενία και σίγουρα οι στιγμές που πέρασαν σε ένα τουρνουά που έγινε για ιερό σκοπό, θα τους μείνουν αξέχαστες.
Ο Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Λαρισαίων και η ομάδα Α.Ο. Κεραυνός που συνδιοργάνωσαν το διεθνές αυτό τουρνουά μπάσκετ στη μνήμη του αδικοχαμένου Γιάννη Πέρπερα, έκαναν την καλύτερη δυνατή προσπάθεια και όλα κύλησαν ομαλά.
Νικήτρια αναδείχθηκε η Zvezadra που κέρδισε στον τελικό την Μ-83 με σκορ 68-45, ενώ στο μικρό τελικό ο Α.Ο.Δ.Λ. επικράτησε του Κεραυνού, με 50-38.
ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
ΔΕΥΤΕΡΑ 28/12
Κεραυνός-Ζvezadra 36-60
Μ-83-Α.0.Δ.Λ. 64- 48
ΤΡΙΤΗ 29/12
18:00 Α.Ο.Δ.Λ.-Ζvezadra 28-65
20:00 Μ-83-Κεραυνός 52-36
ΤΕΤΑΡΤΗ 30/12
16:00 Μ-83- Ζvezadra 45-68
18:00 Κεραυνός-Α.Ο.Δ.Λ. 38-50
Η ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ
1η Ζvezadra
2η Μ-83
3η Α.Ο.Δ.Λ.
4η Κεραυνός
ΑΠΟΝΟΜΕΣ-ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ
Τις απονομές έκαναν ο πρόεδρος του Α.Ο.Δ.Λ.Γιάννης Οικονόμου, ο αντιπρόεδρος του ΔΩΛ Δημήτρης Τζανής, ενώ στην πρώτη ομάδα η μητέρα του Γιάννη, Ιβάνα Πέρπερα.
Και στους τέσσερις απονεμήθηκαν κύπελλα, ενώ σε όλους τους αθλητές δόθηκαν χρυσά μετάλλια.
Παράλληλα ο Α.Ο.Δ.Λ. μερίμνησε στο πνεύμα των εορτών να δοθούν γλυκά για παιδιά την πρώην Γιουγκοσλαβίας, μια ενέργεια ανθρώπινη που έγινε δεκτή με τα πλέον κολακευτικά σχόλια.
Στην επιτυχία του τουρνουά συνέβαλαν και χορηγοί, τους οποίους ο Κεραυνός και ευχαριστεί, για την πολύτιμη στήριξη και ευαισθησία που έδειξαν.
Οι χορηγοί αυτοί είναι: Ο Βαγγέλης Κούρτης-Προκατασκευασμένα Σπίτια, οι ασφάλειες Κωνσταντινίδη, το σουβλατζίδικο «Παραδοσιακό» στη Νεάπολη, η ΔΕΥΑΛ, τα γυμναστήρια «Αsαnα» στο «Gaea», το Εμπορικό Επιμελητήριο και προσωπικά ο προεδρός του Γιώργος Σαγρής, η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964, η «Χιουντάι» Νασιακόπουλος, τα «Goody’s» και το «Sport life» του Γιάννη Κουτσιώρα.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass