ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΟ ΚΑΣΤΡΑΚΙ (15:00)

Κρίσιμο παιχνίδι για τον Απόλλωνα Λάρισας

*ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005, Α.Σ. ΠΥΡΓΕΤΟΥ, Π.Σ. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Δημοσίευση: 28 Νοε 2009 22:25 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 12:50
Με τα παιχνίδια της 10ης αγωνιστικής συνεχίζεται σήμερα το πρωτάθλημα της Δ΄Εθνικής κατηγορίας και στον 4ο όμιλο, όπου υπάρχει το λαρισινό ενδιαφέρον, μόνο ο Απόλλωνας αγωνίζεται στο γηπεδό του.
Αντίπαλός του, λοιπόν, στις 3 το απόγευμα θα είναι ο Εθνικός Βράχος Καστρακίου, μια ομάδα που θέλει μεγάλη προσοχή γιατί αναζητεί βαθμούς, προκειμένου να αναρριχηθεί βαθμολογικά.
Δύσκολες αποστολές θα έχουν εκτός έδρας ο Τύρναβος 2005, που αγωνίζεται στο Διμήνι με τον Ιάσονα, ο Α.Σ. Πυργετού που παίζει στο Λιανοκλάδι με τον Αγρότη και η Π.Σ. Ελασσόνας η οποία αγωνίζεται στο Καρπενήσι με το Βελούχι.
Αναλυτικά τα νέα από τις τέσσερις λαρισινές ομάδες, έχουν ως ακολούθως:
Ο ΑΠΟΛΛΩΝ Λ.
Αποφασισμένος να κατακτήσει εύκολα ή δύσκολα το…τρίποντο για να ατενίζει με περισσότερη αισιοδοξία τη συνέχεια του πρωταθλήματος, ο Απόλλων Λάρισας υποδέχεται στη Φιλιππούπολη το Καστράκι.
Ο τεχνικός Νίκος Αργυρούλης με τον συνεργάτη του Γιώργο Κεραμάρη όλη την εβδομάδα προσπάθησαν να ανεβάσουν το ηθικό των παικτών και τους ζήτησαν να έχουν υπομονή και επιμονή στο παιχνίδι τους, για να πάρουν το ποθητό αποτέλεσμα.
Σίγουρα η τρικαλινή ομάδα είναι αρκετά επικίνδυνη, όμως οι νεαροί παίκτες εάν αποδώσουν σύμφωνα με τις πραγματικές τους δυνατότητες τότε δεν έχουν να φοβηθούν κανέναν αντίπαλο.
Από αγωνιστικής πλευράς, τα προβλήματα εντοπίζονται στον μόνιμα τραυματία Νάστα και στον Αρχοντή, που δεν είναι 100% έτοιμος μετά την ίωση που τον ταλαιπώρησε (σ.σ. ίωση ταλαιπωρεί και τον Νίκο Αργυρούλη).
Αντίθετα επανέρχεται ο Ιορδανίδης που ήταν ευδιάθετος στο φιλικό με την ΑΕΛ και μακάρι σήμερα να βρει δίχτυα.
*Την αναμέτρηση θα διευθύνουν οι κ. Τρέβλας Π., Μαυρόπουλος Α., Παρασίου Σ.
(Ημαθίας), ενώ παρατηρητής ορίσθηκε ο κ. Κουτσόπουλος Δ. (Καρδίτσας).
Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005
Στο Διμήνι θα αγωνισθεί ο Τύρναβος 2005 και ασφαλώς έχει τις δυνατότητες να πετύχει τον στόχο του, αρκεί να μην δει υπεροπτικά τον αντίπαλό του.
Χαρακτηριστικές είναι και οι δηλώσεις του συνεργάτη του Μιχάλη Ζιώγα του Μιχάλη Μπίζιου, ο οποίος επισήμανε τα εξής: «Πρόκειται για ένα παιχνίδι που ίσως κρύβει πολλές παγίδες και εμείς οφείλουμε να είμαστε σοβαροί και πειθαρχημένοι, για να μην έχουμε προβλήματα.
Μετά τη γνωστοποίηση από την ΕΠΟ ότι υποβιβάζονται τέσσερις ομάδες και αυτές που βρίσκονται χαμηλά, έχουν ένα κίνητρο για τη σωτηρία.
Εμείς δεν πρέπει να υποτιμήσουμε τον αντίπαλό μας και να παίξουμε με πάθος καθ΄ όλη τη διάρκεια, έχοντας τη σκέψη στο παιχνίδι και μόνο σε αυτό.
Εύκολα παιχνίδια και αντίπαλοι δεν θα υπάρχουν πλέον και σε όλα τα ματς εάν δεν προσπαθήσεις δεν κερδίζεις με τα λόγια».
Στον αγωνιστικό τομέα, επανέρχεται ο Κουρούμαλος που δεν έπαιξε στο Καστράκι λόγω ίωσης, ενώ δεν υπολογίζεται ο τιμωρημένος γκολκίπερ Κιόρογλου.
Στην αποστολή ο τεχνικός Μιχάλης Ζιώγας με τον συνεργάτη του Μιχάλη Μπίζιο, συμπεριέλαβαν τους παρακάτω ποδοσφαιριστές: Καραναστάση, Τάσο Κουρδή, Σιάτρα, Αθανασούλη, Καββαδία, Τζορμπατζίδη, Γεωργατζιά, Γιώργο Κουρδή, Μάγγο, Κοντοθανάση, Γρηγορίου, Λιούσκα, Σωτήρη, Κουβελά, Κόκκινο, Κώστα Σκούπρα, Βασίλη Σκούπρα, Κουρούμαλο, Χριστοδούλου, Νάτση και Ιωαννίδη
*Τον αγώνα θα διευθύνουν οι κ.Τάτσης Κ., Ιωακειμίδης Κ., Περιβόλης Π. (Μακεδονίας), ενώ παρατηρητής θα είναι ο κ.Σκούρας Π. (Φθιώτιδας).
Ο Α.Σ. ΠΥΡΓΕΤΟΥ
Με συγκρατημένη αισιοδοξία και στόχο να κατακτήσει τους τρεις βαθμούς, ο Α.Σ. Πυργετού δοκιμάζεται στο Λιανοκλάδι, κόντρα στον τοπικό Αγρότη.
Είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι, καθώς οι γηπεδούχοι διαθέτουν μια σκληρή έδρα και παράλληλα θέλουν ένα θετικό αποτέλεσμα για να βελτιώσουν τη βαθμολογική τους κατάσταση.
Αυτό το γνωρίζουν καλά οι παίκτες της λαρισινής ομάδας που έχουν ανεβασμένη ψυχολογία, μετά τις διαδοχικές νίκες με αντίπαλο το Βελούχι (πρωτάθλημα) και τον Οικονόμο Τσαριτσάνης (κύπελλο).
Αυτή τη φορά το παιχνίδι θα είναι ακόμη πιο δύσκολο και χρειάζεται υπερπροσπάθεια, προκειμένου οι φιλοξενούμενοι να φτάσουν στην επιτυχία.
Χθες η ομάδα προπονήθηκε χαλαρά σε γήπεδο κοντά στα Λουτρά Υπάτης (σ.σ. στην Σπερχειάδα), όπου κατέλυσε η αποστολή για το σημερινό παιχνίδι.
Αγωνιστικά, ο Αποστόλης Στύλος ο οποίος παραμένει τραυματίας δεν θα μπορέσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του, όπως και οι επίσης τραυματίες το τελευταίο διάστημα Μπρέλλας και Φιλιππούλης.
Ο Παπαβασιλείου συμπεριλήφθηκε μεν στην αποστολή, όμως έχει ταλαιπωρηθεί λόγω ίωσης και μάλλον δεν θα τον ξεκινήσει στην αρχική ενδεκάδα ο Κατερινιώτης τεχνικός.
Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής παρουσιάστηκε και με το νεαρό Αντωνόπουλο που είναι άρρωστος με ίωση. Αντίθετα, επανέρχονται οι Μπαντάς, Σαββίδης που εξέτισαν τις ποινές, ενώ και ο Γκικούδης που είχε στη μέση ενοχλήσεις από πρόσκρουσή του στο δοκάρι στον αγώνα κυπέλλου με τον Οικονόμο, χθες έδειξε ότι δεν είναι τελικά κάτι το σοβαρό, προπονήθηκε κανονικά και θα υπερασπίσει σήμερα την εστία του Πυργετού.
Στην αποστολή ο Νίκος Ζαλίκας, συμπεριέλαβε τους παρακάτω ποδοσφαιριστές: Γκικούδη, Αγριόδημο, Γκουγκούδη, Σιδηρόπουλο, Μπαντά, Πότση, Μυστακίδη, Στούμπο, Τάτση, Τσιρογιάννη, Βελετάνη, Κυπαρίσση, Σαββίδη, Κοτούμπα, Μπασδέκη, Ζαφειρίου, Ρεντόπουλο, Πολύζο, Παπαβασιλείου και Τριτάρη.
*Διαιτητές θα είναι οι κ. Φώτης Σ., Καμπούρης Β., Πισχίνας Χ. (Εύβοιας) και παρατηρητής ο κ. Παλάσης Π. (Θεσσαλίας).
Η Π.Σ. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ
Πανέτοιμοι τόσο αγωνιστικά όσο και ψυχολογικά είναι οι ποδοσφαιριστές της Π.Σ. Ελασσόνας, που από χθες βρίσκονται στο Καρπενήσι για τη σημερινή συνάντηση με το Βελούχι.
Ένα παιχνίδι στο οποίο η ελασσονίτικη ομάδα θα προσπαθήσει να κατακτήσει γιατί όχι ακόμη και τη νίκη, ανεβαίνοντας ίσως ακόμη πιο ψηλά εάν την ευνοήσουν παράλληλα και τα αποτελέσματα άλλων παιχνιδιών.
Προβλήματα δεν αναφέρθηκαν και έτσι ο τεχνικός Χρήστος Γκάτας, θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.
Σε δηλώσεις του δε λίγο πριν αναχωρήσει η αποστολή για την πρωτεύουσα της Ευρυτανίας, τόνισε τα εξής: «Είναι ένα εκτός έδρας παιχνίδι, απέναντι σε μια ομάδα που παρουσιάζεται   δυνατή στην έδρα της. Ωστόσο κι εμείς βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση και πιστεύω ότι με την ανάλογη προσοχή και αυτοσυγκέντρωση που θα έχουμε στον αγωνιστικό χώρο, θα διεκδικήσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».
Ετοιμοπόλεμοι είναι οι παρακάτω 20 ποδοσφαιριστές, που ταξίδεψαν για το ορεινό Καρπενήσι: Νούσιας, Γούπος, Θανάσης, Γεωργούλης, Γιοβανόπουλος, Φώλλας, Φλώρος, Τιούτιος, Νάνος, Κοντοδήμος, Αρσένης, Πρακατές, Παγκαρλιώτας, Τζιόλας, Ταχτιντής, Τζίκας, Καπρινιώτης, Αναστασιάδης, Πούτας, Βάλλας.
Στο Βελούχι επανέρχεται ο Μπακαλίδης που εξέτισε την ποινή του και αποτελεί τον κινητήριο μοχλό της καρπενησιώτικης ομάδας, στον χώρο της επίθεσης»
*Τον αγώνα θα διευθύνουν οι κ.Γραμματικόπουλος Ι., Σαρρής Ζ., Παπαχρήστος Σ. (Αχαΐας), ενώ παρατηρητής θα είναι ο κ. Στάθης Α. (Καρδίτσας).
ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
 (10η αγ.-15:00)
Αστέρας Ιτέας - ΑΟ Καρδίτσας
Μετέωρα -Ν. Αγχίαλος
Λιανοκλάδι - Πυργετός
Μουζάκι - Λαμία
Βελούχι - Ελασσόνα
Απόλλων Λ.- Καστράκι
Διμήνι – Τύρναβος 2005
*Ρεπό έχει ο Ατρόμητος Σπερχειάδος
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (Σε 9 αγώνες)
ΑΟ Καρδίτσας           15-5    20
------------------------------------------------------
Ν Αγχίαλος    15-5    19
Λαμία 15-7    19
Τύρναβος       2005   15-7    18
Πυργετός        14-9    15
Ελασσόνα      10-6    14
Μετέωρα        17-12 12
Βελούχι           8-13    10
Λιανοκλάδι     9-7      10
Απόλλων       Λ         8-9      9
Σπερχειάδα    10-13 9
------------------------------------------------------
Μουζάκι          4-10    8
Καστράκι        3-9      5
ΑΕ Διμηνίου   6-22    3
Αστέρας Ιτέας            4-21    2
* Τύρναβος 2005, Απόλλων Λάρισας, Βελούχι, Αγρότης Λιανοκλαδίου, Αστέρας Ιτέας, Πυργετός, Ελασσόνα, Καστράκι και Ιάσων Δημηνίου, έχουν κάνει το ρεπό τους.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass