ΤΟΝΙΣΕ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ - ΟΛΥΜΠΙΑ Γ. ΚΑΛΑΦΑΤΑΚΗΣ ΣΤΗΝ «Ε»

«Καλή η διακοπή για μας»

* «ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΥΧΕΡΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΟΥΝ ΓΚΡΙΝ ΚΑΙ ΑΛΙΕΒΑΣ»

Δημοσίευση: 13 Νοε 2009 1:08 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 12:43
Το πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής κατηγορίας μπάσκετ διακόπτεται το Σαββατοκύριακο, λόγω της απεργίας των παικτών για θεσμικά τους αιτήματα, και ο τεχνικός του Γυμναστικού, Γιώργος Καλαφατάκης, δείχνει να είναι ευχαριστημένος από την εξέλιξη αυτή, καθώς κάθε μέρα προπόνησης αποτελεί κέρδος για την ομάδα, που δημιουργήθηκε αργά σε σχέση με τις υπόλοιπες, ενώ ακόμα και τώρα κάνει διορθωτικές κινήσεις.
Ο προπονητής, μιλώντας χθες στην «Ε», έκανε την παρακάτω δήλωση για τη διακοπή του πρωταθλήματος: «Σέβομαι τα θεσμικά αιτήματα των παικτών και τον αγώνα τους, αλλά δεν μπορεί να μην παραγνωρίσω ότι για την ομάδα μου η διακοπή είναι καλή, καθώς θα μας δώσει την ευκαιρία να δουλέψουμε, ενώ θα ενσωματωθούν ο Αλιέβας και ο Γκριν που ήρθαν πρόσφατα στην ομάδα. Νομίζω ότι είναι πολύ καλό για μας».
Και μια και ο Καλαφατάκης αναφέρθηκε στον Αμερικανό Ντέιβιντ Γκριν, που αποκάλυψε χθες η «Ε» ότι είναι ο αντικαταστάτης του Σαλίσμπερι, να αναφέρουμε ότι την τελευταία στιγμή μπάσιμο για την απόκτησή του έκανε ο Πανιώνιος και προσπάθησε να τον δελεάσει, αλλά το γεγονός ότι είχε στείλει υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του στον Γυμναστικό Ολύμπια δεν χωρούσε καμία διαπραγμάτευση για το σύλλογο που θα πρόσφερε τις υπηρεσίες του.
Ο 27χρονος παίκτης, ύψους 2.01, έρχεται σήμερα στην Ελλάδα και τη Δευτέρα θα περάσει ντόπινγκ κοντρόλ.
Ο συγκεκριμένος παίκτης αποτελεί μια πολύ καλή επιλογή και αναμένεται να βοηθήσει τη λαρισινή ομάδα να πετύχει το στόχο της που είναι η παραμονή και πλέον υπάρχει μια περιφέρεια πολύ δυνατή, καθώς υπάρχουν σε αυτήν και ο Μπάτλερ με τον Γκριν, που μέχρι τώρα έχουν δώσει θετικά δείγματα γραφής.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass