ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΧΑΛΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ Ν. ΚΑΚΑΝΟΥΛΙΑ ΜΕ 1-0 ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΥ ΤΗΣ Α1 ΕΠΣΛ

Ο Σμόλικας «έσπασε» το αήττητο του Ηρακλή Χάλκης

Δημοσίευση: 19 Δεκ 2009 23:28 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 12:58
ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Πελασγιώτιδα-Καλοχώρι       0-0
Τοξότης Λάρ.-Δευκαλίων       1-2
Χαλκιάδες-Βερδικούσια         0-2
Λαρισαϊκός-Όλυμπος Λάρ.    0-0
Ηρακλής Χάλκης-Σμόλικας   0-1
Δαμασιακός-Αμπελόκηποι     2-0
Αμυγδαλέα-Θύελλα Λάρ.      3-1
Παραπόταμος-Αγ. Ανάργυροι 2-4
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Χάλκη 33-9     32
Δαμασιακός    29-16   27
Δευκαλίων      23-13   24
Αμυγδαλέα      24-18   23
Βερδικούσια    31-20   21
Καλοχώρι        23-27   20
Όλυμπος Λ.    16-14   18
Τοξότης           18-23   16
Παραπόταμος             24-33   16
Λαρισαϊκός     16-14   16
Aγ. Ανάργυροι            23-35   13
Χαλκιάδες       19-20   12
Αμπελόκηποι 14-26   12
Πελασγιώτιδα            12-27   12
Σμόλικας         15-22   11
Θύελλα           21-25   10
* Βερδικούσια και Λαρισαϊκός έχουν έναν αγώνα λιγότερο.
Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Αμυγδαλέα - Θύελλα Λ.
Δαμασιακός - Αμπελόκηποι
Χάλκη - Σμόλικας
Πελασγιώτιδα - Καλοχώρι
Λαρισαϊκός - Όλυμπος Λ.
Παραπόταμος - Αγ. Ανάργυροι
Χαλκιάδες - Βερδικούσια
Τοξότης - Δευκαλίων
Μια μεγάλη έκπληξη επεφύλαξε η χθεσινή 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 Ερασιτεχνικής κατηγορίας. Ο λόγος για τη μεγάλη νίκη του Σμόλικα Φαλάνης μέσα στη Χάλκη επί του πρωτοπόρου της βαθμολογίας Ηρακλή με 1-0. Η νίκη αυτή παίρνει ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις για την ομάδα του Νίκου Κακανούλια αν αναλογιστεί κανείς ότι ο Ηρακλής Χάλκης υποχρεώθηκε στην πρώτη του φετινή επίσημη ήττα αφού μέχρι πρότινος ήταν αήττητος τόσο στο κύπελλο όσο και στο πρωτάθλημα.
Ανώμαλη λοιπόν προσγείωση από τη μία πλευρά για τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας Ηρακλή Χάλκης και αναπτέρωση του ηθικού από την άλλη για τον εκ των ουραγών Σμόλικα Φαλάνης που ελπίζει σε ανάκαμψη. Το «χρυσό» γκολ για τους φιλοξενούμενους πέτυχε στο 75’ ο Αντωνίου με προβολή.
Οι γηπεδούχοι έχασαν σημαντικές ευκαιρίες και είχαν δοκάρι με τους Βλάστο 2, Αθανασίου και Χαρούλη.
Στο 85’ ο Χατζηγιάννης του Σμόλικα αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΑΛΚΗΣ: Κρομμύδας, Ράμα (75’ Σκλίκας), Πιπερτζής (87’ Θυμάκης), Βλησαρούλης (59’ Σιούτας), Αθανασίου, Δάλλας, Καλούσης, Βλάστος, Χαρούλης, Πικούλης, Καββαδίας.
ΣΜΟΛΙΚΑΣ ΦΑΛΑΝΗΣ: Πίτσης, Κασνακούδης, Τάχατος, Γκαμπέτας, Κουκούλης, Αντωνίου, Ντάμαλης, Πότσης, Φλουρέντζου (75’ Χατηγιάννης), Τανάιας (90’ Θάνος), Κακαβίτσης (65’ Αγγελακόπουλος).
ΛΑΡΙΣΑΪΚΟΣ            0
ΟΛΥΜΠΟΣ    0
Στο 0-0 «κόλλησαν» Λαρισαϊκός και Όλυμπος Λάρισας σ’ ένα παιχνίδι δυνατό με ελάχιστες καλές στιγμές και από τις δύο πλευρές. Ο κακός αγωνιστικός χώρος και η λάσπη δεν επέτρεψαν να παιχτεί καλό ποδόσφαιρο και στάθηκαν εμπόδιο στις προσπάθειες των παικτών των δύο ομάδων.
Οι φάσεις του αγώνα επικεντρώνονται στο 40’ με τον Βάσσο, στο 64’ και στο 67’ με τον Κουτσιμάνη για τους γηπεδούχους και στο 55’ με τον Μ. Σαμπάνη και 66’ με τον Γκουζιώτη για τους φιλοξενούμενους.
Στο 84’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Βιλανάκης του Ολύμπου.
Για μία ακόμα φορά ο διαιτητής κ. Ζήλος άγγιξε το άριστα ενώ το ίδιο πολύ καλοί ήταν και οι βοηθοί του κ. Αγγελακόπουλος και Κακάνης.
ΛΑΡΙΣΑΪΚΟΣ: Μόσιαλος, Νταής, Κόκκινος (87’ Κωνσταντάς), Τατίας, Καρέλιας, Κύρκος, Βάσσος, Γκόγκας, Τοπαλίδης, Σχοινάς, Κουτσιμάνης.
ΟΛΥΜΠΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ: Χαβίλας, Ζαφερίου, Ντραμπάκουλας, Καπετάνιος, Παπαμάνος, Βιλανάκης, Παπαγιάννης, Α. Σιαμπάνης, Μ. Σαμπάνης, Ρουμελιώτης (84’ Μούμος), Παγγός (63’ Γκουζιώτης).
ΠΕΛΑΣΓΙΩΤΙΔΑ        0
ΚΑΛΟΧΩΡΙ   0
Χωρίς γκολ έληξε το παιχνίδι στο «Γ. Μητσιμπόνας» ανάμεσα στην Πελασγιώτιδα και την Αναγέννηση Καλοχωρίου. Οι δύο ομάδες προσπάθησαν αρκετά, δημιούργησαν ευκαιρίες οι οποίες όμως πέρασαν ανεκμετάλλευτες.
ΠΕΛΑΣΓΙΩΤΙΔΑ: Παπαγιαννόπουλος, Νικόπουλος, Καραμπάλιος, Γεωργίου, Τότσικας, Αβδουλάς, Μητσόπουλος (70’ Τσιλούλης), Γελαλής (75’ Δανιήλ), Ραμάι, Τσακμακίδης, Φλέγγας (80’ Αποστόλου).
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ: Μαρδάνη Ν., Σαμαράς, Ι. Σαΐτης, Μαρδάνης Δ., Σαΐτης Αθ., Δεσπόπουλος, Ζησόπουλος, Στατήρας, Λίταινας Α., Μάρκου (90’ Π. Σαϊτης), Σκύφτας (60’ Παπαναστασίου).
ΑΜΥΓΔΑΛΕΑ            3
ΘΥΕΛΛΑ       1
Επιστροφή στις νίκες για την ομάδα του Αετού Αμυγδαλέας που αιφνιδίασε στα πρώτα λεπτά τον αντίπαλό της και σφράγισε το τρίποντο στο πρώτο κιόλας ημίχρονο.
Μόλις στο 5’ ο Σιούτας Δ. άνοιξε το σκορ ενώ στο 8’ ο Παζάρας διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων. Στο 30΄ο Ανδριανόπουλος ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 3-0.
Στην επανάληψη η Θύελλα προσπάθησε να αντιδράσει αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο 54’ με τον Ελιζόπουλο ενώ στο 65’ είχε και ένα δοκάρι με τον Ζεστό.
ΑΕΤΟΣ ΑΜΥΓΔΑΛΕΑΣ: Τέρπος, Ντάλας (60’ Ευαγγελούλης), Παπαδημητρίου, Μπέλιος, Μπάγκας, Μητράκας, Σιούτας Δ. (80’ Γκαντούδης), Πολύζος, Σκούπρας (80’ Σιούτας Κ.), Ανδριανόπουλος, Παζάρας.
ΘΥΕΛΛΑ ΛΑΡΙΣΑΣ: Φούντας, Γούπος, Ζεστός, Εμμανουήλ, Γεωργαντζάς, Χρήστου (25’ λ.τ. Σαμψάρης), Λιλολάρι (46’ Χλωρός), Χριστιάνας, Βακαλάς, Ελιζόπουλος, Παπαοικονόμου.
ΠΑΡΑΠΟΤΑΜΟΣ      2
ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ       4
Εντυπωσιακό διπλό μέσα στον Παραπόταμο για τον Ατρόμητο που δείχνει να ρολάρει σε αντίθεση με τους γηπεδούχους που προβλημάτισαν για μία ακόμα φορά.
Το σκορ άνοιξε μόλις στο 6’ ο Στογιάννος για την ομάδα του Κεραυνού όμως η αντίδραση των φιλοξενουμένων ήταν άμεση και στο 8’ μετά από σέντρα του Αγγλόπουλου ο Κωστούλης πέτυχε αυτογκόλ ισοφαρίζοντας σε 1-1, ενώ στο 26’ ο Κοτάκος από εκτέλεση κόρνερ και αφού η μπάλα γλίστρησε από τα χέρια του αντίπαλου τερματοφύλακα έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα των Αγ. Αναργύρων.
Στο 52’ αποβλήθηκε (2η κίτρινη) ο Σ. Χατζηλιάδης και στο 64’ (απευθείας κόκκινη) ο Γκουγκουλιάς.
Στο 83’ ο Αγγλόπουλος πέτυχε το 1-3 για τον Ατρόμητο ενώ οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 2-3 στο 80’ με πέναλτι του Μπιτσαρά. Τη νίκη των φιλοξενουμένων σφράγισε στις καθυστερήσεις ο Κοτάκος που διαμόρφωσε το τελικό 2-4.
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΑΡΑΠΟΤΑΜΟΥ: Ζήκος Α., Τάχας Ν., Κράιας, Κωστούλης, Γκουγκουλιάς, Στογιάννης, Πάσχος, Τάχας Λ., Δαμασιώτης (60’ Μπιτσαράς, 81’ λ. τ. Αποστολάκης) Αβραμούλης, Ακριβόπουλος.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ: Κορδογιάννης, Ηλιάζι, Αμαρλαριώτης, Παπακώστας, Μπαζάνας Γ/Ν (90’+4’ Ευαγγέλου), Δήμου, Παναγιώτου, Χατζηλιάδης Σ., Σαλγκάμης (80’ Μπαζάνας Γ/Ζ), Αγγλόπουλος (90’ Χατζηλιάδης Κ.), Κοτάκος.
ΤΟΞΟΤΗΣ      1
ΚΡΑΝΙΑ         2
Σπουδαία εκτός έδρας επιτυχία πανυγήρισε χθες ο Δευκαλίων Κρανιάς. Στο πρώτο πεντάλεπτο του δευτέρου μέρους ο Παπαδημητρούλας έκανε το 0-1 ενώ στο 70’ ο Σαπουνάς διαμόρφωσε το 0-2. Ο Τοξότης (που φωνάζει για ένα πέναλτι στο 20’) μείωσε με τον Τσανά στο 75’ όμως στη συνέχεια δεν μπόρεσε να κάνει κάτι παραπάνω παρά το γεγονός πως έχασε τρεις καλές ευκαιρίες.
ΤΟΞΟΤΗΣ: Αργυρόπουλος, Καραλής Σ., Σούμας, Λυκοκώστας, Κολοβός (80’ Καραγιάννης), Τσακνάκης, Καραλής Γ., Τσανάς (85’ Καλπίας), Βούζας, Μαύρος (60’ Κύρκος), Ποπέσκου
ΚΡΑΝΙΑ: Μαστοροδήμος, Πετρίκης, Μπαλής (55’ Κατσάκας), Καραπέτσας (80’ Ζιάκος) , Βλαχόπουλος, Παπαμιχάλης, Παπαδόπουλος (70’ Ντούμος), Γκουζιώτης, Σαπουνάς, Μπατσίλας, Παπαδημητρούλας.
ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ          2
ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ      0
Χάρη σε δύο τέρματα του Μπουκουβάλα (30’ και 70’) ο Δαμασιακός νίκησε με σκορ 2-0 τους Αμπελόκηπους και διατηρήθηκε στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.
ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ: Ιωαννίδης Γιάν., Σαπουνάς, Λέτσιος Κ., Λέτσιος Γ., Δαλαμάγκας, Ματράκης (80’ Μπαρμπής), Τσάλτας (85’ Οικονόμου), Ιωαννίδης Γιώρ., Μπουκουβάλας, Φτεριώτης (15’ λ.τ. Νάκας), Γωγάκος. 
ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ: Χώτος, Μπλάνας Ν., Μπλάνας Γ. (80’ Μπίμπας), Τούλιος, Ντιντής, Κάτσης, Μπαρμπαγιάννης, Βαιούλης (65’ Παναγούλης), Βύρης, Τσίλης, Τριτάρης (75’ Τσάπας).
ΧΑΛΚΙΑΔΕΣ 0
ΒΕΡΔΙΚΟΥΣΙΑ          2
Έχοντας υπομονή στο παιχνίδι της η Βερδικούσια κατάφερε να πάρει το εκτός έδρας «τρίποντο». Στην έδρα των Χαλκιάδων κέρδισε με 2-0 χάρη σε τέρματα των Γκόγκου (84’) και Μπαρούτα (92’ με πέναλτι).
ΧΑΛΚΙΑΔΕΣ: Παπαϊωάννου, Μπύρος, Αποστολίδης, Βότσης, Αγγελάκης (70’ Αμπράσης), Κουτσόπουλος, Αντωνιάδης, Λιάπης (75’ Κουρομπίνος), Νιαβής, Βαρσάμης, Κονατσιώτης (65’ Νατσούλας).
ΒΕΡΔΙΚΟΥΣΙΑ: Γελαλής, Αβδουλάς, Παπαγεωργίου, Ιγγλέζος, Ζουρλαδάνης, Καφφές (80’ Τσέτσιλας), Σινάπαλος (70’ Μηλιώνης), Λιάλιος (70’ Νανούλης), Γκόγκος, Δήμκος Κ., Μπαρούτας.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass