ΣΗΜΕΡΑ Η Α.Ε.Λ. ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗ 13η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ (19.00 NOVA)

Κόντρα σε Π.Α.Ο.Κ. και κόπωση...

* ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗ ΝΤΕΛΣΟΝ ΚΑΙ ΒΕΝΕΤΙΔΗΣ

Δημοσίευση: 05 Δεκ 2009 1:44 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 12:53
Αγωνιστικών υποχρεώσεων συνέχεια για την Α.Ε.Λ. και για τρίτη φορά μέσα σε μια βδομάδα, καθώς αντιμετωπίζει στη Θεσσαλονίκη τον Π.Α.Ο.Κ. (7 μ.μ., NOVA) στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα, με στόχο να πάρει θετικό αποτέλεσμα που θα την επιτρέψει να αισιοδοξεί για καλύτερη αγωνιστική συνέχεια, ενώ παράλληλα θα ξεφύγει ακόμα περισσότερο από τη ζώνη του υποβιβασμού. 
Συγκεκριμένα, η λαρισινή ομάδα, έχοντας παίξει δύο παιχνίδια την περασμένη Κυριακή με αντίπαλο την Καβάλα στο Αλκαζάρ (1-0) και την περασμένη Τετάρτη στην Κρήτη με τον Εργοτέλη (0-0), αντιμετωπίζει σήμερα τον Π.Α.Ο.Κ. σ’ έναν αγώνα όπου θα αντιμετωπίσει την τρίτη ομάδα του βαθμολογικού πίνακα, αλλά και την κόπωση από τα προηγούμενα παιχνίδια (ο αντίπαλός της έδωσε το τελευταίο παιχνίδι το περασμένο Σάββατο στο Ο.Α.Κ.Α. με αντίπαλο την Α.Ε.Κ., όπου έχασε με 1-0, και είναι σαφώς πιο ξεκούραστος), που ίσως αναγκάσουν τον τεχνικό, Μαρίνο Ουζουνίδη, να διαφοροποιήσει την ομάδα.
Το ευχάριστο είναι ότι ο Ουζουνίδης θα έχει στη διάθεσή του δύο παίκτες που είναι πολύ ξεκούραστοι, αλλά προέρχονται από τραυματισμό, τον Βενετίδη και τον Ντέλσον, που δεν αγωνίσθηκαν στους δύο προηγούμενους αγώνες.
Στη χθεσινή προπόνηση ο Ουζουνίδης δεν έδειξε τίποτα από το σχήμα που σκέφτεται να ξεκινήσει σήμερα ούτε μίλησε στους παίκτες κάτι που θα κάνει λογικά σήμερα το πρωί στο ξενοδοχείο «Grand» της Θεσσαλονίκης, όπου κατέλυσε η ομάδα από χθες το βράδυ.
Πιθανόν κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Μάλαρτζ στην άμυνα, που στα τελευταία δύο παιχνίδια δεν έχει δεχθεί τέρμα θα παίξουν δεξιά ο Μπουκουβάλας, σέντερ μπακ ο Νταμπίζας με τον Μελίσση και αριστερά ο Κατσιαρός.
Αμυντικά χαφ θα είναι ο Ιγγλέσιας με τον Ρομέου, χωρίς να αποκλείεται η συμμετοχή του Κυριακίδη και πιο μπροστά θα είναι ο Τουάμα (αριστερά), Μετίν (στο κέντρο), Αμπουχατζίρα (δεξια) και στην κορυφή ο Κάσας.   
Χθες το πρωί, στα Δένδρα, οι παίκτες της Α.Ε.Λ. έκαναν χαλάρωμα αυτοί που αγωνίσθηκαν με τον Εργοτέλη και έκαναν λίγες πάσες, ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά.
Στην αποστολή που αναχώρησε χθες για τη Θεσσαλονίκη δεν συμπεριλήφθηκε ο Σίμιτς, που έχει υποβληθεί σε εγχείρηση στο αριστερό πόδι του και ο Ααράμπ, που προσβλήθηκε εκ νέου από ίωση.
Εκτός των προαναφερομένων είναι ακόμα στην αποστολή οι Σέρεμετ, Τριποτσέρης, Βενετίδης, Βλασόπουλος, Ντέλσον, Γιαννακόπουλος και Σιατραβάνης.
Ο Π.Α.Ο.Κ.
Ολοκληρώθηκε χθες η προετοιμασία του Π.Α.Ο.Κ., με προπόνηση που έγινε στην Τούμπα. Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε και η αποστολή για τον αγώνα με τη Λάρισα. Οι παίκτες που επέλεξε ο Φερνάντο Σάντος είναι οι Χαλκιάς, Κουτζαβασίλης, Αμπουμπακάρι, Τσιρίλο, Κοντρέρας, Ιβιτς, Λίνο, Μουν, Μουσλίμοβιτς, Σαβίνι, Σνάουτσνερ, Βιεϊρίνια, Βιτόλο, Αραμπατζής, Κουτσιανικούλης, Μαλεζάς, Παπάζογλου, Φωτάκης.
Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Ο Κωνσταντίνος Παπασταμάτης, του Συνδέσμου Αθηνών, θα διευθύνει τη σημερινή αναμέτρηση και βοηθοί του θα είναι οι κ. Τρύφων και Καρατζίκας του Σ.Δ.Π. Δράμας και Αθηνών, αντίστοιχα, ενώ τέταρτος ορίστηκε ο Ναθαναήλ Χαραλαμπίδης, του Συνδέσμου Καβάλας.
ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Στην Ξάνθη δοκιμάζεται σήμερα ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός και το έργο των πρωταθλητών θεωρείται δύσκολο, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής, με την οποία συνεχίζεται το πρωτάθλημα ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκα. Οι «ερυθρόλευκοι» χρειάζονται τη νίκη έτσι ώστε να έχει αντίκρισμα η επικράτηση στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ενώ οι «ακρίτες» θα βασιστούν στην αμυντική λειτουργία και τον παράγοντα έδρα.
Παράλληλα, η ΑΕΚ που διανύει μία από τις δυσκολότερες χρονιές των τελευταίων ετών, φιλοξενείται από τον ανεβασμένο Πανιώνιο, την ώρα που άπαντες στο «στρατόπεδο» της Ένωσης, αναμένουν τις διοικητικές εξελίξεις. Οι «κυανέρυθροι» θέλουν τη νίκη για να παραμείνουν σε τροχιά Ευρώπης, ενώ οι παίκτες του Ντούσαν Μπάγεβιτς, θα επιδιώξουν να πάρουν θετικό αποτέλεσμα για να συνέλθουν μετά την ήττα από την Εβερτον και τον αποκλεισμό από το Γιουρόπα Λιγκ.
Επίσης, ο Παναθηναϊκός που μετρά τρεις αγώνες χωρίς νίκη, θέλει να επανέλθει στις επιτυχίες και υποδεχόμενος τον Ατρόμητο είναι το φαβορί για την κατάκτηση των τριών βαθμών.
Τέλος, ανοικτές σε κάθε αποτέλεσμα, είναι οι αναμετρήσεις Λεβαδειακός-Αρης, Πανθρακικός-Αστέρας Τρίπολης, ΠΑΣ Γιάννινα-Ηρακλής και Εργοτέλης-Καβάλα.
Το πρόγραμμα και η βαθμολογία, έχουν ως εξής:
ΣΗΜΕΡΑ
16:45 Λεβαδειακός-Άρης ΣΚΑΪ
19:00 ΠΑΟΚ-Λάρισα NOVA
19:00 Ξάνθη-Ολυμπιακός ΝΕΤ
ΑΥΡΙΟ
14:30 Πανθρακικός-Αστέρας-Τρίπολης NOVA
14:30 ΠΑΣ Γιάννινα-Ηρακλής NOVA
16:45 Εργοτέλης-Καβάλα NOVA
16:45 Παναθηναϊκός-Ατρόμητος NOVA
19:00 Πανιώνιος-ΑΕΚ NOVA
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Ολυμπιακός      21-6 30
2. Παναθηναϊκός 21-8 29
3. ΠΑΟΚ     16-8 21
4. Καβάλα   13-10          18
5. Πανιώνιος         16-13          18
6. ΑΕΚ        15-13          18
7. Εργοτέλης          17-12          18
8. Αστέρας Τρ.     14-14          16
9. Άρης       12-13 16
10. Λάρισα 12-16          14
11 . Ξάνθη   7-10 14
12. Ατρόμητος      13-13          13
13. Ηρακλής         10-15          12
14. ΠΑΣ Γιάννινα 11-17          11
15. Λεβαδειακός   8-18 11
16. Πανθρακικός 7-27 1
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass