ΔΗΛΩΣΕ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΗΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΑΤΑΣ

«Συνδυάσαμε νίκη και καλή εμφάνιση»

* Είχαμε αποφασιστικότητα από την αρχή του παιχνιδιού * Ο κόσμος βοήθησε σημαντικά για να κερδίσουμε

Δημοσίευση: 03 Νοε 2009 2:14 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 12:38
Το ελασσονίτικο ποδόσφαιρο αποκτά σιγά-σιγά την παλαιά χαμένη του αίγλη και αυτό φάνηκε προχθές το απόγευμα, όπου η Π.Σ. Ελασσόνας απέδωσε εκπληκτικό ποδόσφαιρο και επικράτησε της Λαμίας, με σκορ 3-1.Η ομάδα ήταν «χάρμα ιδέσθαι» στο μεγαλύτερο διάστημα και χαροποίησε με την εμφάνισή της τον κόσμο που ήταν στο γήπεδο, στέλνοντας αισιόδοξα μηνύματα για τη συνέχεια του πρωταθλήματος της Δ’ Εθνικής κατηγορίας.Ο Χρήστος Γκάτας έδειξε πολύ καλά «διαβασμένος» για το συγκεκριμένο παιχνίδι, είχε άριστα στημένη την ομάδα στον αγωνιστικό χώρο και οι παίκτες του εφάρμοσαν κατά γράμμα τις εντολές του.
 Γενικά η Π.Σ. Ελασσόνας έμοιαζε σαν μια «καλοκουρδισμένη μηχανή», που όσο περνούσε η ώρα ανέβαζε στροφές και έδειχνε ότι έχει μεγάλες δυνατότητες τη φετινή αγωνιστική περίοδο.
Σαφώς ικανοποιημένος έμεινε λοιπόν και ο Χρήστος Γκάτας, ο οποίος σε χθεσινές του δηλώσεις, επισήμανε τα εξής: «Είμαι διπλά ευχαριστημένος, γιατί συνδυάσαμε νίκη και καλή εμφάνιση απέναντι σε μια δυνατή ομάδα όπως είναι η Λαμία.
 Πήγαμε πολύ καλά σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και θεωρώ ότι «κλειδί» για τη νίκη ήταν η αποφασιστικότητα που έδειξαν οι παίκτες μου, από την αρχή του αγώνα.
Μπήκαν με πολύ πάθος στο παιχνίδι και λειτούργησαν άψογα όλες οι γραμμές.
Θεωρώ ότι ίσως ήταν το καλύτερο φετινό παιχνίδι στην έδρα μας, καθώς είχαμε ουσία και παράλληλα προσφέραμε θέαμα».
- Μπορεί η ομάδα να αποδώσει και ακόμη καλύτερα;
«Αυτό το πιστεύω, γιατί από την αρχή παρουσιάζουμε σημάδια βελτίωσης και καθώς υπάρχουν οι δυνατότητες, θα επιδιώκουμε να γίνουμε καλύτεροι, χωρίς φυσικά να παρασυρόμαστε από υπέρμετρο ενθουσιασμό.
Μέλημά μας είναι να ελαχιστοποιήσουμε τα λάθη μας και να έχουμε μια σταθερή απόδοση σε όλα τα παιχνίδια, είτε αγωνιζόμαστε εντός είτε εκτός έδρας».
-Η παρουσία των φιλάθλων έπαιξε καταλυτικό ρόλο για να κερδηθεί το ματς;
«Αισθάνθηκα από την πρώτη στιγμή ότι ο κόσμος ήρθε στο γήπεδο για να βοηθήσει και τον ευχαριστούμε για τη στήριξή του.
Τον θέλουμε πάντα να είναι κοντά μας, φυσικά και στις δύσκολες στιγμές ώστε με τη συμπαράστασή του να καταφέρουμε να υλοποιήσουμε τους στόχους μας.
Βέβαια είναι αρχή ακόμη, αλλά σίγουρα η μέχρι τώρα πορεία μας ικανοποιεί όλους μας.
Πάντως χρειάζεται να κρατήσουμε χαμηλούς τους τόνους και να έχουμε διάρκεια, γιατί βρισκόμαστε μόλις στην 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος και έχει ακόμη πολύ δρόμο να διανύσουμε μέχρι το φινάλε».
ΡΕΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ
Την ερχόμενη Κυριακή (8/11) η Π.Σ. Ελασσόνας θα κάνει το ρεπό της στον 4ο όμιλο της Δ’ Εθνικής κατηγορίας και θα ακολουθήσει το γειτονικό ντέρμπι με τον Τύρναβο 2005 στις 15 Νοεμβρίου.
Αγωνιστικά, μετά από δυο εβδομάδες αναμένεται να τεθεί στη διάθεση του Χρήστου Γκάτα και ο Πρακατές, ενώ ο Τιούτιος που χρησιμοποιήθηκε στο τελευταίο τέταρτο έδειξε να πατά καλά στον αγωνιστικό χώρο και θα τον υπολογίζει πλέον ο προπονητής του.
Αντίθετα, συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες ο Φλώρος και ο Καρδιτσιώτης παίκτης θα απουσιάσει από τον αγώνα με τον Τύρναβο 2005.
ΟΙ ΣΚΟΡΕΡ ΣΤΟΝ 4ο ΟΜΙΛΟ
5 γκολ: Σερπάνος (Λαμία)
4 γκολ: Ταχτιντής (Ελασσόνα), Παραστατίδης (Α.Ο. Καρδίτσας), Κεραμάς (Μετέωρα).
3 γκολ: Στύλος (Πυργετός), Κόκκινος (Τύρναβος 2005), Νούσιας (Ν. Αγχίαλος), Ντούβλης (Καστράκι).
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass