ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΓΙΑ ΔΟΚΙΜΗ Ο 21ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥΡΙ

Με ένα όνειρο... εσθονικό

ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΗΝ «Ε» ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΤΟΥ

Δημοσίευση: 08 Δεκ 2009 2:27 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 12:53
Έληξε το συμβόλαιό του με τη Λεβάντια Ταλίν και είπε να δοκιμάσει την τύχη του στο εξωτερικό. Η Εσθονία μπορεί να μην είναι τόσο γνωστή (για την ακρίβεια καθόλου) για την «παραγωγή» ποδοσφαιριστών όμως ο Σαντέρ Πουρί είπε να πάει λίγο κόντρα στην παράδοση. Γι΄ αυτό και ήρθε στη Λάρισα. Σήμερα ο 21χρονος επιθετικός θα πάει στα Δένδρα όπου θα δοκιμαστεί από τον Μαρίνο Ουζουνίδη και αν πείσει για την αξία του, τότε θα μείνει. Ο Πουρί θα μείνει στη θεσσαλική πρωτεύουσα ως την Παρασκευή ενώ το Σάββατο θα αναχωρήσει για το Λονδίνο εκεί όπου βρίσκεται η κοπέλα του για σπουδές.
Χθες βράδυ η «Ε» επισκέφτηκε τον παίκτη και σας μεταφέρει μερικές σκέψεις του:
* Όλοι γνωρίζουν πως είναι δύσκολο για έναν Εσθονό να παίξει στο εξωτερικό. Εσένα τι σε κάνει να πιστεύεις πως θα τα καταφέρεις;
- Είναι όντως δύσκολο για την Εσθονία να βγάλει ποδοσφαιριστές αφού η λίγκα δεν είναι τόσο δυνατή. Εγώ απλά θεωρώ πως αξίζω μια ευκαιρία και η Λάρισα είναι μια πολύ καλή περίπτωση για εμένα.
* Γνωρίζεις κάποια πράγματα για την Ελλάδα και τη Λάρισα;
- Ναι ξέρω πως έχει πάρει πρωτάθλημα στο παρελθόν η ομάδα και πως έχει πολλούς φιλάθλους. Επίσης ξέρω τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό όπως και την πορεία της Εθνικής σας ομάδας. Από παίκτες δεν θυμάμαι πολλά ονόματα.
* Πρόσφατα γράφτηκε από εφημερίδα της Σκοτίας πως η Σέλτικ σε θέλει και προσφέρει 100.000 λίρες για την απόκτησή σου. Ξέρεις κάτι γι΄ αυτό;
- Να σου πω την αλήθεια, όχι δεν ξέρω προς το παρόν κάτι. Θα δούμε στη συνέχεια αν ισχύει. Τώρα εγώ έχω ένα όνειρο και αυτό είναι να βρω θέση σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα όπως αυτό της Ελλάδας. Ελπίζω να τα καταφέρω στη Λάρισα. Αυτό κοιτάω αυτή τη στιγμή.
* Παρά το γεγονός πως είσαι μικρός στην ηλικία έχει αρκετούς τίτλους στη χώρα σου και είσαι μέλος της Εθνικής ομάδας. Τι σε κάνει να ψάχνεις και εκτός Εσθονίας;
- Θέλω να κάνω ένα βήμα παραπάνω σαν ποδοσφαιριστής. Αυτό είναι που με κάνει να προσπαθώ συνέχεια. Οι συμμετοχές με την Εθνική ομάδα και οι τίτλοι με τη Λεβάντια μου δίνουν εμπειρία και δύναμη για την προσπάθειά μου.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΣΚΕΨΕΩΝ...
Ο Πουρί γεννήθηκε στην πόλη Ταρτού. Παρά το γεγονός όμως πως η συγκεκριμένη πόλη είναι γνωστή για τα Πανεπιστήμιά της και χαρακτηρίζεται ως η πόλη των... σκέψεων ο Πουρί προτίμησε τη δράση. Το 2004 και σε ηλικία μόλις 16 ετών τον ξεχώρισε η Λεβάντια Ταλίν. Από τότε ανήκει σε αυτήν και μόνο το 2007 δόθηκε δανεικός στην Τουλεβίκ, ενώ από το 2008 είναι διεθνής με την Εθνική της χώρας του έχοντας ήδη κάνει 17 εμφανίσεις και σκοράροντας 2 φορές.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass