Η ΤΑΧΙΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΒΕΡΔΙΚΟΥΣΙΑΣ ΣΥΝΕΤΡΙΨΕ ΜΕ 5-2 ΤΟΝ ΣΜΟΛΙΚΑ

Σάρωσε τη Φαλάνη η Προοδευτική

Δημοσίευση: 23 Νοε 2009 2:57 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 12:47
Η μεγάλη νίκη της Προοδευτικής Βερδικούσιας μέσα στη Φαλάνη επί του Σμόλικα με 5-2 ξεχώρισε από τα χθεσινά αποτελέσματα της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 Ερασιτεχνικής κατηγορίας. Οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι του αντιπάλου τους και έδωσαν στη νίκη τους διαστάσεις θριάμβου έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Γκόγκο που πέτυχε τα τέσσερα από τα πέντε τέρματα.
Ο πρωτοπόρος Ηρακλής Χάλκης συνέχισε αήττητος την πορεία του κερδίζοντας αυτή τη φορά τον Κερυανό Παραποτάμου με 4-2, ενώ στο Δαμάσι ο δεύτερος του βαθμολογικού πίνακα Δαμασιακός επιβλήθηκε του μαχητικού Μ. Αλεξάνδρου Χαλκιάδων με 3-1.
Πήρε φόρα ο Αετός Αμυγδαλέας ο οποίος πρόσθεσε ένα ακόμη τρίποντο στο ενεργητικό του κερδίζοντας αυτή τη φορά τον Ολύμπου Λάρισας με 2-0, ενώ στο Καλοχώρι ο ουραγός Ατρόμητος αν και προηγήθηκε δύο φορές στο σκορ δεν μπόρεσε τελικά να φύγει νικητής και υποχρεώθηκε σε ήττα από την Αναγέννηση με 3-2.
Στο 0-0 «κόλλησαν» Πελασγιώτιδα και Λαρισαϊκός με τους γηπεδούχους να τα βάζουν με την ατυχία τους αφού έχασαν πολλές ευκαιρίες, ενώ ισόπαλα έληξαν επίσης και τα παιχνίδια σε Αμπελόκηπους και Θεσσαλικό (2-2).
 
ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Αμυγδαλέα - Όλυμπος Λάρ. 2-0
Δαμασιακός – Χαλκιάδες                3-1
Πελασγιώτιδα – Λαρισαϊκός 0-0
Ηρακλής Χάλκης – Παραπόταμος 4-2
Αμπελόκηποι – Δευκαλίων   2-2
Σμόλικας – Βερδικούσια       2-5
Καλοχώρι - Άγ. Ανάργυροι   3-2
Θύελλα Λάρ. - Τοξότης Λάρ. 2-2
 
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Χάλκη         28-7 23
Δαμασιακός        21-13         18
Βερδικούσια        27-17         17
Αμυγδαλέα 19-13         17
Καλοχώρι 18-20         16
Λαρισαϊκός          13-7          15
Δευκαλίων 17-10         15
Παραπόταμος     16-23         12
Όλυμπος Λ.                  12-11         11
Τοξότης     12-18        10
Χαλκιάδες 12-14         8
Πελασγιώτιδα     9-20 8
Θύελλα       18-19         8
Σμόλικας    14-19         7
Αμπελόκηποι      8-19 6
Άγ. Ανάργυροι    13-28         4
 
Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Καλοχώρι - Αμυγδαλέα
Όλυμπος Λ. - Σμόλικας
Αγ. Ανάργυροι - Αμπελόκηποι
Βερδικούσια - Θύελλα Λ.
Κρανιά - Δαμάσι
Τοξότης - Χάλκη
Χαλκιάδες - Πελασγιώτιδα
Παραπόταμος - Λαρισαϊκός
 
Αναλυτικά τα χθεσινά παιχνίδια:
 
ΧΑΛΚΗ      4
ΠΑΡΑΠΟΤΑΜΟΣ         2
Αήττητος συνεχίζει την πορεία του ο Ηρακλής Χάλκης αφού ούτε ο Κεραυνός Παραποτάμου κατάφερε να σταθεί εμπόδιο στο δρόμο του αν και κατέβαλε σθεναρή αντίσταση.
Η ομάδα του Γιάννη Μπουρνάκα χωρίς να αποδώσει σύμφωνα με τις δυνατότητές της προηγήθηκε στο 37’ με τον Χαρούλη ενώ στο 43΄ο Καλούσης με βολέ από το χώρο της μεσαίας γραμμής διπλασίασε τα τέρματα των «κυανολεύκων».
Στο 55’ ο Σιούτας είχε ένα δοκάρι ενώ στο 60’ ο Μπιτσαράς μείωσε σε 2-1 και το παιχνίδι «ζεστάθηκε».
Στο 78’ ο Πάσχος αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποχώρησε από το παιχνίδι ενώ στο 79’ ο Σιούτας με πλασέ ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 3-1.
Ο Παραπόταμος έχασε έναν ακόμη παίκτη τον Κράια που στο 84’ αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Όμως στο 90’ το παιχνίδι «ζεστάθηκε» ξανά όταν ο Μπιτσαράς με φάουλ μείωσε σε 3-2.
Τελικά στο 90’+3’ ο Αντωνίου διαμόρφωσε το τελικό 4-2 σφραγίζοντας τη νίκη των πρωτοπόρων.
Κάποια παράπονα για οφ σάιντ στο τέταρτο γκολ των γηπεδούχων εξέφρασαν οι φιλοξενούμενοι.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΑΛΚΗΣ: Κρομμύδας, Ράμα, Πιπερτζής, Δάλλας, Μαλαβιέζος, Σκλίκας (25’ Αθανασίου), Βλάστος, Καλούσης, Σιούτας, Πικούλης (62’ Αντωνίου), Χαρούλης (67 Καββαδίας).
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΑΡΑΠΟΤΑΜΟΥ: Ζήκος Α., Γκουγκουλιάς, Λάλας, Κωστούλης, Ζήκος Γ., Πάσχος, Τάχας Π., Τάχας Λ., Ακριβόπουλος (46’ Μπιτσαράς), Κράιας, Δαμασιώτης (75’ Χατζής).
 
ΣΜΟΛΙΚΑΣ         2
ΒΕΡΔΙΚΟΥΣΙΑ   5
Εντυπωσιακή νίκη μέσα στη Φαλάνη πέτυχε η Προοδευτική Βερδικούσιας. Το ποδοσφαιρικό συγκρότημα του Κώστα Μπακλαβά συνέτριψε το Σμόλικα με 5-2 και διατηρήθηκε στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα μαζί.
Οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι του αντιπάλου τους και με πρωταγωνιστή τον Γκόγκο που πέτυχε τα τέσσερα από τα πέντε τέρματα έφτασαν δίκαια στη νίκη. Από την άλλη πλευρά ο Σμόλικας δεν ικανοποίησε ενώ χαρακτηριστικά ήταν τα λόγια του προπονητή Νίκου Κακανούλια που έκανε λόγο για έλλειψη πειθαρχίας.
Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 10’ με τον Χατζηγιάννη, όμως στο 27’ και στο 45’ ο Γκόγκος έκανε την ανατροπή, ενώ στο 53’ ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 1-3.
Ο Σμόλικας μείωσε σε 3-2 στο 60’ με το πέναλτι του Ντάμαλη, όμως στο 66’ ο Μπαρούτας αυτή τη φορά βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα (2-4), ενώ με την εκπνοή του αγώνα ο Γκόγκος διαμόρφωσε το τελικό 2-5. Ένα δοκάρι για τη Βερδικούσια είχε ο Δήμκος Κ. στο 80’.
Πολύ καλή η διαιτησία του κ. Γ. Αναστασίου (υπήρξαν κάποιες διαμαρτυρίες από τους γηπεδούχους για κόκκινη στο πέναλτι στη φάση του 60’) και των βοηθών του κ. Γουδουλάκη και Βλιώρα.
ΣΜΟΛΙΚΑΣ ΦΑΛΑΝΗΣ: Πίτσης, Πότσης (60’ Τσόπας), Κασνακούδης, Γκαμπέτας, Ντάμαλης, Κουκούλης, Αγγελακόπουλος, Αντωνίου (30’ λ.τ. Στυμονιάρης), Φλουρέντζου, Χατζηγιάννης, Κακαβίτσης (46’ Ντανίκας).
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΒΕΡΔΙΚΟΥΣΙΑΣ: Γελαλής, Αβδουλάς, Ιγγλέζος, Θάνος, Σινάπαλος Ν., Παπαγεωργίου (75’ Τάκας), Καφφές (20’ λ.τ. Μηλιώνης), Μπαρούτας, Γκόγκος, Δήμκος Κ., Τσέτσιλας (80’ λ.τ. Σινάπαλος Χρ.).
 
ΠΕΛΑΣΓΙΩΤΙΔΑ 0
ΛΑΡΙΣΑΪΚΟΣ      0
Με την ατυχία τους τα έβαλαν οι ποδοσφαιριστές της Πελασγιώτιδας αφού έχασαν σωρεία ευκαιριών για να πάρουν τη νίκη απέναντι στο Λαρισαϊκό που δεν ικανοποίησε με την εικόνα που παρουσίασε.
Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι του αντιπάλου τους, ξεκίνησαν δυναμικά στο παιχνίδι έχοντας μόλις στο 5ο λεπτό δοκάρι με τον Δανιήλ, στη συνέχεια δημιούργησαν ευκαιρίες αλλά μέχρι εκεί.
Από την άλλη πλευρά ο Λαρισαϊκός μάλλον θα πρέπει να είναι ικανοποιημένος με το βαθμό της ισοπαλίας τηρουμένων των αναλογιών.
ΠΕΛΑΣΓΙΩΤΙΔΑ: Παπαγιανόπουλος, Σαλαβέρης, Τέλιος, Τότσικας, Μητσόπουλος, Νικόπουλος (60’ Τούρκου), Γελαλής, Αποστόλου (46’ Ραμάι), Φλέγγας, Τσιλούλης, Δανιήλ (70’ Λαζαρίδης).
ΛΑΡΙΣΑΪΚΟΣ: Μόσιαλος, Νταής, Σελήνης, Γκόγκας (46’ Μάρκου), Τατίας, Φουσίκας, Βάσσος, Τοπαλίδης, Κυρίτσης, Καρέλιας, Γκέκας (85’ Παγκράτης).
 
ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ 2
ΔΕΥΚΑΛΙΩΝ       2
Αυτό που «έχτισε» στο πρώτο ημίχρονο με τα δύο γκολ του Σαπουνά γκρεμίστηκε στο τελευταίο λεπτό από τον Βύρη που μοίρασε την πίτα στη μέση για Αμπελόκηπους και Δευκαλίωνα.
Ήταν μία ακόμα αναμέτρηση στην οποία ο Δευκαλίων αγκάλιασε τη νίκη αλλά δεν την εξασφάλισε.
Ο Σαπουνάς άνοιξε το σκορ στο 18’ και στο 39’ ο ίδιος έκανε το 0-2.
Στην επανάληψη «μίλησε» ο Βύρης που με τα γκολ που πέτυχε στο 51’ και το 90’ διαμόρφωσε το τελικό 2-2.
Ένα δοκάρι στο 30’ του Παναγούλη έρχεται να καταδείξει την κινητικότητα των γηπεδούχων στο πρώτο μέρος που όμως δεν κατάφεραν να είναι ουσιαστικοί.
ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ: Πάνος, Μπλάνας Γ., Μπλάνας Ν., Τούλιος, Θωμόπουλος (71’ Μπίμπα), Μπαρμπαγιάννης Π., Τριτάρης, Ντιντής, Τσίλης (80’ Ντουρουντάκης), Βύρης, Παναγούλης.
ΔΕΥΚΑΛΙΩΝ ΚΡΑΝΕΑΣ: Μαστοροδήμος, Πετρίκης, Μανώλης, Βλαχόπουλος, Ζιάκος, Ντούμος, Μπατσίλας (80’ Σκάντζος), Γκουζιώτης (71’ Γκουνέλας), Σαπουνάς, Παπαδημητρούλας, Παπαμιχάλης.
 
ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ    3
ΧΑΛΚΙΑΔΕΣ       1
Δυνατό παιχνίδι διεξήχθη στο Δαμάσι όπου οι Χαλκιάδες ηττήθηκαν μεν από τον τοπικό Δαμασιακό με 3-1 ωστόσο η παρουσία τους ήταν πολύ καλή.
Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αιφνιδιάσουν τους αντιπάλους τους στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης δημιουργώντας ευκαιρίες όμως το γκολ του Κ. Λέτσιου στο 23’ έπαιξε σημαντικό ρόλο στη μετέπειτα εξέλιξη του παιχνιδιού αφού έφερε σε θέση ισχύος το Δαμασιακό που στην επανάληψη σφράγισε τη νίκη του.
Έτσι στο 65’ ο Γωγάκος μετά από ενέργεια του Μπουκουβάλα έκανε το 2-0, ενώ στο 71’ ο κορυφαίος ίσως επιθετικός χαφ της κατηγορίας Μπουκουβάλας μετά από εντυπωσιακή ενέργεια απέφυγε τρεις αντιπάλους του και τον τερματοφύλακα και ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 3-0.
Το γκολ της τιμής για το μαχητικό Μ. Αλέξανδρο Χαλκιάδων πέτυχε στο 85’ ο Βότσης.
ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ: Σιδηρόπουλος, Σαπουνάς (75’ Μπαρμπής), Λέτσιος Κ., Οικονόμου (20’ λ.τ. Ματράκης), Λέτσιος Γ., Ιωαννίδης, Τσάλτας (65’ Λέτσιος Γ/Θ), Μπουκουβάλας, Δαλαμάγκας, Φτεριώτης, Γωγάκος.
Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΧΑΛΚΙΑΔΩΝ: Παπαϊωάννου, Βότσης, Αποστολίδης, Κυριάκου, Σαγιαμίτ Γ. (60’ Κουτσόπουλος), Νιαβής (65’ Σαγιαμίτ Ν.), Αντωνιάδης, Νασιούλας, Λιάπης, Βαρσάμης, Αγγελάκης (75’ Αμπράσης).
 
ΚΑΛΟΧΩΡΙ         3
ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ 2
Δυο φορές προηγήθηκε στο σκορ ο ουραγός Ατρόμητος όμως η νίκη «χαμογέλασε» στην Αναγέννηση Καλοχωρίου.
Στο 25’ ο Καμπανάς άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους για να ισοφαρίσει ο Α. Λίταινας στο 35’ σε 1-1.
Στο 69’ μετά από σέντρα του Παπακωνσταντίνου ο Αθ. Σαΐτης στην προσπάθειά του να διώξει πέτυχε αυτογκόλ δίνοντας έτσι για δεύτερη φορά το προβάδισμα στον Ατρόμητο.
Στα τελευταία όμως λεπτά του παιχνιδιού οι γηπεδούχοι ενέτειναν τις προσπάθειές τους και αρχικά στο 73’ ο Δ. Μαρδάνης ισοφάρισε σε 2-2 αξιοποιώντας το πέναλτι που είχε κερδίσει ο Α. Λίταινας, ενώ στο 81’ ο Σκύφτας αποδείχθηκε η «χρυσή» αλλαγή για το Νίκο Παπανικολάου αφού διαμόρφωσε το τελικό 3-2 χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του.
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ: Μαρδάνης Ν., Σαμαράς, Έξαρχος (72’ Σκύφτας), Σαΐτης Ι., Σαΐτης Αθ., Στατήρας, Δεσπόπουλος, Λούγκος (60’ Μαρδάνης Δ.), Λίταινας Α., Μάρκου, Παπαναστασίου (60’ Ζησόπουλος).
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ: Μουτζουρούφης, Γρίβας, Δήμου, Μπαζάνας Γ/Ν (82’ Ιλιάζι), Μπαζάνας Γ/Ζ, Παπακώστας, Τσιφλίζογλου (70’ Σαλγκάμης), Χατζηλιάδης Σ., Αγγλόπουλος, Κοτάκος (46’ λ.τ. Παπακωνσταντίου), Καμπανάς.
 
ΑΜΥΓΔΑΛΕΑ      2
ΟΛΥΜΠΟΣ ΛΑΡ.          0
Ήταν να μην πάρει φόρα ο Αετός Αμυγδαλέας. Τώρα που η «μηχανή» της ομάδας ζεστάθηκε για τα καλά ο Αετός πέτυχε νέα νίκη αυτή τη φορά επί του Ολύμπου Λάρισας με 2-0.
Το παιχνίδι κρίθηκε στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στα τελευταία δέκα λεπτά.
Στο 82’ ο Δ. Σιούτας άνοιξε το σκορ με κεφαλιά σε σέντρα του Ανδριανόπουλου, ενώ στο 86’ ο Κ. Σιούτας με κοντινό πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 2-0.
Στα αξιοσημείωτα του παιχνιδιού η επιστροφή του Πολύζου μετά από 1,5 μήνα περίπου καθώς ξεπέρασε τον τραυματισμό του.
*Εν τω μεταξύ η διοίκηση και οι ποδοσφαιριστές του Αετού Αμυγδαλέας εύχονται στον ποδοσφαιριστή της ομάδας Χρήστο Παπαδημητρίου που έδωσε αμοιβαία υπόσχεση γάμου με την εκλεκτή της καρδιάς του Δήμητρα βίο ανθόσπαρτο.
ΑΕΤΟΣ ΑΜΥΓΔΑΛΕΑΣ: Τέρπος, Ντάλας, Ευαγγελούλης (62’ Σιούτας Κ.,) Μπέλιος, Μπάγκας, Σιούτας Δ., Παζάρας, Μητράκας, Ανδριανόπουλος, Σκούπρας (83’ Κασιδιάρης), Στυλιανού (70’ Πολύζος)
ΟΛΥΜΠΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ: Χαβίλας, Κατσαρός (85’ Παπαγιάννης), Τραμπάκουλας, Καπετάνιος, Παπαμάνος, Βιλανάκης Ι. (85’ Παγγός), Ρουμελιώτης, Ζαφειρίου, Βιλανάκης Α. (75’ Μούμος), Σαμπάνης Α., Σιαμπάνης Μ.
 
ΘΥΕΛΛΑ ΛΑΡ.   2
ΤΟΞΟΤΗΣ ΛΑΡ. 2
Συγκλονιστικό φινάλε είχε το παιχνίδι στο Θεσσαλικό ανάμεσα στη Θύελλα και τον Τοξότη αφού το τελικό 2-2 διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις αφήνοντας παγωμένους τους φιλοξενούμενους που είδαν να χάνουν τη νίκη μέσα από τα χέρια τους.
Άτυχος όμως δεν στάθηκε μόνο ο Τοξότης αλλά και ο διαιτητής της αναμέτρησης Άγις Μπουμαρσόπουλος ο οποίος στο 31’ υπέστη διάστρεμμα και αναγκάστηκε να αποχωρήσει ενώ μετά το παιχνίδι μετεφέρθη στο νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Έτσι χρέη διαιτητή για τα υπόλοιπα λεπτά εκτέλεσε ο α’ βοηθός Κώστας Κουρδής.
Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για την ομάδα του Τοξότη που παρουσίασε πολύ καλή εικόνα και στο 16’ άνοιξε το σκορ με το κοντινό πλασέ του Ποπέσκου μετά από πάσα του Γ. Καραλή.
Στο 29’ οι φιλοξενούμενοι έφτασαν πολύ κοντά στο 0-2 όταν ο Καραγιάννης επιχείρησε μία σέντρα σουτ η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά και ο τερματοφύλακας Τέλιος με τη βοήθεια της οριζόντιας δοκού έδιωξε σε κόρνερ.
Ο Τοξότης μπήκε δυναμικά και στο δεύτερο ημίχρονο και έχασε μία ακόμα πολύ μεγάλη ευκαιρία στο 46’ όταν μετά από φάουλ η μπάλα ξέφυγε από τα χέρια του Τέλιου και ο Ποπέσκου από πολύ κοντά με σουτ σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι.
Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και έφτασαν πολύ κοντά στην ισοφάριση στο 60’ με τον Μητσιάκο ο οποίος από πολύ κοντά δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Τελικά στο 71’ μετά από ολιγωρία της άμυνας του Τοξότη ο Διαμαντής από κοντά ισοφάρισε σε 1-1.
Ο Τοξότης δεν το έβαλε κάτω και στο 82’ ο Ποπέσκου με κοντινή κεφαλιά και αφού η μπάλα είχε χτυπήσει στο οριζόντιο δοκάρι στο σουτ του Δοξαριώτη, έδωσε ξανά το προβάδισμα στην ομάδα του (1-2).
Το παιχνίδι είχε μπει στις καθυστερήσεις και ενώ όλα έδειχναν ότι ο Τοξότης θα έπαιρνε τη νίκη στο 90’ +2’ μετά από σέντρα του Ζεστού ο Εμμανουήλ με κεφαλιά ισοφάρισε σε 2-2. Κάποιες διαμαρτυρίες του προπονητή του Τοξότη κ. Κορομηλά για οφ σάιντ ανάγκασαν τον διαιτητή κ. Κουρδή να ζητήσει την απομάκρυνσή του, ενώ στο 90’+4’ ο Ποπέσκου έχασε την ευκαιρία να γίνει ο μεγάλος πρωταγωνιστής του παιχνιδιού όταν από πολύ κοντά με πλασέ έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ.
Η διαιτησία του κ. Κουρδή κρίνεται πολύ καλή, όπως και της βοηθού του Ρ. Κωνσταντίνου η οποία ωστόσο ελέγχεται για τη φάση του 90’+2’.
ΘΥΕΛΛΑ ΛΑΡΙΣΑΣ: Τέλιος, Εμμανουήλ, Μητσιάκος, Ελιζόπουλος, Ισάκου, Βακαλάς (58’ Ευαγγέλου), Γεωργαντζάς, Χουλιάρας, Ζεστός, Σαμψάρης (26’ λ.τ. Διαμαντής), Ζάρρας (77’ Χλωρός).
ΤΟΞΟΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ: Αργυρόπουλος, Στ. Καραλής (69’ Δοξαριώτης), Σούμας, Λυκοκώστας, Κολοβός, Τσακνάκης, Καραλής Γ., Καραγιάννης (73’ Κύρκος), Μάουρο (66’ Τσανάς), Ποπέσκου, Μπούζας.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass