ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ «Γ. ΜΗΤΣΙΜΠΟΝΑΣ» Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ, ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΑ ΠΕΝΑΛΤΙ

Αποθέωση του ποδοσφαίρου και συγκίνηση στην Τσαριτσάνη

* ΝΙΚ. ΤΣΙΜΠΟΛΗΣ: «Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΗΤΣΙΜΠΟΝΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ»

Δημοσίευση: 23 Δεκ 2009 2:10 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 12:59
 ΕΛΑΣΣΟΝΑ(Γραφείο «Ε»)
Αποθέωση για το ποδόσφαιρο χθες στην Τσαριτσάνη στη 2η ημέρα του τουρνουά ποδοσφαίρου «Γιώργος Μητσιμπόνας». Οι φίλαθλοι από τις 2.30 μ.μ. έως τις 7 το βράδυ(όταν και αναδείχθηκε ο νικητής του τελικού)χάρηκαν πλούσιο θέαμα, πολλά γκολ και ακόμη περισσότερα πέναλτι, αφού και τα δυο ματς κρίθηκαν στη διαδικασία των πέναλτι.
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους διοργανωτές και ένα σίγουρο ότι ο Γιώργος Μητσιμπόνας δεν θα ξεχαστεί ποτέ, θα είναι πάντα στις καρδιές μας.
*ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 7-6
Μεγάλη νικήτρια του τουρνουά η «οικοδεσπότης» ομάδα του Οικονόμου Τσαριτσάνης, που κέρδισε τον Ολυμπιακό Πειραιά με 7-6 στα πέναλτι, και αφού προηγήθηκε ένα χορταστικό 4-4 στην κανονική διάρκεια του αγώνα. Οι γηπεδούχοι το πανηγύρισαν δεόντως, και μετά από λίγο, μέσα σε αποθέωση, πήραν το κύπελλο από τη σύζυγο του αείμνηστου Τσαριτσανιώτη άσου τη μπάλας, Βάσω Μητσιμπόνα. Τα μετάλλια και το κύπελλο στον ηττημένο Ολυμπιακό Πειραιά απένειμε ο πρόεδρος του Οικονόμου κ. Γιάννης Τόλιος, μέσα σε χειροκροτήματα.
ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ: Γιολδάσης, Κολοβός, Πρικάκης, Μαντζαφούλης, Βαϊτσης, Τζιούργκανος, Παλαμήδας, Άλκι Νικούλι, Αλέξ. Νικούλι, Φτίκας, Λιλολάρι.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ: Παπαδόπουλος, Κρητικός, Βαλεριάνος, Παπαδήμας, Ποτουρίδης, Σταμόγιαννος, Πανουέλ, Σαλάμι, Σκούρτης, Φετφατζίδης, Νικλητσιώτης.
ΑΕΛ – ΠΑΟΚ 7-6
Ο πρώτος αγώνας ΑΕΛ – ΠΑΟΚ έληξε 1-1 στην κανονική του διάρκεια, και ακολούθησε η διαδικασία των πέναλτι, όπου νικήτρια ήταν η ομάδα των Νέων της ΑΕΛ, με 7-6 .
Η ΑΕΛ χρησιμοποίησε τους παρακάτω ποδοσφαιριστές:
Πρίφτι, Αλεξόπουλος, Κόμνος, Μπουροζίκας, Χολέβας, Μεζίνι, Παπαϊωάννου, Κουσιώρας, Παππάς, Τσένος, Γκαλίτσιος, Τέγος, Μερτζανίδης, Παπαγιάννης, Παπαθανασίου, Κανάκης, Ευαγγέλου.
ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
Τους χθεσινούς αγώνες διαιτήτευσαν : ΑΕΛ – ΠΑΟΚ οι κ.κ. Καραθάνος, Ντούρμα, Κομισοπούλου Γ. και τον τελικό Οικονόμου Τσαριτσάνης – Ολυμπιακός Πειραιά οι κ.κ. Ανδρομάχη Τσιοφλίκη, Δημ. Τζόλας, Νικ. Βαλιώτης. 
ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟ ΓΙΩΡΓΟ ΜΗΤΣΙΜΠΟΝΑ     
Για τον Γιώργο Μητσιμπόνα, χαρακτηριστικά ήταν τα όσα είπε, μέσα σε ατμόσφαιρα συγκίνησης, που τη διαδέχθηκε ένα παρατεταμένο χειροκρότημα, ο κοινοτάρχης Τσαριτσάνης κ. Νίκος Τσιμπόλης:
«Ο Γιώργος Μητσιμπόνας ξεκίνησε από εδώ, φορώντας τη φανέλα με το νούμερο «4», νούμερο που κράτησε σε όλες τις ομάδες, στις οποίες διετέλεσε και αρχηγός. Αγωνίστηκε εκτός του Οικονόμου Τσαριτσάνης, στην ΑΕΛ, στον ΠΑΟΚ, στον Ολυμπιακό και στον Τύρναβο. Ακόμη και αν στη στροφή της Γιάννουλης, ο χάρος πήρε τον Γιώργο μας, ακόμη και αν έφυγε από κοντά μας, θα είναι πάντα εδώ και μέσα στην καρδιά μας».
ΦΑΝΕΛΑ ΧΑΡΙΣΕ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΑΡΑΦΗΣ
Μόλις τελείωσε ο πρώτος αγώνας ανάμεσα στην ΑΕΛ και τον ΠΑΟΚ, ο παλαίμαχος παίκτης του «Δικεφάλου» χάρισε μια φανέλα του ΠΑΟΚ στον πατέρα του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή, Παντελή Μητσιμπόνα, μέσα σε έντονη συγκινησιακή φόρτιση.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass