ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΜΑΤΣ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟ – ΟΛΥΜΠΙΑ ΣΤΗ ΝΕΑΠΟΛΗ (17.00)

Στην έδρα του θέλει να είναι... «Κολοσσός»

ΚΑΛΑΦΑΤΑΚΗΣ: «Η ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ»

Δημοσίευση: 12 Δεκ 2009 2:16 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 12:55
 Πραγματικός… Κολοσσός θέλει να αποδειχθεί στην έδρα του ο Γυμναστικός – Ολύμπια. Η φρέσκια και ενιαία λαρισινή ομάδα μπάσκετ της Α1 αντιμετωπίζει σήμερα τη Ρόδο στο κλειστό της Νεάπολης για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Μέχρι στιγμής έχει μόνο μια ήττα από τον ΠΑΟ στη Νεάπολη και δύο νίκες. Αυτό που ζητάει λοιπόν είναι ακόμα μια επιτυχία που θα δώσει άλλο αέρα για τη δύσκολη συνέχεια (μην ξεχνάμε πως ακολουθεί και το ματς με την Καβάλα). Μικροπροβλήματα υπάρχουν καθώς ο Αλιέβας πονάει στη μέση (θα κάνει ένεση για να παίξει), ενώ οι Ντέιβιν Γκριν και Κρις Μάσι έχουν κάποιες μικροενοχλήσεις. Ωστόσο όλοι τους αναμένεται να προσφέρουν κανονικά τις υπηρεσίες σε αυτό το κρίσιμο ματς.
Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ
Για το συγκεκριμένο παιχνίδι μίλησε ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Καλαφατάκης σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε χθες σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης. Ο Κρητικός τεχνικός είπε: «Ο Κολοσσός είναι μια από τις ευχάριστες περσινές εκπλήξεις του πρωταθλήματος. Είναι μια ομάδα σωστά δομημένη και με καλή λειτουργία. Μέχρι στιγμής έρχεται με τέσσερις νίκες στη Λάρισα. Για εμάς η νίκη είναι μονόδρομος. Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα. Σεβόμαστε τον αντίπαλο, και αν είμαστε σοβαροί τότε θα τα καταφέρουμε» είπε και συνέχισε αναφερόμενος στη στήριξη του κόσμου: «ο αγώνας θα είναι μια καλή ευκαιρία για τον κόσμο να έρθει πιο κοντά στην ομάδα που εκπροσωπεί την πόλη της Λάρισας. Ας έρθει να μας στηρίξει και να απολαύσει το θέαμα που προσφέρουμε. Τον έχουμε πραγματικά μεγάλη ανάγκη και αυτό πρέπει να το καταλάβουν όλοι».
Η ΠΕΡΣΙΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΝΙΑ ΝΙΚΕΣ
Κάνοντας μια πρόβλεψη για το πόσες νίκες θα φέρουν τη φετινή σωτηρία στις ομάδες που παλεύουν για την παραμονή ο Καλαφατάκης τόνισε πως οι οκτώ θα είναι καλές. Όμως είπε πως επειδή ήδη υπάρχουν κάποιες άσχημες διαφορές (με ΑΕΚ και Ηλυσιακό) τότε για τη Λάρισα οι εννιά θα είναι καλύτερες. «Πέρυσι έγινε κάτι που είχε να γίνει 15 χρόνια. Η σωτηρία κρίθηκε στις έξι νίκες όμως τα πράγματα άλλαξαν πολύ» επισήμανε.
Βέβαια δεν ξέχασε να υπογραμμίσει το γεγονός πως μέχρι τώρα η Λάρισα δεν έχει κάνει άσχημη ήττα και αυτό είναι το θετικό. «Αν συνεχίσουμε με συσπείρωση τότε δεν θα έχουμε πρόβλημα. Έχουμε πολύ καλό κλίμα στα αποδυτήρια και αυτό σιγά – σιγά βγαίνει στο γήπεδο. Όσο περνάει ο καιρός θα είμαστε καλύτεροι».
Γνωστός ο Καλαφατάκης για την αδυναμία του στους Έλληνες παίκτες μιλώντας για αυτούς είπε: «Περιμένουμε πολλά από αυτούς τόσο στο ματς με τη Ρόδο όσο και γενικότερα. Βέβαια αυτό που μας λείπει περισσότερα απ΄ όλα είναι ο Leader (ο ηγέτης δηλαδή) που θα δώσει αέρα στην ομάδα. Αυτόν έχουμε περισσότερη ανάγκη.
ΜΟΙΡΑΣΑΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ
Εν τω μεταξύ χθες αντιπροσωπεία παικτών βρέθηκε σε σχολείο της πόλης όπου μοίρασε εισιτήρια σε μαθητές. Αυτό γίνεται για δεύτερη συνεχόμενη φορά και η ομάδα δείχνει πως σιγά – σιγά οργανώνεται σε αρκετά θέματα. Αυτό που μένει πλέον είναι να το αναγνωρίσει και ο κόσμος και το κλειστό στη Νεάπολη να αρχίσει να γίνεται ολοένα και πιο ζεστό. Άλλωστε κανείς δεν πρέπει να ξεχνάει πως το μπάσκετ έχει δώσει πολλές χαρές στους φιλάθλους.
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΣΗΜΕΡΑ
Αγίου Θωμά 17.00 ΓΣ Αμαρουσίου – Πανιώνιος Σχινάς, Αφεντουλίδης, Μητσόπουλος (Τασούλας) Αλεξάνδρειο 19.30 Άρης – ΓΣ Περιστερίου Παπαδημητρίου, Γκόντας, Παφίλης (Τσούλης)
Πανελληνίου 15.00 Πανελλήνιος – ΑΕΚ Σπυρίδωνος, Γκούμας, Παπαγιώτου (Ορφανός)
ΕΑΚ Νεάπολης 17.00 Γυμναστκός/Ολύμπια– ΑΟ Κολοσσός Ρόδου Αναστόπουλος, Παπαπέτρου, Σταματόπουλος (Γκανάτσιος)
ΣΕΦ 19.00 Ολυμπιακός – ΑΣ Τρίκαλα 2000 Χριστοδούλου, Ταβουλαρέας, Πουρσανίδης Γ. (Ιωάννου)
ΑΥΡΙΟ
ΔΑΚ Καλαμίτσας 15.00 ΕΚ Καβάλας – Παναθηναϊκός ΑΟ Τανατζής, Φούφης, Μαγκλογιάννης (Τσανίδης)
ΠΑΟΚ 19.00 ΠΑΟΚ - Ηλυσιακός ΑΟ Μουζάκης, Κορομηλάς, Ξεκινάκης (Σιμητόπουλος)
 
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1 Ολυμπιακός            12
2 Παναθηναϊκός         11
3 Περιστέρι     10
4 Πανελλήνιος            10
5 Κολοσσός 10
6 Μαρούσι      10
7 Πανιώνιος   9
8 ΑΕΚ             8
9 Τρίκαλα 2000         8
10 Γυμναστικός - Ολύμπια  8
11 Άρης          8
12 Καβάλα     8
13 ΠΑΟΚ       7
14 Ηλυσιακός            7
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass