ΕΞΕΛΕΓΗ ΜΕ ΤΡΙΕΤΗ ΘΗΤΕΙΑ ΣΤΑ ΦΑΡΣΑΛΑ

Νέο Δ.Σ. στον Όμιλο Πρακτικής Σκοποβολής

* ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΘΑ ΠΡΟΤΑΘΕΙ Ο κ. ΛΕΒΕΝΤΗΣ

Δημοσίευση: 10 Νοε 2009 1:45 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 12:41
ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)
Του Αχ. Μπακαλέξη
Νέο διοικητικό συμβούλιο με τριετή θητεία εκλέχτηκε κατά τις αρχαιρεσίες του Ομίλου Πρακτικής Σκοποβολής Φαρσάλων. Το νέο 9μελές διοικητικό συμβούλιο αποτελείται από τους εξής:
Λεβέντη Βασίλειο (34), Χατζηγιάννη Γεώργιο (24), Μπέη Ιωάννη (19), Χαρακοπούλου Μαρία (18), Κατσιαούνης Βασίλειο (17), Καρακοντόπουλο Αλέξανδρο (16), Κόρκο Κων/νο (16), Παπαδημητρίου Ανδρέα (15), Νικολάου Ελένη (13).
Αναπληρωματικοί:
Παπανικολάου Σπύρος (13), Βερβέρας Χρήστος (10), Τουρμούσογλου Κυριάκος (8).
Ελεγκτική επιτροπή
Εκλέχτηκαν οι Γεώργιος Κοντονίκας (12), Κουκουρλής Γεώργιος (12), Χατζημήτρος Αντώνιος (12).
Σε λίγες ημέρες το νέο Δ.Σ. θα συνέλθει σε σώμα και σύμφωνα με πληροφορίες νέος πρόεδρος θα προταθεί ο κ. Βασίλειος Λεβέντης, που θα αντικαταστήσει τον επί 12ετία πρόεδρο του ΟΠΣΔ κ. Ιάκωβο Λεβή, ο οποίος συγκινημένος στην ομιλία του ανέφερε τα εξής:
«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι σήμερα ανάμεσα σε φίλους και συνεργάτες. Είμαι όμως και λυπημένος γιατί μετά από δώδεκα χρόνια πρόεδρος του συλλόγου, προσωπικοί λόγοι με αναγκάζουν να αποχωρήσω. Θυμάμαι τη στιγμή πριν δώδεκα χρόνια που πήραμε την απόφαση με το φίλο Νίκο Λυμτσιούλη να ιδρύσουμε το σύλλογό μας. Θυμάμαι τη χαρά του γιου μου Θούλη όταν άκουσε την απόφασή μας, αλλά δυστυχώς δεν πρόλαβε να χαρεί. Θυμάμαι τους αγώνες και τις προσπάθειες που κάναμε για να σταθεί ο σύλλογος στα πόδια του.
Τη στιγμή της παραχώρησης του χώρου για την κατασκευή του σκοπευτηρίου από τον τότε πρόεδρο της κοινότητας Αχιλλείου κ. Ζαχαρή, τις προσπάθειες του Νίκου Λυμτσιούλη να χρηματοδοτηθούμε από τη Νομαρχία Λάρισας με έξι εκατομμύρια δραχμές μέσω του Δήμου Φαρσάλων. Θυμάμαι την πρώτη μέρα που ανοίξαμε το δικό μας γραφείο, αγοράσαμε τα πρώτα μας όπλα. Θυμάμαι τη μέρα με τη μέρα αναγνώριση του συλλόγου μας από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, ΣΚΟΕ, Νομαρχία, Αστυνομία, αλλά και από τους απλούς πολίτες, μεγάλωνε. Θυμάμαι τους αγώνες που οργανώσαμε, τόσο τοπικούς, αλλά και πανελλαδικούς. Θυμάμαι όταν στην πόλη μας κατέφθαναν σκοπευτές από όλη την Ελλάδα. Όταν γινόταν θέμα η πόλη μας σε όλα τα αθλητικά περιοδικά της χώρας.
Πολλά θα μπορούσα να θυμηθώ και να αραδιάσω, κινδυνεύοντας να γίνει κουραστικός και εγωιστικός μονόλογος. Όλα όμως αυτά δεν θα μπορούσα να τα θυμάμαι χωρίς τη βοήθεια, συμπαράσταση κα εμπιστοσύνη που μου έδειξαν όλα τα μέλη του συλλόγου, που τους ευχαριστώ από βάθος καρδιάς.
Ιδιαίτερα θέλω να αναφερθώ στο γ.γ. Παντελή Μπακάλη και τον ταμία Κων/νο Χρόνη, που και αυτοί αποχωρούν, ο καθένας για τους δικούς του προσωπικούς λόγους από το απερχόμενο διοικητικό συμβούλιο, όχι όμως και από το Σύλλογο. Αποχώρηση που δε σημαίνει εγκατάλειψη του συλλόγου, αλλά δίνοντας την υπόσχεση ότι θα στηρίξουμε το νέο Δ.Σ. σε κάθε του προσπάθεια.
Ακόμη θα ευχαριστήσω τους Νίκο Λυμτσιούλη, συνιδρυτή του συλλόγου, Κων/νο Δαμιανό, διοικητή τότε του Α.Τ. Φαρσάλων για τη βοήθεια στην αναγνώριση του συλλόγου, το δήμαρχο κ. Αχιλλέα Γκουντόπουλο για τη βοήθειά του στα έργα του Σκοπευτηρίου, τον κ. Ζαχαρή πρόεδρο της κοιν. Αχιλλείου για την παραχώρηση του χώρου του Σκοπευτηρίου, τον κ. Λουκά Αντωνιάδη για την οικονομική διευκόλυνση του συλλόγου στα πρώτα του βήματα, τον κ. Δημ. Ευαγγελίδη, διοικητή του Α.Τ. Φαρσάλων για την πολυετή συνεργασία μας και τους άντρες του αστυνομικού τμήματος, την Πυροσβεστική Υπηρεσία για τη βοήθειά της, τη δήμαρχο Φαρσάλων Μαρία Ίφου για τη βοήθειά της, τον τοπικό Τύπο και την εφημερίδα «Ελευθερία» για την κάλυψη των εκδηλώσεών μας και όλους εκείνους που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο συμπαραστάθηκαν στη μέχρι σήμερα προσπάθειά μας. Σας ευχαριστώ όλους και εύχομαι καλή επιτυχία στο νέο διοικητικό συμβούλιο».
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass