ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΧΝΙΚΟ ΜΑΡΙΝΟ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗ

«Γεμίζει» η ΑΕΛ ενόψει Λεβαδειακού

* ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΙΝΤΟ. ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΟΥΡΙ

Δημοσίευση: 16 Δεκ 2009 1:50 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 12:57
Ευχάριστα μηνύματα ενόψει του αγώνα του ερχόμενου Σαββάτου που δίνει η ΑΕΛ στη Λεβαδιά με αντίπαλο τον Λεβαδειακό καθώς η ομάδα «γεμίζει» από παίκτες και ο τεχνικός Μαρίνος Ουζουνίδης θα έχει περισσότερες λύσεις ενώ μοναδικό αρνητικό γεγονός θα είναι η απουσία λόγω τιμωρίας του Νίκου Νταμπίζα (και βέβαια του τραυματία Σίμιτς).
Συγκεκριμένα ο προπονητής των «βυσσινί» για τον τελευταίο αγώνα του πρώτου γύρου θα έχει στη διάθεσή του τον Κάσας που εξέτισε την ποινή του, τον Ιγκλέσιας και τον Σερεμέτ που αποδείχθηκαν ανθεκτικοί στο ιό Η1Ν1και χθες ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα το απόγευμα δείχνοντας τη διάθεση να αγωνισθούν.
Σήμερα εκτός απροόπτου θα πάρουν μέρος στην προπόνηση με την υπόλοιπη ομάδα ενώ μάλλον θα προστεθεί και ο Φλάβιο Πίντο που αναμενόταν χθες το βράδυ στη Λάρισα και σήμερα το πρωί προτού πάει στα Δένδρα θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις.
Εκτός του Πίντο και του τερματοφύλακα Βιέρα (που έχει υπογράψει εδώ και ένα μήνα περίπου στη Λαρισινή ομάδα) η ΑΕΛ ετοιμάζεται για την τρίτη μεταγραφή του Ιανουαρίου που θα είναι ο 21χρονος Εσθονός Σαντέρ Πουρί που εκτός απροόπτου σήμερα θα ανακοινωθεί.
ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Ο ΡΕΝΤΖΙΦΟ
Η Λαρισινή ομάδα θα κάνει τρεις ακόμα μεταγραφές καθώς πληροφορίες θέλουν να κινείται για την απόκτηση δύο σέντερ φορ και ενός δεξιού ή αριστερού χαφ.
Μέχρι τώρα έχει γίνει γνωστό ότι οι «βυσσινί» ενδιαφέρονται για τον Περουβιανό σέντερ της Λέχ Πόζναν 26χρονο Χερνάν Ρεντζίφο, τον Ουρουγουανό διεθνή (18 φορές) Ρουμπέν Ολιβέιρα που έχει αγωνιστεί σε αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες και η ηλικία του (26 χρονών) θεωρείται ιδανική για μεταγραφή και τον Γάλλο παίκτη της Τουρκικής Σιβασπόρ που βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος της Τουρκίας Γιανίκ Καμανάν.
Σύμφωνα με πληροφορίες η ΑΕΛ μίλησε με τους μάνατζερ και των τριών και πιο πιθανό δείχνει να φορέσει τη φανέλα της Λαρισινής ομάδας ο Ρεντζίφο. Η ουσία είναι ότι με την έλλειψη σέντερ φορ που υπάρχει όποιος από τους τρεις απαντήσει πρώτος θα είναι και παίκτης της Λαρισινής ομάδας.
ΜΑΚΑΜΠΙ ΓΙΑ ΑΜΠΟΥΧΑΤΖΙΡΑ
Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Ισραηλινού τύπου η Μακαμπί Τελ Αβίβ ενδιαφέρεται να εντάξει στη δύναμή της τον επιθετικό των «βυσσινί» Σιμόν Αμπουχατζίρα που όμως με δηλώσεις που έχει κάνει σε εφημερίδα της χώρας του δηλώνει ευχαριστημένος από την παρουσία του στην ΑΕΛ και για την οποία εκφράζεται με τα καλύτερα λόγια.
Επίσης για τον Κάσας υπάρχει ενδιαφέρον από τον ΟΦΗ ενώ σε περίπτωση που αποκτηθεί ο Ρεντζίφο θα πρέπει να αδειάσει μια θέση ξένου παίκτη και αυτός που θα φύγει μάλλον θα είναι ο Ντέλσον.
ΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Οριστικοποιήθηκε ότι Μετίν, Βενετίδης, Μάλαρζ που συμπλήρωσαν τέσσερις κίτρινες κάρτες θα εκτίσουν την ποινή τους στον αγώνα με τον Ολυμπιακό στην 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα.
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ
Σήμερα στις 1.30 μ.μ. θα δοθεί η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου του τεχνικού της ΑΕΛ Μαρίνου Ουζουνίδη. Η συνέντευξη του προπονητή γίνεται μια μέρα νωρίτερα λόγω της απεργίας που έχει προκηρύξει για την Πέμπτη η ΕΣΗΕΑ.
ΧΘΕΣ ΡΕΠΟ
Χθες οι παίκτες της ΑΕΛ που αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο είχαν ρεπό ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν υπό τις οδηγίες του γυμναστή Χρήστου Μουρίκη και κάτω από συνεχή βροχή αλλά και το βλέμμα του τεχνικού Μαρίνου Ουζουνίδη.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass