ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΜΟΝΤΕΡΕΪ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΤΕ ΝΙΚΓΡΙΣ

Εκδηλώσεις λατρείας στο Μεξικό

* ΦΩΝΑΖΑΝ ΔΙΑΡΚΩΣ «ΤΑΝΟ ΤΑΝΟ ΟΕ ΟΕ ΟΕ» ΚΑΙ ΣΗΚΩΝΑΝ ΦΑΝΕΛΕΣ ΜΕ ΤΟ Νο9

Δημοσίευση: 18 Νοε 2009 2:13 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 12:46
Εντάξει, ο Ντε Νίγκρις δεν πρόλαβε να πιάσει την απόδοση του θα ήθελε στα παιχνίδια που έπαιξε με τη φανέλα της Λάρισας. Όμως αυτό δεν τον μειώνει σαν παίκτη. Δεν γίνεται να αγαπιέται τόσο πολύ χωρίς να έχει προσφέρει ανάλογα. Αυτό που συμβαίνει στο Μεξικό τούτες τις ημέρες πραγματικά είναι συγκινητικό. Από την πρώτη στιγμή που έφυγε από τη ζωή ο Ντε Νίγκρις η δημοσιότητα που έχει πάρει το θέμα είναι τεράστια. Σε μια χώρα που είναι δεκαπλάσια από την Ελλάδα (111 εκατομμύρια) υπήρχε «χτύπημα» στις περισσότερες πολιτικές εφημερίδες με παμμεξικανική κυκλοφορία. Δεν μιλάμε βέβαια για την ευρύτερη περιοχή του Μοντερέι όπου και γεννήθηκε ο ποδοσφαιριστής. Εκεί ήταν πρώτο θέμα η τραγική είδηση και όλοι τον χαιρετούσαν με το παρατσούκλι του, με την οικειότητα να φανερώνει την αγάπη των συμπολιτών του.
ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΜΟΝΤΕΡΕΪ
Η χθεσινή προπόνηση της Μοντερέι (αυτήν της 17η Νοεμβρίου δηλαδή) ήταν ξεχωριστή. Πάνω από δύο χιλιάδες κόσμου την παρακολούθησαν κάτι που δεν συμβαίνει και πολύ συχνά. Αυτό έγινε, όχι γιατί ακολουθεί το σπουδαίο παιχνίδι του Σαββάτου με την Κλαμπ Αμέρικα, αλλά γιατί οι φίλοι της ομάδας ήθελαν να φωνάξουν το όνομα του Αντόνιο Ντε Νίγκρις.
Σύμφωνα μάλιστα με δημοσιεύματα του τοπικού Τύπου ούτε οι ίδιοι οι άνθρωποι της ομάδας δεν περίμεναν τέτοιες εκδηλώσεις. Φανέλες με το νούμερο 9, πανό με το όνομά του, φωτογραφίες του ήταν στα χέρια των φιλάθλων και τα κουνούσαν συνέχεια. Το σύνθημα «Τάνο τάνο οε οε οε» (το παρατσούκλι του ως Ιταλός) δονούσε την ατμόσφαιρα και έκανε τους παίκτες της Μοντερέι να σηκωθούν όρθιοι και να χειροκροτήσουν, άσχετα αν οι περισσότεροι δεν τον πρόλαβαν στην ομάδα. Όλοι τους όμως είχαν ακούσει για τα δύο σπουδαία τέρματα (από τα πολλά στην καριέρα του) που είχε σημειώσει. Το ένα στο στάδιο Αζτέκα και το άλλο στο Τζαλίσκο. Γι’ αυτό είχε εξελιχθεί σε θρύλο για όλο το Μοντερέι και «η αδικία για τον ίδιο» όπως δήλωσαν στον μεξικανικό Τύπο μερικοί από τους φιλάθλους που βρέθηκαν στη προπόνηση «είναι το γεγονός πως έφυγε ενώ δεν έπαιζε στην ομάδα της καρδιάς του, το Μοντερέι».
ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΝΤΙΟ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ
Ανεξάρτητα από το πότε θα οδηγηθεί στην τελευταία του κατοικία ο Ντε Νίγκρις, το Σάββατο αναμένεται να γίνει κάτι πολύ σπουδαίο στο Μεξικό. Ο αγώνας με την Κλαμπ Αμέρικα στο γήπεδο «Technologico» θα βρεθούν 35.000 φίλαθλοι της Μοντερέι για να αποτίσουν φόρο τιμής στο ίνδαλμά τους. Όλοι τους θα κρατάνε κάτι που θα θυμίζει τον Ντε Νίγκρις.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass