ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Όλα δείχνουν Γ.Γ.Α. Μουσιώνη

* ΝΟΥΜΕΡΟ ΔΥΟ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ Ο ΜΑΚΗΣ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ * ΤΟ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΧΩΡΙΟ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΠΟΔΟΜΩΝ

Δημοσίευση: 07 Νοε 2009 23:27 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 12:41
Εντός της εβδομάδας ανακοινώνεται ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες αυτός θα είναι ο Άρης Μουσιώνης που είναι προσωπικός φίλος του Πρωθυπουργού Γεώργιου Παπανδρέου δείγμα ότι ο Πρωθυπουργός της χώρας θέλει να βάλει ένα άτομο της απολύτου εμπιστοσύνης στο νευραλγικό τομέα του Αθλητισμού.
Ο Άρης Μουσιώνης είναι γιατρός στο επάγγελμα και γεννήθηκε το 1958. Κατάγεται από τη Βέργη Βισαλτίας Σερρών, διετέλεσε Γραμματέας της Νομαρχιακής Γραμματείας της ΠΑΣΚ-ΔΥ, μέλος της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Ν. Σερρών, υπεύθυνος του τομέα Υγείας Κεντρικής Μακεδονίας και μέλος του τομέα Διεθνών Σχέσεων της ΚΕ του Κινήματος. Την περίοδο 1993-1995 ήταν σύμβουλος του αείμνηστου Προέδρου Ανδρέα Παπανδρέου σε θέματα Βαλκανικών υποθέσεων. Τον Μάιο του 1995, ως μέλος της Διεθνούς Γραμματείας κατά του εμπάργκο στο Ιράκ, μεταβαίνει στη Βαγδάτη με στόχο την καταγραφή της υγειονομικής κατάστασης στη χώρα. Υποψήφιος βουλευτής νομού Σερρών (πρώτος επιλαχών) το 1996 και υποψήφιος νομάρχης το 2002. Μέλος της ΓΣ της ΕΝΑΕ την περίοδο 2003-2006.
Στις εκλογές του 2004 εκλέχθηκε βουλευτής Σερρών με το ΠΑ.ΣΟ.Κ. Συμμετείχε ως μέλος στη Διακομματική Κοινοβουλευτική Επιτροπή για τη μελέτη και αντιμετώπιση του προβλήματος των ναρκωτικών, με την αποστολή της οποίας επισκέφτηκε τον Μάρτη του 2007 το Αφγανιστάν. Επισκέφτηκε τον Ιούλιο του 2006 τη Βηρυτό κατά τη διάρκεια του πολέμου Λιβάνου-Ισραήλ ως εκπρόσωπος του Προέδρου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς Γιώργου Α. Παπανδρέου. Διευθυντής του Ιατρικού Διαβαλκανικού Κέντρου Θεσσαλονίκης από το 1996 έως το 2000. Διοικητής επίσης των Γενικών Νοσοκομείων Κιλκίς και Έδεσσας.
Δεύτερη επιλογή θεωρείται ο Μάκης Ασημακόπουλος γενικός διευθυντής αθλημάτων του 2004.
Στο μεταξύ αλλαγές ετοιμάζονται και στα εμπλεκόμενα υπουργεία με τους Μεσογειακούς Αγώνες και σύμφωνα με πληροφορίες το Μεσογειακό Χωριό και η κατασκευή του θα ανατεθεί στο υπουργείο υποδομών και υπεύθυνος θα είναι ο υπουργός υποδομών κ. Δημήτρης Ρέππας στο οποίο ουσιαστικά περνάει η δικαιοδοσία του Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας.
Τέλος στην Οργανωτική Επιτροπή των Μεσογειακών Αγώνων που αυτή τη στιγμή ουσιαστικά υπάρχει αδράνεια βρίσκονται σε αναμονή του ορισμού όχι μόνο του ΓΓΑ αλλά και του Γενικών Γραμματέων των υπουργείων Πολιτισμού και Υποδομών που εμπλέκονται στη διοργάνωση.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass