ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΚΤΗ ΝΕΩΝ ΤΗΣ ΕΠΣΛ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗ ΦΕΤΙΝΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑ

Ενθαρρυντικά μηνύματα

*ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΧΘΕΣ ΤΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑ ΦΑΡΣΑΛΩΝ ΜΕ 3-1 *ΣΤΗΝ ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ Η 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (11/11)

Δημοσίευση: 05 Νοε 2009 2:23 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 12:40
 Η καθυστέρηση κατά μία εβδομάδα από την αρχικά προγραμματισμένη έναρξη των φετινών πρωταθλημάτων προεπιλογής Εθνικών ομάδων (παίδων και νέων) της ΕΠΟ έδωσε την ευκαιρία στη μικτή Νέων της ΕΠΣΛ να δώσει ένα ακόμα αγωνιστικό τεστ στο πλαίσιο της προετοιμασίας της με αντίπαλο τον Αχιλλέα Φαρσάλων. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα του νομού Λάρισας επικράτησε με 3-1 παρουσιάζοντας σημάδια βελτίωσης σε σχέση με την προηγούμενη εμφάνιση και παρά κάποιες απουσίες βασικών παικτών όπως των Πρακατέ και Βούζα.
«Θεωρώ ότι είμαστε σε καλύτερη κατάσταση αν κρίνουμε την εμφάνιση των προηγούμενων αγώνων», σχολίασε αμέσως μετά την αναμέτρηση ο τεχνικός της ΕΠΣΛ, Τάσος Μπεριτζάς, και πρόσθεσε:
«Σαν ομάδα έχουμε αρκετά περιθώρια βελτίωσης ακόμα και πιστεύω ότι μέσα από τα επίσημα πλέον παιχνίδια θα καλυτερεύσουμε την απόδοσή μας. Έμεινε λιγότερο από μία εβδομάδα μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος και είμαι βέβαιος ότι η εικόνα που δείξαμε σήμερα (σ.σ. χθες) είναι ενθαρρυντική».
Σε ό,τι αφορά στο παιχνίδι η μικτή Νέων της ΕΠΣΛ ξεκίνησε δυνατά και προηγήθηκε στο 25’ με τον Ελευθεριάδη ο οποίος εκμεταλλεύτηκε λάθος της αντίπαλης άμυνας.
Ο Αχιλλέας προσπάθησε να αντιδράσει και στο 28’ είχε μια πολύ καλή στιγμή με τον Κίτσα το σουτ του οποίου αποκρούστηκε από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Γούπου, ενώ ακολούθησε σουτ του Νάτσιουλα που πέρασε άουτ.
Στην επανάληψη η ομάδα της ΕΠΣΛ αιφνιδίασε τον αντίπαλό της αφού πριν καλά-καλά συμπληρωθεί το 49ο λεπτό ο Ιωαννίδης βγήκε το δρόμο προς τα δίχτυα διπλασιάζοντας τα τέρματα της μικτής Νέων.
Ο ρυθμός του παιχνιδιού διατηρήθηκε ο ίδιος αφού οι αλλαγές που έγιναν και από τους δύο προπονητές συνέβαλαν προς αυτήν την κατεύθυνση.
Για τον Αχιλλέα Φαρσάλων η είσοδος στο παιχνίδι του Μάρκου Βιλανάκη έκανε τη διαφορά αφού ο ψηλόσωμος επιθετικός αποτελούσε μόνιμη πηγή κινδύνων για τους αντιπάλους του. Από την άλλη πλευρά οι Νέοι της ΕΠΣΛ είχαν κάποιες καλές στιγμές κυρίως με τον Ιωαννίδη.
Τελικά, ο Μάρκος Βιλανάκης κατάφερε να μειώσει σε 2-1 στο 88’ μ’ ένα εντυπωσιακό βολ-πλανέ μετά από σέντρα του Ευθυμίου, όμως με την εκπνοή του παιχνιδιού ο Παπαγεωργίου ανέβασε και πάλι τη διαφορά στα δύο γκολ διαμορφώνοντας το τελικό 3-1.
Τον αγώνα διηύθυνε με επιτυχία ο κ. Δικόπουλος. Αξίζει να σημειωθεί ότι το παιχνίδι αρχικά είχε ορισθεί στο γήπεδο Νεάπολης όμως χθες το πρωί οι υπεύθυνοι της ΕΠΣΛ ειδοποιήθηκαν ότι λόγω της προχθεσινής βροχόπτωσης η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου δεν καθιστούσε δυνατή τη διεξαγωγή αγώνα γεγονός που σχολιάστηκε έντονα από τους ανθρώπους της ΕΠΣΛ.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΝΕΟΙ ΕΠΣΛ: Γούπος, Πάτρας, Αρχοντής, Περήφανος, Καλογερόπουλος, Λούγκος, Παπαϊωάννου, Χάμος, Κατσικανής, Ελευθεριάδης, Κωστούλας (Μπανταβάνης, Κολοβός, Σιαμαντούρας, Γκαμπέτας, Τόλιος, Αρβανίτης, Παπαγεωργίου, Ρέντζας, Ιωαννίδης, Μωυσίδης, Χαλβατζάρας).
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ: Κουτσοκέρας, Κόγιος, Τόλιας, Π. Σκέντζας, Νάτσιουλας, Τσινούδης, Τζερεμές, Ευθυμίου, Κίτσος, Β. Σκέντζας, Ζερβούλης (Μ. Βιλανάκης, Θεοδωρόπουλος, Παπαγεωργίου, Μάλι, Παππάς).
* Στην Κρύα Βρύση Καρδίτσας θα κάνουν πρεμιέρα οι μικτές ομάδες της ΕΠΣΛ την ερχόμενη Τετάρτη. Ο αγώνας των παίδων θα ξεκινήσει στις 12.00 το μεσημέρι και στις 14.30 θα ακολουθήσει η αναμέτρηση των Νέων.
Η τελευταία προπόνηση των μικτών ομάδων ΕΠΣΛ θα διεξαχθεί την ερχόμενη Δευτέρα στη Ν. Πολιτεία ενώ στη συνέχεια η διοίκηση της ΕΠΣΛ θα δεξιωθεί στο «Λιμανάκι» τους ποδοσφαιριστές των ομάδων.
* Η χθεσινή συμμετοχή στο παιχνίδι του Μάρκου Βιλανάκη με την ομάδα των Φαρσάλων κάθε άλλο παρά τυχαία μπορεί να χαρακτηριστεί αφού οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο εν λόγω επιθετικός «προβάρει» τη φανέλα του Αχιλλέα για τον Ιανουάριο καθώς έμεινε ελεύθερος από το Φωκικό.
 
 
  
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass