ΠΕΤΥΧΕ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΜΟΥΖΑΚΙ ΜΕ ΣΚΟΡ 3-0

Μόνος στο... ρετιρέ ο Τύρναβος 2005

* ΕΠΑΙΞΕ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΟΔΗΓΕΙ ΤΗΝ ΚΟΥΡΣΑ * ΤΑ ΓΚΟΛ ΠΕΤΥΧΑΝ: ΚΟΚΚΙΝΟΣ (21΄), ΣΩΤΗΡΗΣ (74΄), ΜΑΓΓΟΣ (88΄ πεν.)

Δημοσίευση: 14 Δεκ 2009 2:37 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 12:55
Τη...μοναξιά της κορυφής στον 4ο όμιλο της Δ΄Εθνικής κατηγορίας απολαμβάνει από χθες το απόγευμα ο Τύρναβος 2005, ο οποίος πέρασε νικηφόρα από το Μουζάκι, κερδίζοντας την τοπική ομάδα, με σκορ 3-0.
Οι νικητές έπαιξαν κατά διαστήματα εκπληκτικό ποδόσφαιρο και στο τέλος γνώρισαν την αποθέωση από 40 περίπου φιλάθλους τους, οι οποίοι φώναζαν ρυθμικά το σύνθημα: «Νάτοι-νάτοι οι πρωταθλητές».
Παρ΄ότι από το 51΄αγωνιζόταν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Αθανασούλη, το ποδοσφαιρικό συγκρότημα του Τυρνάβου έκανε επίδειξη ισχύος και απέδειξε ότι δίκαια βρίσκεται στην κορυφή.
Σημείωσε έτσι την πέμπτη συνεχόμενη νίκη της, είναι η μοναδική αήττητη ομάδα του πρωταθλήματος και πλέον μετά τη χθεσινή της επιτυχία, δείχνει πολύ δυνατή στη μάχη της ανόδου.
Ο τεχνικός Μιχάλης Ζιώγας με τον συνεργάτη του Μιχάλη Μπίζιο πήγαν πολύ καλά «διαβασμένοι» στο Μουζάκι, υποχρεώνοντας τους γηπεδούχους να...υποκλιθούν στην ανωτερότητα του αντιπάλου τους.
Το ποδοσφαιρικό συγκρότημα του Τυρνάβου μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και αφού στο 5’ ο Κόκκινος δεν μπόρεσε να κοντρολάρει την μπάλα και να απειλήσει, στο 17’ ένα σουτ του Μάγγου έστειλε την μπάλα μόλις δίπλα από το δοκάρι. Στο 20΄ έγινε το 0-1 όταν από παράλληλη μπαλιά του Χριστοδούλου, ο Κόκκινος με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο 30’ ο Κόκκινος έκανε ένα διαγώνιο σουτ ο Μάττας απέκρουσε ενώ στη συνέχεια ο τερματοφύλακας του Μουζακίου απέκρουσε και το νέο σουτ του Κουβελά. Η ΑΕ Μουζακίου αντέδρασε και στο 39’ο Σιάτρας πρόλαβε το σουτ του Κυριακόπουλου,  ενώ στο 45’ μια κεφαλιά του Μπαϊρακτάρη αποκρούστηκε η μπάλα, σε κόρνερ.
Στην επανάληψη το Μουζακι μπήκε δυνατά και στο 51’ο Κανιούρας ανατράπηκε από τον Αθανασούλη, ο οποίος σαν τελευταίος παίκτης δέχθηκε δίκαια τη κόκκινη κάρτα. Στο 60’ ο Κανιούρας απέτυχε να κοντρολάρει την μπάλα προ του τερματοφύλακα του Τυρνάβου, χάνοντας μια καλή ευκαιρία. Η ΑΕ Μουζακίου προσπάθησε με μεγάλες μπαλιές να φτάσει στην ισοφάριση κάτι που δεν το κατόρθωσε στη καλοστημένη άμυνα των φιλοξενουμένων. Οι φιλοξενούμενοι βρήκαν διαδρόμους στην αντεπίθεση και στο 74’ ο Κουρδής βρήκε  τον Σωτήρη μέσα στη περιοχή, ο οποίος με πλασέ έκανε το 0-2.
Στο 86΄ με σουτ ο  Κανιούρας  έστειλε την μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι .
Λίγο πριν το φινάλε, στο 88’ ο εξαιρετικός χθες Χριστοδούλου ανατράπηκε μέσα στη περιοχή από τον Μάττα και στο πέναλτι που καταλογίστηκε ο Μάγγος έκανε το 0-3.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜAΔΩΝ
ΑΕ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ: Μάττας, Μπαντής, Σιώμος, Ρόμπος, Μπαιρακτάρης, Γιαννούλας ( 53’ Παπαδημητρίου), Αναστασίου, Κυριακόπουλος, Κανιούρας, Ρόβας, Μαυρομμάτης (68’ Κίσσας)
ΤΥΡΝΑΒΟΣ- Καραναστάσης, Αθανασούλης, Τσορμπατζίδης, Σιάτρας, Γεωργαντζάς (85’ Κοντοθανάσης), Κουρδής, Κόκκινος (65’ Σωτήρης), Μάγγος, Κουβελάς (77’ Σκούπρας), Γρηγορίου, Χριστοδούλου.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass